MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Як правильно трахати дівку
Як правильно трахати дівку
girlorgДата: Понеділок, 25.11.2013, 18:20 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Як правильно займатися сексом.

Прикріплення: 8271883.jpg (28.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 03.03.2018, 00:17 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Кожна дівчина розуміє хороший секс по своєму. Комусь подобаються збочення, комусь грубий і жорсткий (на межі зґвалтування), іншим просто пристрасний після романтичної вечері... Якщо в тебе стосунки то просто эксперементируй, вивчай її потреби в цій області. Немає такого, щоб дівчині сподобався секс "потрібно п'ять разів взяти за зад та вкусити за вухо і провернути цицьку за годинниковою стрілкою". Спостерігай, від чого вона більше мокне, її рухи.

Якщо коротко, хорошим коханцем вважається той, хто дуже тонко відчуває реакцію на свої дії, що дозволяє знайти підхід не тільки до різних дівчат, але і до однієї і тієї ж в різну фазу циклу та в різний настрій. Оскільки те, від чого сьогодні в захваті, через пару днів може не відчуватися, а через тиждень викликати майже хворобливі відчуття, тут головне - якісний зворотний зв'язок. Важливо не закидати тупими питаннями в процесі ( це збиває жахливо, доводиться голову включати), а саме відчувати віддачу. 



Практичний аспект:

Психологічний аспект в сексуальних справах, теж дуже важливий. У самого бували випадки, коли "падав", іноді, прямо під час процесу. Коли я проаналізував всі випадки цього самого "фатального падіння" - я зрозумів, що вся проблема була в тому, що я не відчував себе комфортно психологічно. Тобто, щось явно мені заважало. Якщо ти боїшся, що у тебе наступного разу не встане і нічого не вийде - спробуй досить просту і, в той же час, ефективну методику. Викинь, взагалі, з голови всі думки про те, що ти щось там повинен зробити, що в тебе має встати прямо зараз. Подумай про те, що ти маєш право на помилку. Коротко і лаконічно, думку можна висловити наступним чином: "Не стане - ну і х*й з ним". Це може реально змінити ситуацію в кращу сторону. Потім, коли будеш зі своєю дівчиною наодинці і справа буде пахнути сексом - можеш спеціально затягнути прелюдію: повалятися з нею, поцілунки, обнімашки і приступити до самого процесу тільки тоді, коли ти сам будеш готовий. 

Місіонерська поза (коли чоловік зверху), на мій погляд, дуже цікава поза. Цікава вона не тільки своєю банальністю, але і великими енерговитратами, з боку чоловіка. Я хочу сказати, що я не знаю більш виснажливою пози, яка не приносить дуже багато задоволення, до речі, порівняно з іншими позами. Я не знаю, як у інших людей, але, коли я, протягом тривалого часу, в цій позі, стоячи на руках (ні, ніякої акробатики, я маю на увазі, коли я не лежу на дівчині (їм не завжди приємно, на собі таку вагу відчувати), а тримаю вагу тіла на витягнутих руках і працюю тазом), виконую, так би мовити, фрикції - мені починає здаватися, що я не отримую задоволення, а виконую вправу в спортзалі.

Краще, посадити дівчину на себе. Хай вона на тобі стрибає, а ти зможеш контролювати її рухи, тримаючи її за дупу. Якщо хочеш сам бути більш активним - став раком, або лягай на бік з нею - перевага цих поз (знову ж, за особистими спостереженнями), в тому, що вони не забирають стільки енергії, як місіонерська, вся ініціатива в тебе, та й самі відчуття більш приємні.
Прикріплення: 9583734.jpg (30.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 21.06.2021, 10:22 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
хаха
 
OlenochkaДата: Середа, 30.08.2023, 14:06 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
up
 
АнонімноДата: Пятниця, 26.01.2024, 10:06 | Повідомлення # 5





https://allegro.pl/oferta/bateria-al12b32-do-acer-aspire-one-725-756-v5-121-131-171-travelmate-b113-6878781921
 
АнонімноДата: Вівторок, 30.01.2024, 19:34 | Повідомлення # 6





20400374385188
 
hatirjelebДата: Середа, 31.01.2024, 00:12 | Повідомлення # 7






https://koroleva.world/city/sochi - Работа для девушек Сочи

<a href="https://koroleva.world/city/novorossiysk">Работа для девушек Новороссийск</a>
https://koroleva.world/city/tyumen
 
brkodhranДата: Субота, 03.02.2024, 20:47 | Повідомлення # 8





https://netexi24.net/ -
bestchange netex24 обменник

<a href="https://netexi24.net/">
bestchange netex24</a>

https://netexi24.net/
 
АнонімноДата: Понеділок, 05.02.2024, 12:52 | Повідомлення # 9





Пора вже нашим стратегам читати біографію Маннергейма, й проситися в НАТО!

А покласти ще пів мільйона українців, потім ще і ще, ще (війна ж на роки), щоб що? Щоб потім замість загиблих українців пустити в Україну трудових мігрантів для "відновлення економіки", "відбудови"?

"Україна без українців", такий план?

В той же час в Україні тепер дозволили корпораціям володіти землею, тобто земля тепер не захисникам, а юридичним особам... ось такі плани в "наших" "ефективних медеджерів": на землі политій українською кров'ю, що буде у власності корпорацій, буде працювати гастарбайтер, щоб для тих "менеджерів" замість загиблого українця "піднімати економіку"!

Додано (06.02.2024, 14:49)
---------------------------------------------
@liliyakot1442
5 dni temu (edytowany)
Щодо продуктів- то це ж Європа, не дивно, один пластик.. коли ми приймали друзів з Європи, котрі доречі дуже багато мандрувати світом, не тільки Європою, то вони не могли наїстися наших овочів, фруктів, кукурудзи, ягод, вони казали що ніколи до Україні не відчувати цей смак, що все має Смак, але... нажаль пройшов час.. ми йдемо у Європу, тож маємо відповідати цьому, і тепер на нашому ринку дуже важко знайти товар зі смаком 
І дуже вразило щодо англомовних,  я не жила у Польщі, максимум 1,5 тижні перебувала за 1 поїздку, але я не зустрічала жодної людини, котра б саме розмовляла англійською, було декілька, що трохи трохи щось знають, але щоб розмовляли

Додано (06.02.2024, 15:51)
---------------------------------------------
Дуже багатьох людей цей матеріалізм і погоня за матеріальними благами робить з людей таких собі лабораторних білок в колесах, які постійно біжать як біороботи і навіть не мають часу щоб зупинитися та задуматися для чого їм це і що щастя їм воно не принесе якщо вони будуть мати все більше і більше.Чиновники все крадуть і крадуть і вічно в страху щоб не зловили, заробітчани все заробляють і заробляють і не бачать ні сім'ї ні дітей.А потім ще один з одним міряються і знов не так бо завжди знаходиться той в кого ще більше, і не хочуть знатися бо в одного більше а в іншого менше.І не дають ці гонки можливості об'єднатися і щось зробити, не дають відчуття єдності, не дають заводити більше дітей, бо діти це витрати і роблять тебе біднішим.І про це ніхто не говорить, бо вони живуть всередині цієї матриці і не мають часу зупинитися і подивитися на це зі сторони, не мають часу задуматись. А говорити про це, а не про одне матеріальне, говорити про це кожен день - це єдиний спосіб це побороти.

Додано (08.02.2024, 11:43)
---------------------------------------------
Є такий техно-вело-блоегр Саша Ляпота. Одружився в 20 років, з дружиною з 16 років разом, познайомились в церкві, обидва віруючі, двоє дітей 10-12 років.Він працює і заробляє бабло, знімає обзорчики (ціла компанія була на 10+ чоловік, але роздрібнили кілька років назад), знімає велопокатушки і тревел блоги, інколи вона до нього приєднується. Вона відпочиває і займається хобі і дітьми. Він їй новеньку машину на день народження, вертольотну прогулку над Києвом з посадкою у ресторана у озера при свічках. Разом будували великий сучасний, дизайнерський будинок під Києвом в який вже скоро мали заїжджати. Короче здавалося що якщо і існує ідеальна сім’я, то ось вона.Але, війна застала їх в Європі і вони вирішили не повертатися в Україну. Но, через рік... вони розлучились, по її ініціативі. Діти живуть з нею у батьків (вона з Литви), він знімає квартиру в іншому місті. Продали будинок під Києвом і поділили гроші пополам.Ось, здавалось би, ідеальна любовна історія — закінчилась.Бо сім’я то не сильно любов та романтику, а про соціально-економічну одиницю яка без цієї взаємодії цілком може розсипатись.
Я це усвідомлюю. Доречі, нікого не тримаю тут. На початку вторгнення навіть пропонував виїхати і сильно пропонував. Після того як над будинком уфігачили ракету навіть речі їм зібрав і у авто погрузив.
Дружина, та і старший зробили свій вибір. Тепер і мені варто дотримуватись своїх обов’язків у цій соціально-економічній взаємодії і не попасти у бусик.
Доречі лайфхак — усе майно включаючи машину та квартиру на дружині. Не спеціально, чесно. Так історично склалось що бюрократичною фігнею усілякою вона завідує.

 
cockteresДата: Вівторок, 13.02.2024, 05:58 | Повідомлення # 10





https://omgomgomg5j4yrr4mjdv3h5rehab.com/ -
сайт омг омг ссылка

<a href="https://omgomgomg5j4yrr4mjdv3h5rehab.com/">
официальный сайт омг</a>

https://omgomgomg5j4yrr4mjdv3h5rehab.com/
 
HaroldUnlokДата: Пятниця, 16.02.2024, 12:29 | Повідомлення # 11





Personal training Etobicoke Canada – Transform your fitness with a personal trainer. Tailored workouts, expert guidance. Achieve your health goals with personalized support. Start your journey today. - <a href=https://personal-training-etobicoke.web.app>https://personal-training-etobicoke.web.app</a>

Додано (16.02.2024, 16:11)
---------------------------------------------
personal training in etobicoke - <a href=https://personal-trainer-in-richmond-hill.blogspot.com/>https://personal-trainer-in-richmond-hill.blogspot.com/</a>

Додано (16.02.2024, 18:43)
---------------------------------------------
Etobicoke personal trainer - <a href=https://telegra.ph/personal-trainer-richmond-hill-02-09>telegra.phpersonal-trainer-richmond-hill-02-09</a>

Додано (16.02.2024, 19:49)
---------------------------------------------
Best Fitness Instructor Training in Vaughan - <a href=https://bestpersonaltrainerinoakville.wordpress.com/>bestpersonaltrainerinoakville.wordpress.com</a>

Додано (17.02.2024, 12:58)
---------------------------------------------
personal trainer in oakville - <a href=https://personal-training-in-etobicoke.blogspot.com/>https://personal-training-in-etobicoke.blogspot.com/</a>

Додано (17.02.2024, 17:15)
---------------------------------------------
Personal training Vaughan – Transform your fitness with a personal trainer. Tailored workouts, expert guidance. Achieve your health goals with personalized support. Start your journey today. - <a href=https://best-personal-trainer-oakville.web.app>https://best-personal-trainer-oakville.web.app</a>

Додано (17.02.2024, 17:20)
---------------------------------------------
Personal training Vaughan – Transform your fitness with a personal trainer. Tailored workouts, expert guidance. Achieve your health goals with personalized support. Start your journey today. - <a href=https://best-personal-trainer-oakville.web.app>https://best-personal-trainer-oakville.web.app</a>

Додано (18.02.2024, 08:06)
---------------------------------------------
Benefits of Hiring a Personal Trainer: Reach Your Fitness Goals Faster - <a href=https://personaltrainingetobicoke1.wordpress.com/>https://personaltrainingetobicoke1.wordpress.com/</a>

Додано (18.02.2024, 08:35)
---------------------------------------------
Personal trainer Richmond Hill Canada - Personal trainer Richmond Hill Canada - <a href=http://personal-training-in-etobicoke.wikidot.com/blog:_start>http://personal-training-in-etobicoke.wikidot.com/blog:_start</a>

Додано (18.02.2024, 08:37)
---------------------------------------------
Personal trainer Richmond Hill Canada - Personal trainer Richmond Hill Canada - <a href=http://personal-training-in-etobicoke.wikidot.com/blog:_start>http://personal-training-in-etobicoke.wikidot.com/blog:_start</a>

Додано (18.02.2024, 08:39)
---------------------------------------------
Personal trainer Richmond Hill Canada - Personal trainer Richmond Hill Canada - <a href=http://personal-training-in-etobicoke.wikidot.com/blog:_start>http://personal-training-in-etobicoke.wikidot.com/blog:_start</a>

Додано (18.02.2024, 09:07)
---------------------------------------------
Personal training in Vaughan - Personal training in Vaughan - <a href=http://personal-trainer-oakville.wikidot.com/blog:_start>http://personal-trainer-oakville.wikidot.com/blog:_start</a>

Додано (18.02.2024, 11:36)
---------------------------------------------
Personal trainer Oakville – Transform your fitness with a personal trainer. Tailored workouts, expert guidance. Achieve your health goals with personalized support. Start your journey today. - <a href=https://telegra.ph/Personal-trainer-Oakville-02-09>https://telegra.ph/Personal-trainer-Oakville-02-09</a>

 
JamesBoopsДата: Понеділок, 19.02.2024, 02:32 | Повідомлення # 12





Смотрите смешное видео Могучая Лиза

<a href=https://www.youtube.com/shorts/50gYeFj-MKY>360 тренд Могучая Лиза</a>
 
АнонімноДата: Пятниця, 23.02.2024, 12:56 | Повідомлення # 13





https://www.youtube.com/watch?v=vDxt-ubhfbE

Додано (01.03.2024, 18:50)
---------------------------------------------
https://www.sat-extreme.pl/

 
LamajanceДата: Неділя, 03.03.2024, 00:58 | Повідомлення # 14





I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search
 
АнонімноДата: Вівторок, 12.03.2024, 22:04 | Повідомлення # 15





Стелаж металевий , оцинкований! Стелаж!

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/stelazh-metaleviy-otsinkovaniy-stelazh-IDTgL5U.html

Додано (12.03.2024, 22:11)
---------------------------------------------
https://prom.ua/p2113487870-stellazh-metallicheskij-metalkas.html?token=v2%3ADioSB7Hif4IKVpxY-vjm_kuwH6R36-otEVpX6lTitKDbMCTVJZyRmKR0rEdZc4TDGpFcASzPJOxAlfNAhNmuQDFqUMo3RL7Zia79HYE9lMpVxXWtruYigUTWFnyHf1Ze&campaign_id=3632998&product_id=2113487870&source=prom%3Asearch%3Atag%3Aserp&locale=ru&category_ids=14290202&from_spa=true

Додано (13.03.2024, 00:16)
---------------------------------------------
https://prom.ua/ua/p1085388004-stellazh-plastikovyj-universalnyj.html

 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Як правильно трахати дівку
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом