Розчарувався в дівчатах. Моя колишня - маленька, скромна, ти
|
|
knopa | Дата: Субота, 13.02.2016, 12:48 | Повідомлення # 1 |
| Розчарувався в дівчатах. Моя колишня - маленька, скромна, тиха, розумна дівчина. З новим хлопцем, але він поїхав і вона почала ізміняти йому зі мною. Мене особливо не хвилювало це, так як дівчини немає і вона дуже подобається. Але вот недавно, випадково зустрів її п'яною і вона зізналася, що зі мною була така ж ситуація, а зараз я навіть не один такий. Піздєц просто! Ні бачити, ні чути не хочу її після цього.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 08.09.2017, 21:38 | Повідомлення # 2 |
| Якщо впевнений у собі - можеш випити з нею кави, потім сказати щось на кшталт: "Вибач,мене чекають. Ти всі питання з'ясувала?, якщо так - то до побачення", розплатитися і звали.
Якщо не впевнений і боїшся - просто пішли нахуй віртуально або по телефону, особисто не зустрічайся, а то вона може просікти що ти за нею страждаєш, треба тобі це?
Трахати - можливо, я погарячкував. Не знаю як у автора, з мого особистого досвіду - трахати жодну зі своїх колишніх у мене бажання не виникало. Помер Максим - і хуй з ним
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 04.12.2017, 21:21 | Повідомлення # 3 |
| Щоб не розчаровуватися в людях треба все (дружба, відносини, знайомства) розглядати тільки як товарно-ринкові відносини, де немає місця емоціям, де є тільки холодний розрахунок і цинізм. Я почав весь світ розглядати в таких фарбах і тільки для своїх рідних я роблю виняток, це єдине місце куди я готовий вкладати все, що маю і не важливо скільки отримаю натомість.
|
|
| |