MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Що робити якщо хочу побрити зону бікіні,але боюсь бо буде св
Що робити якщо хочу побрити зону бікіні,але боюсь бо буде св
girlorgДата: Понеділок, 29.07.2013, 02:55 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Свербіти не буде якщо брити регулярно
 
OlenkaДата: Субота, 31.01.2015, 16:49 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБНО РОБИТИ ЕПІЛЯЦІЮ БІКІНІ?

Епіляція бікіні для сучасної жінки стає невід’ємною частиною регулярних гігієнічних процедур. З розвитком косметології вона набула значної популярності та розповсюдилась в усіх країнах світу.
Після проведених анкетних опитувань виявилось, що жінки які слідкують за собою та виконують епіляцію бікіні, мають значно тепліші стосунки в сім’ї. Це пояснюється тим, що жодний чоловік не може встояти перед доглянутою жінкою, особливо якщо у неї зроблена гарна епіляція. Жінкам, що зробили епіляцію бікіні притаманно відчуття власної привабливості, конкурентоздатності серед інших жінок, та підвищеної сексуальності.

ЕПІЛЯЦІЯ БІКІНІ ТА СЕКСУАЛЬНІСТЬ

Жодна жінка не може відчувати себе сексуальною в повному обсязі, поки не буде достатньо впевнена у собі. Найбільший чинник впевненості для жінки це відчуття власної привабливості та сексуальності. Епіляція бікіні діє на чоловіків надзвичайно сильно, тому Ви можете бути впевненими стосовно власної привабливості та сексуальності. Велика кількість жінок наголошує на тому, що після того, як вони стали регулярно робити епіляцію бікіні, то у них збільшився обсяг приємних відчуттів у стосунках з чоловіками. Отже епіляція бікіні являється досить вагомим чинником для розкриття сексуальності жінки у повному обсязі.

ЧОМУ КРАЩЕ ЕПІЛЯЦІЯ, НІЖ БРИТТЯ ІНТИМНИХ ЗОН?

Епіляція зони бікіні досить проста процедура, але саме вона дозволяє позбутись небажаного волосся вінтимній зоні. Якісна епіляція бікіні майже безболісна та швидка процедура з вираженим ефектом. Після гоління інтимних зон у дівчат та жінок як правило спостерігається виражене подразнення. Особливо турбує воно у випадку активного статевого життя, та в ті дні коли підростаюче волосся подразнює статеві органи жінки. Епіляція бікіні на відміну від гоління дозволяє позбуватись небажаного волосся та забути про подразнення. При тому, під час активного статевого життя не викликається подразнень статевих органів жінки. А під час місячних, епіляція бікіні полегшує гігієнічні процедури. Якщо епіляція бікіні стане Вашим вибором, Ви назавжди позбудетесь неприємних відчуттів та дискомфорту.

ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ БІКІНІ

Лазерна епіляція бікіні дуже розповсюджений метод позбавлення від небажаного волосся в інтимних зонах. Сучасні технології дозволяють зробити його безболісним. Безболісна епіляція бікіні це саме те , що потрібно сучасній жінці, яка прагне виглядати ідеально. Лазерна епіляція бікіні проходить з використанням спеціальних приладів, що здатні генерувати промінь, що впливає на волосяні фолікули. Лазерна епіляція при проведенні призводить до того, що тепло поглинається пігментами волоса, та викликає коагуляцію судин, які живлять волосяний фолікул. Таким чином лазерна епіляція бікіні призводить до того, що волос поступово атрофується та випадає. На відміну від епіляції воском, лазерна епіляція бікіні має довготривалий ефект, що дозволяє стати їй найбільш популярним методом позбавлення від волосся в інтимній зоні. Окрім того, продумана лазерна епіляція бікіні дозволяє залишити бажане волосся, та створити перманентну інтимну зачіску. Це дуже вигідно тим жінкам тадівчатам, що віддають перевагу конкретній інтимній зачісці. Лазерна епіляція бікіні виконується на завчасно підготовленій ділянці. При цьому перед початком лазерної епіляції зони бікіні необхідно її поголити, для досягнення найкращого ефекту. Лазерна епіляція бікіні зазвичай потребує декількох процедур. Загальна кількість сеансів лазерна епіляція бікіні коливається від 3 до 6-ти. В деяких індивідуальних випадках лазерна епіляція бікіні не має ефекту, але це трапляється надзвичайно рідко і частота цього явища не перевищує 1%
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Що робити якщо хочу побрити зону бікіні,але боюсь бо буде св
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом