MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Як уводити тампон?
Як уводити тампон?
girlorgДата: Понеділок, 21.10.2013, 09:36 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Ділимось навчками!
 
OlenkaДата: Понеділок, 09.03.2015, 19:48 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Деякі люди роблять це з однією ногою на унітазі або на краю ванни. В цьому положені, дійсно найкращий доступ. Також, завжди мийте руки до і після того як міняєте. Я відкриваю тампон і тримаю між великим і середнім пальцем так, так щоб вказівний палець був вільний, для того щоб натиснути на аплікатор. Якщо ви нервуєте, зробіть кілька глибоких вдихів і розслабтесь. Вставляйте тампон під кутом приблизно 45 градусів. Якщо це для вас боляче , зосередьте увагу на розслабленні м язів тазового дна (піхви) , а також спробуйте змінювати кут нахилу. Тампон повинен йти в вас досить легко.

Якщо ви правильно запхаєте, то не відчуєте ніяких неприємних відчутів.. Ви можете залишити тампон в середині протягом 6 - 8 годин. Наприклад, якщо ви використовуєте SuperPlus тампони (вони ніби довше можуть бути в середиін вас) але насправді не варто їх залишати на довго,тому що вони можуть осушити стінки піхви  і створити невеликі надриви , це є ідеальним  для бактерій, щоб проникнути у вашу кров.  Цього можна уникнути, використовуючи відповідний "Розмір тампона і тільки залишивши її протягом 8 годин". Просто постарайтесь не забувати про те що ви його маєте,також не лягайте з ним на ніч!
 
OlenochkaДата: Понеділок, 30.11.2015, 16:39 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Якось не змогла вставити тампон. З першої спроби не вийшло, він насухо витер біля входу, і далі вже не йшов, тому сухо = боляче. Але я не розгубилася і почала фантазувати! Виділилася смазка, і тампон вліз.
 
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 03:05 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Дівчата часто ставлять запитання: що потрібно зробити, щоб ввести тампон правильно, особливо якщо ти їм користуєшся вперше. Як ввести тампон, аби він не заважав. Як виглядає правильне вкладання тампона?
Для того, щоб правильно ввести тампон, тобі слід навчитися декількох прийомів. Перед введенням тампона постарайся розслабитися і не поспішай. Якщо ти напружена, то і м'язи будуть напружені. Спочатку прочитай інструкцію і поклади її так, щоб її було видно і щоб у тебе були вільні руки. Завжди мій руки до і після введення тампона. Знайди найбільш зручне для тебе положення: сидячи на унітазі, розсунувши коліна; стоячи, розсунувши ноги і трохи сівши або упираючись однією ногою на стілець.
Видали індивідуальну упаковку з тампона
Пластиковий апплікатор складається з двох трубочок, одна в іншій.
Перед введенням тампона необхідно подовжити апплікатор до його повного розміру.Пластиковий апплікатор забезпечить нам зручне вкладання тампона.

Для того, щоб правильно і безпечно ввести тампон, потягни за внутрішню трубочку апплікатора до характерного клацання. Тепер тампон готовий до введення.А пластиковий апплікатор знаходиться у відповідному стані.

Великим і середнім пальцями однієї руки візьми зовнішню трубочку апплікатора за гофровану частину. При цьому витяжний шнурок повинен звисати з внутрішньої трубки і бути направлений убік від твого тіла. Іншою рукою обережно розсунь шкірні складки, що прикривають вхід в піхву. Направ закритий пелюстками кінець зовнішньої трубки у вагінальний отвір під невеликим кутом до поясниці.
Пам'ятай, що піхва розташована під кутом до поясниці. Зроби декілька глибоких вдихів і видихів і обережно введи зовнішню трубку аппліктора в піхву до зіткнення пальців з тілом. Якщо апплікатор не входить достатньо легко, пообертай його або посувай з одного боку в інший при введенні.
Продовжуючи тримати зовнішню трубку апплікатора за гофровану частину, проштовхни внутрішню трубку в зовнішню вказівним пальцем тієї ж руки.
Обережно видали ОБИДВІ ТРУБКИ апплікатора. В результаті: тампон усередині твого тіла, там де не відчуваєш, шнур для видалення тампона залишається звисати зовні, а дві апплікаторні трубочки (одна в іншій) ти видаляєш. Пластиковий апплікатор не слід зберігати, він одноразовий.

І пам'ятай, що тампон неможливо ввести дуже глибоко. Якщо ти відчуваєш дискомфорт, швидше за все, не вірно ввела тампон.Повтори вкладання тампона і переконайся, що тобі ніщо не заважає.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Як уводити тампон?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом