knopa | Дата: Субота, 29.08.2015, 20:31 | Повідомлення # 1 |
| Хочу павєдать вам свою лохо-сторі, і заодно попросити поради, бо відчуваю до завтра я не доживу. Одним словом - це піздєц! З самого ранку я проснулась від дзвінка коханого. Він сказав шо через пів часа буде в мене, і я з примороченим фейсом пішла брити ноги. Ну а хулі? Вже моє серденько і так чуяло що "чай", у нас все таки буде. Коли тільки но його нога переступила поріг, ми зразу взялися до діла. Не було часу на говоріння, милості, і т.д. Кинув мене на диван, і тут почався фільм. . З такого дикого бажання, я не замітила як ми перенеслись на бильце. З нього я падаю головою на вазон. ДА БЛЯТЬ, ВАЗОН! Він був унікальним для мами, бо якраз йшов на продаж. А тепер закрийте очі і уявіть мою реакцію...ЙОБТВАЮЖМАТЬ, я проклинала тоді весь світ А знаєте шо зробив мій герой? Вибіг абсолютно голим на балкон, щоб взяти повішані на шнурку трусєля, і ліфакі, й перемотати мені патірпєвшу голову. От скажіть, за шо мені це чудо? Замість того, щоб вирішувати ситуацію, пішли на кухню, заварили чай, і ржали з полученої зустрічі. А тепер, прохання на засипку. Пришліть мені хтось гробік, бажано фіолетового кольору. Бо завтрішній приїзд мами, не дає спокою ще з самого початку..
|
|
| |