Olenka | Дата: Неділя, 29.03.2015, 09:12 | Повідомлення # 1 |
| Навчаюсь на 2 курсі і сплю зі старшим чоловіком (40років). Як ви ставитесь до такої різниці у віці?
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 27.09.2017, 09:38 | Повідомлення # 2 |
| Д 22 Маю хлопця, нареченого разом 6 міс, має свій бізнес гарне житло в столиці, з яким вже плануємо шлюб, створення сім‘і, проживаємо разом, він чудовий, робить все для нашого спільного щастя, старший від мене на 10 років (йому 32р.) я також стараюсь якось утримувати і створювати сімейне вогнеще і все було б чудово, якби не те що було, 1,5 роки тому в моєму житті з‘явився чоловік, знаю що це дивно звучить він на дуже старший від мене ( йому на той час було 55 мені20), він просто змінив моє життя, не якийсь не звичайний, він виглядав на свої роки, був другий раз одружений, але говорив що не щасливий у шлюбі , мав 3 дітей від попереднього шлюбу, найменша дочка була у моєму віку...казав що я подібна до дівчини в яку він перший раз по справжньому закохався, то було давно, і мене ще на світі не було... коли я була з ним у мене у прямому значенні ішла земля з під ніг, він був чудовим коханцем і приємним співрозмовнико, таких «релакцій»які я отримувала з ним... навіть не знаю чи можна прочитати в книгах, дійсно повний целусенький « відльот» від цього світу ( наркотичні засоби ніколи не вживали). Зустрічались з ним 7 міс, але його дружина про все дізналась і ми були вимушені розійтись. Зараз вже минув 1 рік як не разом, і нещодавно цей чоловік з‘явився в моєму житті говорячи що кохає хоче бути зі мною і такі речі... я десь в голові також розумію що є закохана і то безмежно закохана , готова залишити все, і піти за ним, але різниця у 35 років... то дуже багато... боюсь що з часом кохання пройде , а я таким вчинком зройную своє життя... тому , що робити не знаю з одного боку кохання пристрасть і емоції , а з другого стабільність і гарні плани на майбутнє. P.s своєму теперішньому нареченому за час який ми є разом ні разу не зраджувала, і знайомі ми вже тривалий час....
Блін..нахер тобі та пенсія? Поєбатись з дідом, то самий агонь? Дівчино, зніми рожеві окуляри і включи мозок. В мене шок, немає слів. В 20 років хотіти діда 55 і дядька 32 , а свого віку хлопця не пробувала знайти? Там секс з дідом а там гроші, думаю сама не знаєш що хочеш Це вже якесь відхилення, якщо молоду дівчину старіки збуджують.
|
|
| |