MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Розчарувався в дівчатах. Моя колишня - маленька, скромна, ти
knopaДата: Субота, 13.02.2016, 12:48 | Повідомлення # 1
Розчарувався в дівчатах. Моя колишня - маленька, скромна, тиха, розумна дівчина. З новим хлопцем, але він поїхав і вона почала ізміняти йому зі мною. Мене особливо не хвилювало це, так як дівчини немає і вона дуже подобається. Але вот недавно, випадково зустрів її п'яною і вона зізналася, що зі мною була така ж ситуація, а зараз я навіть не один такий. Піздєц просто! Ні бачити, ні чути не хочу її після цього.

OlenochkaДата: Пятниця, 08.09.2017, 21:38 | Повідомлення # 2
Якщо впевнений у собі - можеш випити з нею кави, потім сказати щось на кшталт: "Вибач,мене чекають. Ти всі питання з'ясувала?, якщо так - то до побачення", розплатитися і звали.

Якщо не впевнений і боїшся  - просто пішли нахуй віртуально або по телефону, особисто не зустрічайся, а то вона може просікти що ти за нею страждаєш, треба тобі це?

Трахати - можливо, я погарячкував. Не знаю як у автора, з мого особистого досвіду - трахати жодну зі своїх колишніх у мене бажання не виникало. Помер Максим - і хуй з ним

Прикріплення: 3818932.png (215.5 Kb)

OlenochkaДата: Понеділок, 04.12.2017, 21:21 | Повідомлення # 3
Щоб не розчаровуватися в людях треба все (дружба, відносини, знайомства) розглядати тільки як товарно-ринкові відносини, де немає місця емоціям, де є тільки холодний розрахунок і цинізм. Я почав весь світ розглядати в таких фарбах і тільки для своїх рідних я роблю виняток, це єдине місце куди я готовий вкладати все, що маю і не важливо скільки отримаю натомість.

Прикріплення: 2236895.jpg (137.9 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом