MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Зміни своє життя!!!
Зміни своє життя!!!
OlenkaДата: Понеділок, 01.06.2015, 16:51 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ти навіть не уявляєш, як багато ти можеш розказати людині, просто дивлячись на неї мовчки, тримаючи її за руку або просто обнімаючи.
Тут навіть слів не потрібно.
 
OlenkaДата: Понеділок, 01.06.2015, 16:52 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Пробудивши в собі особистість, починаєш відділятися від натовпу, перестаєш бути залежним від критики, думок і поглядів інших людей. Ти стаєш повністю вільним, як зовні так і зсередини. Ти відчуваєш, як легко і приємно рухатися далі, жити своїм життям, а не інших!
І нехай на тебе тикають, рухаючи пальцем біля скроні, лише тому, що ти не такий, як вони, ти легкий і вільний, а вони скуті і слабкі. Вони не хочуть мінятися, бояться втратити комфорт. Йдуть по втоптаній доріжці, де немає початку і кінця.
А ти просто є самим собою, а не чиїмось образом. Ти дивишся в себе, адже в тобі приховані речі, яких не купити. Твоє життя наповнене фарбами душі і почуттів, яких так не вистачає в цьому сірому світі, день за днем. Як жити далі обирати тобі, але пам'ятай, якщо зволікати і не вибирати, то за тебе це зроблять інші.

Так ким же тобі краще бути, Особистістю?!
Чи звичайним Бараном зі стада, що йде туди, куди і всі?!
 
knopaДата: Неділя, 07.02.2016, 21:18 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 763
Прості та життєві поради:

"ГОЛОВНЕ: намагатися бути хорошою людиною. Ти вже хороша, в тобі так багато добра, і я хочу, щоб ти такою і залишалася. Продовжуй накопичувати у собі світло. Просто пообіцяй собі, що будеш сяяти - постійно і незмінно, як лампа, що випромінює тепле світло в кутку. Люди захочуть підійти до тебе ближче, щоб відчути себе щасливими. Ти будеш яскраво сяяти в світі темрями та бурхливих, змінюючих одна одну течій, і це збереже тебе від тривоги з приводу інших речей, які спустошують нас: «бути крутою», «бути успішнішою, ніж усі інші», «бути здоровою».

ДРУГЕ: завжди пам’ятай, що в дев’яти випадках із десяти у тебе не нервовий зрив. Тобі просто потрібна чашка чаю та печиво. Ти будеш здивована, як легко ми плутаємо одне з іншим. На всякий випадок, тримай під рукою велику коробку печива чи цукерок.

ТРЕТЄ: дружи з тими людьми, поряд з якими ти справжня. Тобі буде легко з ними жартувати і ти почуватимешся так, наче одягла своє найкраще вбрання. Навіть якщо на тобі лише майка. Ніколи не люби того, кого, на твою думку, варто змінити, або того, хто змушує тебе думати, що змінити треба тебе. На світі є хлопці, яких притягують до себе випромінюючі світло дівчата.

Дружи із своїм тілом. Поки воно здорове, ніколи не думай про нього, як про проблему. Час від часу, ніжно проводь руками по своїм ногам і дякуй їм за те, що вони вміють бігати. Клади руки собі на живіт і насолоджуйся тим, що ти мала та тепла. Не втомлюйся захоплюватися світом, який всередині. І коли прийде час, і ти станеш мамою, то під серцем буде таке ж маленьке зернятко, якою колись була ти.

Коли ти не знаєш, що сказати при розмові – запитуй. Навіть, якщо знаходишся поруч з людиною, яка колекціонує шурупи і цвяхи 70-х років. Скоріш за все, в тебе більше не буде можливості так багато дізнатися про шурупи і цвяхи 70-х років, адже ніколи не знаєш наперед, коли ці відомості можуть стати в нагоді.

Взагалі життя поділяється на ЧУДОВІ ЧАСИ, якими ти будеш насолоджуватися, і ЖАХЛИВІ ПОДІЇ, які в майбутньому перетворяться в захоплюючі історії та анекдоти. Як би важко тобі не прийшлося, ти зможеш пережити все, якщо уявиш собі, як через роки будеш розповідати про це друзям, а вони у відповідь – будуть недовірливо вигукувати: «НІ! ЦЬОГО НЕ МОЖЕ БУТИ!».

Маленька, намагайся побачити якомога більше сходів та заходів. Кидай все, щоб відчути запах величезних троянд при дорозі. Завжди вір, що ти можеш змінити світ. Навіть, якщо зовсім трішки. Мандруй по дорозі життя, нехай музика дає тобі силу і енергію. Нехай книги стануть картами і вкажуть тобі місце призначення. НІКОЛИ не переставай любити, танцюй в зручному взутті, розмовляй з коханими, і ніколи-ніколи не починай курити. Це все одно, що купити маленького смішного дракончика, а у результаті він виросте і спалить твій дім, до біса.

З любов'ю." (с)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Зміни своє життя!!!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом