MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Безсоння
Безсоння
OlenkaДата: Неділя, 19.04.2015, 17:37 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Хто-небудь ще бореться після переходу на літній час? Ми всі трохи сонні сюди. Дивно, як велика різниця в годину робить. Тому що ми втратили годину сну,

Насправді, це найбільш поширені розлади сну у Сполучених Штатах і в Росії страждають близько 40 мільйонів чоловік.



Існують різні типи безсоння. Гостра безсоння-це те, що переживає більшість людей, звичайно з-за стресу або травми. Цей тип безсоння зазвичай триває не більше декількох тижнів. Хронічна інсомнія визначається як проблеми зі сном не менше трьох днів на тиждень протягом не менше трьох місяців. Цей тип безсоння зазвичай не потребує лікування.
Прикріплення: 2071912.jpg (85.7 Kb)
 
OlenkaДата: Неділя, 19.04.2015, 17:40 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Те що ви не можете нормально спати має купу причин. Деякі з них можуть бути генетично схильні до безсоння, але є тонна речей, які можуть викликати його. Якщо ви страждаєте від психічного захворювання, як депресія або тривожність, можуть виникнути інсомнія як симптом. Ваш спосіб життя може стати причиною безсоння
Прикріплення: 1718207.jpg (87.3 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 15.11.2016, 14:25 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Вся правда про безсоння
Все частіше повторюється одне і те ж? Увечері ти бадьора і весела, а з ранку відірвати голову від подушки не представляється можливим? Так-так, ми всі знаємо, ти не жайворонок, а сова. Але останнім часом заснути для тебе стає проблемою.
Ти півночі крутишся в ліжку, як дзига, а як тільки сон, нарешті, зморить тебе, осоружний будильник свердлом укручується в голову... Це вже симтоми безсоння, а не ознаки совиного способу життя. На жаль, навколишній світ і тій добрій половині людства, якій і так важко з ранку відірвати голову від подушки, не робить ніякої знижки. Навчання і робота починаються нестерпно рано, а ще і безсоння може позбавити тебе всіх шансів на зосередженість і нормальне функціонування. На щастя, у молодому віці, безсоння достатньо легко зігнати зі своєї подушки... Ось лише декілька перевірених способів.

Прохолода

У жаркій і задушливій кімнаті засипати дуже важко. Ідеально підходить прохолодна спальня. Така, щоб хотілося затишно згорнутися калачиком під теплою ковдрою. І так - свіже повітря теж сприяє здоровому сну. Тому відкривай кватирку на ніч.

Ні - кофеїну

Чай, кава і шоколад стимулюватимуть мозкову діяльність і не дадуть заснути. Є дуже чутливі люди, яким чашка кави,  випита  навіть в середині дня, не дає заснути увечері. Відмовся на декілька днів від цих продуктів - принаймні точно дізнаєшся чи не в них причина. Відмовся - означає зовсім не вживай. Ні з ранку, ні вдень, ні ввечері. В цілому, це відноситься і до нікотину, і до алкоголю.

Рання вечеря

Не їсти перед сном - ще один секрет успіху. Найпізніший час для закусок - години за 2-3 перед сном. І постарайся не захоплюватися важкою їжею. Ідеальна їжа на ніч для охочих швидко заснути - стакан теплого молока. Можна додати туди ложку меду. До речі, рада про ранню вечерю - прямо-таки пара зайців одним ударом. І сон відновиться, і фігура пострункішає.

Темнота

Спати треба в темноті. Саме у темноті організмом активно виробляється мелатонін - практично природне снодійне. От чому ніч для людини є часом сну. З цієї ж причини не варто перед сном вдивлятися в телевізор або комп'ютер - яскрава пляма екрану помилково розпізнається організмом, як світлий час доби.

Вода

Тепла ванна або душ перед сном допомагають розслабитися і налаштуватися на сонний настрій. Можна прийняти ванну з ароматичними солями - запах повинен надавати заспокійливу дію. А після ванни - відразу в ліжко. Розслаблення - перший друг хорошого сну.

Місце

Ліжко повинно бути місцем виключно сну. Тому не варто валятися в ліжку вдень з книжкою, дивитися телевізор і взагалі не спати. Коли підсвідомість звикає до того, що це місце винятково для сну, воно само навіватиме сонливість при попаданні в ліжко. Ну, і само собою, спати в ньому має бути зручно.

Втома

Можливо, тобі не вистачає фізичної втоми. Треба більше рухатися протягом дня. Відмінно допомагає прогулянка перед сном. Свіже повітря і втому м'язів роблять чудеса.

Думки

Думай про приємне. Не варто концентруватися на бажанні заснути. Краще помріяти або позгадувати щось хороше. Методи підрахунку овець допомагають далеко не всім, так що не треба вважати це чарівним засобом. Але спробувати можна. І так! Якщо овець рахувати по дві, то заснути можна в два рази швидше...

Приємних сновидінь!
 
OlenkaДата: Четвер, 05.01.2017, 19:03 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Розкажу пошляки вам свій сон. Літо, їду, душно в бусі і дуже багато людей їде.Я сиджу.Одна красива молода дівчина попросилася сісти мені на коліна.Я не відмовив.Вона присіла, а бусик трясло.Я сидів на одномістній сідушці.Дівчини сідниці вмить при покачувані опинились на мені, ну ви розумієте.Я сидів і сильно збудився.Мій член став такий твердий, я неміг вже нічого вдіяти.Дівчина це відчула, але нерозгубилась.Вже відступати було нікуди, бо встати було нікуди.Вона чуть встала, і платтям накрила мене, ви розумієте.Ніжно рукою розстебнула мені замочок в джинсах взяла мій твердий чл*н і ввела в свої трусики.Я відчув, що вона мокра.Вона ножки зжала і я вмить сильно кончив. Коли все було вже добре, вона сховала мій чл*н.І в знак вдячності, погладила мою руку.Доїхавши до своєї зупинки, вона вийшла і я її більше не бачив.
 
OlenkaДата: Середа, 15.03.2017, 11:04 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Мій дивився вже сьомий сон, а я все не знала що почитати і в що ще можна пограти. Скука-скучна. Полежу-думаю .. Прилаштувалася на плече, руку на його член ... А там нормальний такий "боєць". Робити все одно нічого, подрачую. Думаю, кому з цього погано-то. Він спить, я сумую. Пограюсь і засну .. полизала яйця, мінет поробила .. дрочу знову. Минуло десь пів години .. чхнула. А він мені "будь здорова"! От засранець! Я йому розумієте! А він ...
 
OlenochkaДата: Четвер, 24.05.2018, 10:20 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4513
ТОП-10 незвичайних порад, аби заснути.

Якщо у вас не виходить заснути, а провітрювання і медитація не допомагають, існує 10 незвичайних способів зануритися в сон.

• Пити вишневий сік
Наукові дослідження показали, що терпкий вишневий сік скорочує час засипання в середньому на півгодини. Справа в тому, що у вишні дуже багато мелатоніну – гормону, що регулює сон. Бонус: цей гормон уповільнює старіння.

• Гладити живіт
Часто важко заснути через напругу, а плавні погладжування допомагають розслабитися. Починайте круговими рухами від пупка, поступово збільшуйте кола, потім навпаки – зменшуйте амплітуду.

• Напружувати м'язи
Ще один спосіб розслабити всі м'язи. Сильно напружте пальці на ногах і стопи, розслабте, потім ікри, м'язи стегон, сідниці, живіт і т.д. Позмінна напруга і розслаблення допомагає зняти скутість і повністю розслабити тіло. Якщо не хочеться напружуватися повністю, можете повторювати цю вправу тільки з пальцями ніг, поперемінно напружуючи і розслабляючи їх 7 разів.

• Зайнятися сексом
Якщо ви все одно не можете заснути, егоїстично розбудіть свого партнера і займіться сексом. В одній статті Daily Mail стверджують, що серед опитаних жінок одна з шести краще засинає і міцніше спить після сексу.
Цьому є і наукове підтвердження. "Вся справа в гормонах, – пояснює Марк Саралін, професор медицини з Єльської школи, – секс збільшує виробництво окситоцина, гормону, який забезпечує почуття задоволення, зниження тривоги і відчуття спокою поряд з партнером (якщо ви будете засипати разом, спокій забезпечено). Крім того, секс знижує вироблення кортизолу, що також допомагає розслабитися. Так що гормональна обстановка після сексу саме те, щоб заснути".

• Провернути день в зворотному порядку
Суть в тому, щоб переглянути день в уяві в зворотному порядку. Наприклад, ви лягли спати і починаєте уявляти, як можна яскравіше, як ви залізли під ковдру, потім як ставили телефон на зарядку, як чистили зуби перед сном, як дивилися фільм і т.д. Якщо вийде, дійдете до самого ранку.
Існує така техніка для продуктивності, "перегляд дня", але коли про неї згадують, відразу попереджають, що дуже важко не заснути, поки згадуєш день. Але дехто стверджує, що це дієвий спосіб від безсоння.

• Зробити собі прилад "Соммідор"
У Франції є такий прилад для сну: невеликий світло-блакитний екран, який пульсує в такт з диханням. Потрібно заміряти своє дихання в розслабленому стані, і в будь-якому зручному редакторі відео зробити собі такий ролик: світло-блакитний фон і миготіння під ритм вашого дихання. Потім заливаєте на смартфон або планшет, і готово.


• Дивитися фільми
У 1987 році в США зняли фільм "Ліки від безсоння", який до 2006 року залишався в Книзі рекордів Гіннеса найдовшим. У ньому протягом 3 годин 40 хвилин одна людина читає свою поему. Усе. Напевно, він відмінно рятував від безсоння. Якщо не знайдете цей фільм, можна подивитися якийсь радянський документальний фільм: розмірені голоси радянських дикторів відмінно заспокоюють.

• Читати книги
Тільки ніяких захоплюючих романів, вибирайте що-небудь наукове, бажано, щоб стиль написання був досить складний, в ньому зустрічалося багато наукової термінології. Тільки не треба в ній розбиратися, лізти в вікіпедію, щоб дізнатися незнайоме слово і по 10 разів перечитувати незрозумілий абзац.

• Слухати музику
Деяким допомагає білий шум. Якщо не подобається, можна поставити спеціальні композиції для сну, звуки природи і монотонні композиції. Їх багато на Youtube, з картинками природи або без них. Є навіть цілі добірки музики для сну.

• Заспівати
Деякі батьки, які співають своїм дітям колискові, помічають, що спів допомагає заснути не тільки дітям, а й їм самим. Так що спробуйте вибрати спокійну пісню, яку ви добре знаєте, і виконати її в ліжку. Щоб нікого не розбудити, можна навіть пошепки. Крім того, спів допомагає зміцнити м'язи горла, через слабкість яких люди часто хропуть.

Прикріплення: 1262885.jpg (68.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Безсоння
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом