Плюси жити разом
|
|
knopa | Дата: Четвер, 17.12.2015, 01:14 | Повідомлення # 1 |
| Тааа...я знаю ти любиш бути сама)). Але є плюси... Буду допомагати одягатись коли ти сонна....виключати ноут та світло коли ти "відрубаєшся". Заставлятм тебе їсти вночі... читати наніч тобі книги...) Витягатиму гуляти....фільми,театр,квести.,піццу, А ще я би розплутував твої навушники.... Ще би підказував що одягнути....та випрамлював тобі кудряшки. І ще багато багато дрібниць))) Мені б хотілось б тебе відвести в караоке бар і щоб ти там співала:)) Я геній зла;)))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 22.03.2018, 15:25 | Повідомлення # 2 |
| Хочу розповісти про чудовий вечір) Як це чудово жити разом!Але нажаль, ми з коханим живемо окремо( Часто буваю в гостях у нього,знайома з батьками,чудово спілкуємось) Як це прекрасно,дивитись фільми в холодний осінній вечір і обніматисьПотім перейти до ласк та лагідного сексу,який переросте у жорсткий .Усі ці пози,просто шикарно.Потім втомлені йдемо на кухню щось готувати (ібо після сексу в обох з'являється голод).Так приємно відчувати цей затишок Спільна вечеря Потім другий раунд)і коли обоє залишились без сил, ми засинаємо,обнімаючись.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 13.05.2018, 12:31 | Повідомлення # 3 |
|
Знаєш, що я зрозумів живучи тут? Що, не вдасться пізнати людину та сказати чи вона "твоя" до поки не почати жити разом з нею. Серйозні відносини (ті, що ведуть до шлюбу) мають на як мінімум спільне проживання, а не зустріч раз на тиждень "іноді на півдня". Можна, бути хорошим на словах та ідеально підходити одне одному (отримувати емоції та все інше) але життя разом може видатися пеклом .
Щось, звичайно ж, змінюється. Але одне залишається незмінним - жінці потрібен самостійний чоловік. Якщо ж це "чоловік" тільки за статевими ознаками, з жіночим вихованням, то тут даруй квіти ітд. Нічого не допоможе. Справжній чоловік може бути ніжним, романтичним, м'яким і разом з тим суворим і жорстким. Чоловіче - воно йде зсередини. Дівчата це відчувають, їх не обдуриш. Коли ти у відносинах - в обох партнерів можуть виникнути додаткові зобов'язання. Для дівчини - це питання по господарству (купити-приготувати-прибрати) Для хлопця ... турботи з родичами, відвезти - привезти, вкластися фінансово допомогти в чомусь. Коли ти недосвідчений у відносинах то думаєш тільки про себе, згадуєш як було коли ти був один і намагаєшся скинути всі свої нові турботи під приводом "я втомлююся заєбало" та інше. Моя думка це шлях до розриву відносин.
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Середа, 18.07.2018, 00:11 | Повідомлення # 5 |
| Приємно когось чекати
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 26.11.2018, 21:46 | Повідомлення # 6 |
| Знaете, що таке розчарування? Це жити з коханим хлопцем три роки. Хотіти за нього зaмуж і особливо дітей. А тут він видає фразу: "А вдрyг ти залeтиш ..." - з таким виразом обличчя, що для мене це стало приводом замислитися нaд закінченням цих відносин ...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 10.03.2019, 20:01 | Повідомлення # 7 |
| Можна все життя знати один одного, роками зустрічатися і все перевернеться з ніг на голову як тільки ви почнете жити разом. Найважливіше на що звернути увагу-це битовуха. Поки ви зустрічаєтеся і знаєте один одного все життя - її немає. Коли починаєте жити разом - партнер(и) можуть з посмішкою терпіти і мовчати. Як тільки проходить час і терпіти немає сил - ось тут може початися всяка хуйня. Тому і кажу - потрібен випробувальний термін щоб переконатися, що нікому не доводиться терпіти, жити вам по кайфу. В твоєму випадку ти береш кота в мішку.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 26.04.2021, 10:06 | Повідомлення # 8 |
| Да. Бывает встречаетесь - все ок. Съехались - пиздец. Угу. Туризм не иммиграция. ))
|
|
| |