MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Останнім часом багато було про комплекси і занижену самооцін
Останнім часом багато було про комплекси і занижену самооцін
OlenkaДата: Неділя, 12.04.2015, 23:30 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Останнім часом багато було про комплекси і занижену самооцінку. Чомусь всі думають, що з цим можна нормально жити. Це треба виправляти! В теперішньому світі ТИ маєш доводити, що чогось вартий, а не тобі. Робота над собою приносить свої плоди. Народ, не забивайте на це! Це дійсно те, що міняє життя.
 
knopaДата: Четвер, 16.07.2015, 19:34 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
Сексуальні комплекси - найдивніші і розпусні

Сподіватися на те, що чоловік сам здогадається про ваші уподобання в ліжку, безглуздо. Шанс знайти чоловіка-екстрасенса дорівнює одному до п'ятдесяти тисяч. Тому простіше буде самої навчити його любити, тобто робити те, що вам подобається. Але часто ми не можемо цього зробити.

Нам заважають сексуальні комплекси - найдивніші і розпусні «руйнівники» інтимних відносин ...

На жаль, не всі відрізняються розкутістю в ліжку. І ме-шают нам зазвичай дві причини. Або власні комплекси - «а раптом він не так про мене подумати мает», «ой, я боюся сказати щось зайве», або його комплекси - «він і так в собі не впевнений, а я. .. »,« у нього і так суцільніпробле-ми, а я тут ...». Так що для гармо-кових інтимних стосунків вам перш за все доведеться боротися з комплексами. Тим більше, що їх можна виправити. Навіть найбільший сором триває не більше 8 хвилин, а потім проходить, тому що включаються адаптивні здатності організму. Так що по-соромитеся-посоромився і при-викнете. Але слід врахувати і дру-гое - 99 відсотків чоловіків не стануть боротися зі своїми сексу-альних комплексами, тому що це для них занадто болісно. Так що це битва одного героя, точніше героїні.

Комплекс перший. У гонитві за оргазмом

У нашому суспільстві гонитва за ор-газмом стала просто якимось то фе-тішем. Більш того, вона є чи не мірилом життєвого успіху. «Якщо вона піді мною кри-чит як різана - значить, я все роблю добре», - щиро вва-тануть чоловіки. «Якщо я не досл-ють оргазму, тобто світ не вибухає перед моїми очима - то зі мною щось не так», - думають жінки. Однак правда полягає в тому, що одна і та ж жінка здатна відчувати самі різні відчуття, які для стислості називають оргаз-мом.

Так що ваше завдання зрозуміти са-мій і пояснити чоловікові, що нель-зя оцінювати якість ваших від-носіння і вашої поведінки по тому, що, наприклад, показують у порнофільмах. Тоді ваш суп-руг менше буде налаштований на те, щоб домогтися від вас визначений-ного результату - «коли ж вона закінчить!» - А буде налаштований на пошук нових форм, відчуттів, способів і ласк, щоб отримати « більше цікавий результат ». Погодьтеся, це сама виграш-ва позиція. Для вас, зрозуміло.

Комплекс другий. Невпевненість мачо

Ліжко - те місце, де правила поводження з чоловіками працюють іноді з точністю до навпаки. Фрази типу «ти не дотягує навіть до рівня свого брата» не викличе у чоловіка звичайного спортивного азарту - «я тобі до-кажу!». Підбадьорювання типу «давай! да-вай! »громовим голосом, яке так любить ваш божевільний фут-хворих вболівальник, багатьма вос-приймається як« наїзд ».

картати, лаяти і пиляти - теж не варіант, бо він просто побоїться наступного разу до вас підступитися. І програють усі. А ось що працює - це похва-ла. Оскільки навіть найкрутіший мачо в ліжку ніколи не буває до кінця в собі впевнений, його треба підтримувати. Заради вашої похва-ли він піде на будь-які сексуальної ні подвиги. Дякуйте його за хвилини щастя, і їх стане біль-ше. Хваліть його - і він буде ста-раться. І не хваліть тоді, коли він не намагається. Відсексуальних комплексів (найдивніших і розпусних) не залишиться і сліду.

Комплекс третій. «Хто раніше з нею був ...»

Ліжко - це не те місце, де лю-дям потрібна «гола» правда. Ви, віз-можна, захочете розповісти йому про свої кращі моменти в житті. Стримайте! Нічого інтимніше поце-луя у першому класі озвучувати не треба, тому що чоловіки легко за-розробляє комплекси неполноцен-ності на цю тему. Навіть якщо чоловік провокує вас на відверті розмови, з ва-ших оповідань повинно випливати, що найкращі хвилини ви провели саме з ним.

Тільки, заради бога, не брешіть. Одне з найбільш жахливих для чоловіка відчуттів - що улюблена йому бреше. Це підриває довіру не тільки в ліжку, але і в житті. На складне питання з його боку: «Скільки в тебе було чоловіків до мене?» Ви завжди можете дати якийсь Нейт-ральний, чисто жіночий відповідь: «Та хіба ж вони чоловіки в порівнянні з тобою!» Похвалити завжди є за що, адже чомусь ви з ним спите.

Комплекс четвертий. «Може бути, я роблю не так ...

« ; Дорогий, мені здається, що було б чудово, якби ти ще по-ложил руку мені на ... »- на це ніякої дихалки не вистачить. Та й соображалка теж. Тому гово-рить треба дуже просто - вперед, назад, вище, нижче. Якщо він не враховує ваші побажання, то, можливо, він їх просто не сли-шитий - або ви дуже тихо шепочучи-ті, або він занадто захоплений про-цессом. Тоді повторіть це доста-точно чітко. Може бути, неяк-до раз. Ви ж активний учасник процесу і маєте право впливати на нього.

Не можете говорити - просто робіть. Кладіть його руку куди хочете, знімайте, перевертай-тесь. Просто робіть це природний-але й упевнено. Адже немає нічого бо-леї природного, ніж доставляти радість улюбленому чоловікові. І немає нічого більш привабливого, ніж упевнена в собі жінка.

Що слід розповісти йому

Середній розмір піхви - 6-13 см, середня довжина язи- ; ка - 5-7 см. Тому спроби дістати язиком якомога глиб-же рідко себе виправдовують. Всі найчутливіші точ-ки знаходяться близько від входу - на глибині 3-5 см. Це знаме-нітая G-точка, яка знахо-диться на передній стінці вла-галіща (невелике опукле пляма, розміром і формою на-поминають рубльову монету). Аналогічні точки тобто на тій же глибині, але з боків від неї - це зони X і У. Вважається, що піхвовий оргазм дружин-Київщини відчувають саме від стимуляції цих зон. Можливо, ця інформація взагалі заста-віт його забути улюблений чоловічий підхід «чим глибше, тим краще».
 
OlenochkaДата: Субота, 26.08.2017, 23:31 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Як боротись з низькою самооцінкою?



Важливо встановити, яка етіологія цієї низької самооцінки. 
Досить часто, при спілкуванні з моїми понетційними клієнтами з такою рисою особистості, виявлялось, щось вони були оточені мікросоціумом (друзі/сім.я/однокласники), які звинувачували їх в чомусь, принижували, казали, що вони ніхто, нічого не досягнуть і тд. Найголовніше, що це було безпідставно. Але через свій вік чи нетвердий характер, легко входили у навіювання й опускались у власних очах. 
В таких випадках, по мірі можливого, варто обмежити своє перебування у негативних колах. І аби хтось (так більш переконливо для сприйняття), чи сам, перелічити ваші (власні) заслуги. Іноді вони досить невидимі, тож треба здіймати на поверхню у світло. Я не кажу про золоті медалі у спорті чи відкриття успішного бізнесу. Мати емпатію до людей чи добре знати біологію/фізику - це ще ті справжні досягнення, їй богу!
На додаток, обов.язковим компонентом є поставлення цілі та її досягнення (регулярно, не разово). Це варто робити під наглядом компетентної людини. Тому що можливий розвиток події, коли особа з низькою самооцінкою поставить грандіозну малоімовірну мету, аби за один раз апнути свій левел (хвилинка ігрової лексики), і не зможе через адекватні причини швидко це зробити, і ще більше затвердити для себе надуманий статус невдахи. Мають бути невеликі реальні цілі. Або ж більш довготривалі, але якісно розбиті на обдумані кроки. 
Ще одним пунктом допомоги може бути розбивання поглядів (стереотипів) на певні речі. Наприклад, коли дівчина 20 років вважає себе лузером, бо досі не вийшла заміж. Чи хлопець-підліток гадає, що він не такий вродливий, як співаки з "Оne direction". Ну, гадаю, ви зроозуміли цей абзац. Не все те круте подружжя, яке утворили внаслідок попередньої непланованої вагітності у 19 років. Не всі ті красиві хлопці, яки штукатурять на камеру.
Прикріплення: 9751972.png (204.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 04.09.2017, 09:03 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Чи справді так важливо себе любити?



Звісно любити себе є дуже важливим вмінням у житті кожної людини. Як кажуть, сам себе не полюбиш, ніхто тебе не полюбить. Також психологи кажуть, що поки людина не навчиться любити себе, вона не зможе любити по справжньому інших! Ні хто не каже про любов до себе яка переростає в нарцисизм. Просто важливо сприймати себе такою, яка ти є, пам’ятати що кожна людина є індивідуальністю, має свою неповторність.
Прикріплення: 7354076.jpg (18.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 28.07.2018, 11:13 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
Які бувають причини завищеної самооцінки?

Поганий зв"язок з реальністю. Коли людина погано розуміє, що воно таке, які у нього можливості, і які можливості в реальності і оточуючих людей.
.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 05.07.2021, 11:27 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
Частина 2. Жіночі сексуальні комплекси

Комплекс амазонки

Жінки з цим комплексом розглядають чоловіків тільки як необхідний елемент процесу зачаття, в іншому ж вони ставляться до них самих і притаманним їм якостям зневажливо. Комплекс розглядається як психологічний пережиток матріархату. Також він може розцінюватися як прояв нарцисизму чи гомосексуальності.

Комплекс Діани

(Діана — римська богиня полювання. В грецькій міфології їй відповідає Артеміда — незаймана і захисниця цнотливості.)
Прояв комплексу полягає в доданні надцінного значення невинності. Це може бути пов'язано із затримкою сексуального розвитку психічного походження, нарцисизмом або латентною гомосексуальністю.

Комплекс Іокасти

Це аналог комплексу Грізельди, що виявляється в патологічному потязі матері до сина, надмірній його опіці, прагненні задовольнити будь-які його потреби. Закономірним підсумком цього може стати виникнення сексуального потягу, що веде до інцесту.

Комплекс Попелюшки

Комплекс проявляється в пасивності жінки, яка чекає, що доля надасть їй шанс зустріти незвичайного чоловіка, справжнього казкового принца, який стане її «квитком» у світ щастя та пригод. При цьому потенційні партнери, що трапляються в реальному житті, здаються недостатньо відповідними ідеальному образу «принца на білому коні», а навколишня дійсність — порожньою нудною.

Комплекс Копюшка

Пов'язаний з повним підпорядкуванням і покірністю жінки чоловікові, відсутності ініціативи в статевих відносинах при збереженні інтелектуальної і вольової сфери в інших областях. Тісно пов'язаний з комплексом неповноцінності.

Комплекс Ксантіппи

У жінок з цим комплексом сексуальний та інший потяг поглинається прагненням до порядку, правильності, чистоти. Характерним є відсутність почуття гумору, пуританське ставлення до любовних відносин. Як правило, виникає в зрілому і літньому віці у жінок, у яких не склалися стосунки з чоловічою статтю, результатом чого стало відторгнення сексуальної сфери життя і сублімація потягу в моральну та побутову принциповість.

Комплекс Медеї

Комплекс пов'язаний з патологічними ревнощами і мстивістю жінки, яка може доходити навіть до скоєння злочинів.

Комплекс Титанії

Жінки з цим комплексом формують у своїй уяві образ ідеального партнера (наповнюваний деталями, запозиченими з фільмів та інших художніх творів), якого вони намагаються знайти протягом усього життя. Якщо партнер або чоловік такої жінки не відповідає цьому образу, може виникати відторгнення. З часом, в міру розуміння того, що ідеального партнера знайти не вдалося і навряд чи вдасться в майбутньому, у жінки виникає почуття втраченого шансу, причому винним у тому, що вона так і не знайшла свого щастя, вона схильна вважати свого чоловіка. Минуле її міфологізується, вона винаходить легенди про себе, часто розповідає про знайомих (дійсних чи вигаданих), з якими вона могла коли-небудь одружитися, але не зробила це в силу якихось випадковостей.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 05.07.2021, 11:27 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
Секс - це неймовірні відчуття! І фізичні, і психологічні, і особливо з коханою людиною. Але є і свої неприємні моменти. Психологічні проблеми, негативний попередній досвід, суспільство часто розвиває комплекси. І в першу чергу це сексуальні. Сексуальний комплекс — це уявлення особистості ( незадоволення, страх, гріх), які мають негативне емоційне забарвлення і пов'язані зі статевими стосунками, і мають на них великий вплив. І це не лише розмір члена чи маленькі/великі груди.

Частина 1. Чоловічі сексуальні комплекси
❤❤❤❤❤❤❤Донжуанізм

Чоловік з цим комплексом прагне до «підкорення» якомога більшої кількості жінок. При цьому основний інтерес для нього представляє сам процес досягнення прихильності жінки, після його досягнення (як правило, вчинення статевого акту) інтерес відразу пропадає.
Наголошується, що підґрунтям цього комплексу можуть бути невпевненість у власній сексуальної спроможності, латентна гомосексуальність, боязнь жінки, а основним рушійним мотивом — зміцнення уявлення про власну маскулінність.

❤❤❤❤❤❤❤Комплекс Леонта

Названий по імені короля Леонта, персонажа «Зимової казки» Шекспіра, який безпідставно підозрював у зраді свою дружину і на цьому ґрунті відмовився від батьківства. Суть цього комплексу полягає в болючих ревнощах до партнерки, що включає сумніви у батьківстві.
Реальних підстав для цього, як правило, немає.

❤❤❤❤❤❤❤Комплекс Квазімодо

Названий по імені Квазімодо, персонажа роману «Собор Паризької Богоматері» Віктора Гюго. Являє собою один з видів комплексу неповноцінності, який пов'язаний з хронічною недооцінкою своєї зовнішності, стійкою думкою про власну непривабливість для протилежної статі.

❤❤❤❤❤❤❤Комплекс Ореста

Орест в давньогрецькій міфології був сином Агамемнона і Клітемнестри. Він убив свою матір і її коханця з помсти за вбитого ними батька. Комплекс пов'язаний з ненавистю сина до матері за її ставлення до батька, за невизнання його провідної ролі в сім'ї.

❤❤❤❤❤❤❤Комплекс Отелло

Названий по імені головного героя п'єси Шекспіра «Отелло, венеціанський мавр», який вбив на ґрунті безпідставних ревнощів свою дружину, Дездемону. Проявляється в патологічних ревнощах, аж до абсурду, часто виникає під дією алкоголю. Чоловік з цим комплексом побоюється не просто втратити прихильність партнерки, але й стати об'єктом насмішок суперників і просто знайомих.

❤❤❤❤❤❤ Едіпів комплекс

Назва комплексу заснована на грецькому міфі, в якому Едіп (сам того не знаючи) убиває свого батька Лая і одружується на матері Епікасті. Згідно з теорією психоаналізу Фрейда, Едипів комплекс є етапом психосексуального розвитку і сприйняття, пов'язаним з несвідомим потягом хлопчика до матері. Цей потяг супроводжується ревнощами до батька, а також несвідомим бажанням його смерті.

❤❤❤❤❤❤❤Комплекс Мадонни і Блудниці

З одного боку, як партнерку для сімейних відносин чоловік прагне вибрати жінку, що володіє такими якостями, як вірність, відданість, добропорядність. З іншого боку, сексуальні бажання чоловіка штовхають його на пошуки доступної жінки, готової задовольнити всі його статеві потреби.У результаті відбувається поділ образу жінки як об'єкта любові і турботи і жінки як статевого партнера, що нерідко приводить до подружніх зрад.

❤❤❤❤❤❤❤Комплекс маленького члена

Також є одним з варіантів розвитку комплексу неповноцінності. Коріння цього комплексу лежать в дитинстві. Дитина, бачачи, що його член менше, ніж у батька і старших дітей, фіксується на цій обставині, набуваючи переконаність, що в результаті менших розмірів своїх геніталій він не буде мати успіх в контактах з жінками. Виникає боязнь піддатися глузуванням, можливі й інші порушення на цьому ґрунті.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Останнім часом багато було про комплекси і занижену самооцін
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом