Пошлі думки та фантазії вголос!
|
|
Olenka | Дата: Вівторок, 02.06.2015, 22:09 | Повідомлення # 1 |
| Я ледве стримуюсь , коли бачу хлопця з красивим пресом. коли такі знімають футболку починаю текти
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 18.08.2016, 18:25 | Повідомлення # 16 |
| Ох цей неймовірний момент коли зустрілась з хлопцем після довгої розлуки.. Він сильно обійняв і почав жадібно цілувати в губи.. Поглажуючи за волосся так ніжно цілував мою шию, що в мене аж тремтіли колінки.. Знявши з мене сукню, він своїми холодними руками гладив мої набухші груди і..почав їх ніжно цілувати, легенько покусуючи, що аж мурашки пішли по всьому тілу Я відчула як помокріли мої трусики Він цілував все нижче і нижче, дуже повільно, наче дражнив мене цим І тут я відчула як він язичком почав вилизувати мені, так вправно, що я не могла стримати стогіну,охх це неймовірне відчуття.. Потім він піднявся вище і почав спочатку повільно, а потім швидше трахати мене в кицьку(інша назва трошки недоречна), я звивалася під ним ,стогнала все дужче і сильніше. І потім, дійшовши його піку, він кінчив мені на животик.. Як це було незабутньо..
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 25.08.2016, 05:47 | Повідомлення # 17 |
| Мені чоловік любить залишати записочки перед тим, як піти на роботу. Наприклад "прийду і порву твою кицьку членом" або "сьогодні приймемо разом ванну, давно тебе там не трахав;)". Все боюся, що гості одну з них випадково побачать.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 28.09.2016, 11:43 | Повідомлення # 18 |
| Моя дівчина-збоченка. Приходжу додому, а Карінка повзає голенька, без трусиків і попою крутить. Так вона вирішила урізноманітити наше інтимне життя)). Наділа вушка на голову і муркоче і мене ще нявкати змусила)) ну мене завело і вітжарив її прям на підлозі. Люблю свою пристрасну малу
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 27.10.2016, 13:17 | Повідомлення # 19 |
| Щовечора лягаємо з дівчиною в ліжко, починаємо целовашкі обнімашкі тіскання, а коли у мене вже стоїть і дико її хочу - вона починає мені розповідати якусь херню, які фільми вона дивилася, що хоче купити завтра на вечерю і тд, при цьому геть уникаючи всі мої пориви потрахушок. Бл * ть, жінка, ти тільки що терлася об мій член і залазила до мене в труси, якого ХУЯ?
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 31.01.2017, 21:45 | Повідомлення # 20 |
| А ось я заводжуся від вульгарних слів, достатньо почути або прочитати слова як "трахнути, відсмоктати, відшльопати ... і т.д." Все, більше не потрібно ні ласки не прелюдії, тільки жорсткий секс. Ох аж мурашки по шкірі. Звичайно це все нічого б, але блін коли я чую це в транспорті, на роботі, на вулиці, і починаю уявляти все це, здається що люди помічають це по очах, і стає якось соромно..А ось я заводжуся від вульгарних слів, достатньо почути або прочитати слова як "трахнути, відсмоктати, відшльопати ... і т.д." Все, більше не потрібно ні ласки не прелюдії, тільки жорсткий секс. Ох аж мурашки по шкірі. Звичайно це все нічого б, але блін коли я чую це в транспорті, на роботі, на вулиці, і починаю уявляти все це, здається що люди помічають це по очах, і стає якось соромно..
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 18.12.2017, 16:23 | Повідомлення # 21 |
| Знаєте, дорогі мої співвітчизники, мені останнім часом дуже хочеться простої людської любові і ласки. Вот просто напросто мати поруч людину (людей), яка коли треба приласкає, погладить, обійме, поцілує, покрутить соски, коли вони в стані збудження, поводить вологою та сольоною головкою члена по моїх палких та гарячих губках, покладе свої яєчка мені на переносицю, дасть поласкати свій анальний отвір, зіжме в кулаку мої статеві губи, які висять як вуха спанієля, зігріє мене своєю любов*ю, спустить густу сперму в рот а потім туди ж і попісяє... Хочеться просто буди коханою, жаданою та комусь потрібною... Хочеться зустріти цей Новий Рік в приємній компанії гарячих та стоячих членів, які всі як один хочуть любові та лагідного дівочого язичка. Обіцяю привязати собі на соски новорічні іграшки з ялинки і засунути в попу величезний фаллоімітатор
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.12.2018, 23:49 | Повідомлення # 22 |
| «Вони були одружені, а я — найкраща подруга обох. Кілька разів ми це обговорювали, але ніколи не переходили до активних дій. В ніч, коли все сталося, ми випивали з друзями, а потім ніби випадково опинилися в спальні. Він роздів нас обох і почав упереміш цілувати. Потім зайнявся сексом зі мною, а вона приєдналася. Мені було незручно щось пропонувати, все ж вони одружені і я не хотіла його засмучувати. В якийсь момент я почала робити їй кунілінгус, поки стояла в позі догі-стайл, потім ми з нею помінялися ролями. Загалом, нічого страшного в ту ніч не сталося, але ми це не обговорювали», — Мені 32 роки і чесно не бачу нічого такого страшного в цьому,як про це говорять.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 31.01.2020, 16:24 | Повідомлення # 23 |
| Цитата Інтимна допомога! Дівчата хто хоче втратити цноту?
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Четвер, 17.09.2020, 10:14 | Повідомлення # 25 |
| Хочу поділитися своїми таємними бажаннями) Я не педо, та й це важко так назвати, але просто неймовірно хочу, аби мене до стогону відпрацював один хлопчик, якому 13 рочків) Мені 18, але він такий милий і няшний, що я б йому мінетики пару раз на день робила ^^ є багато хлопців які хочуть мене,а я його
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 01.02.2021, 20:02 | Повідомлення # 26 |
| Пошлі фото
|
|
| |