Не беріть на себе відповідальність за щастя нещасливої люд
|
|
Olenka | Дата: Пятниця, 18.03.2016, 00:19 | Повідомлення # 1 |
| Не беріть на себе відповідальність за щастя нещасливої людини. #самовдосконалення@rozvyvaj_sebe
Не беріть на себе відповідальність за щастя нещасливої людини. Зараз поясню. Іноді виникають ситуації, коли ми з якихось причин вирішуємо «врятувати нещасну» людину. Умовно врятувати і умовно нещасну, звичайно.
Ви познайомилися з хлопцем, а його нещодавно кинула дівчина, серце розбите, треба допомогти. І давай по повній програмі його лікувати. Або дівчині хтось поранив душу, а ви прийшли, щоб стати її рятівником. Я не буду давати вам поради, просто послухайте, будь ласка, що я скажу: здорові відносини починаються з двох здорових людей.
Спочатку зцілити себе повинен кожен сам по собі. Ви можете частково допомогти, але не поспішайте зближуватися до тих пір, поки людина в собі не розібралась. Здорова особистість — це нормальна, адекватна людина, яка знає про свої чесноти і не принижує їх, але також чесно бачить свої недоліки. У кожної людини є слабкі і сильні сторони, так задумано природою. Ідеальних людей немає, а ідеальних невротиків — хоч відбавляй.
Здорова особистість усвідомлює свої потреби, вміє говорити про свої почуття, виражати емоції, конструктивно підходить до вирішення проблем у відносинах (а вони завжди виникають, проблеми — невід'ємна частина життя на шляху будь-якої людини), вміє любити. Головне те, що здорова особистість приймає на себе відповідальність за власне щастя у відносинах. Відчуваєте різницю? Вас не повинен хтось ощасливити — вам взагалі ніхто нічого не винен.
Якщо ви весь час когось рятуєте, весь час чимось жертвуєте, живете заради когось, щоб там ще не відбувалося, зупиніться. Розберіться в собі, проаналізуйте минулі відносини, дитячо-батьківські зачіпки. Можливо, ви зациклилися на якомусь періодичному сценарії? Зрозуміло, що не всі ми знаходимося на такому рівні усвідомленості, але вибирайте собі пару за рівнем свої зрілості. Постарайтеся, принаймні. Я зараз поясню, чому це важливо.
Наприклад, ви — людина зріла, всередині вільна, і, в принципі, наявність або відсутність когось поруч не робить вас неймовірно щасливим або нещасним. Звичайно, кохана людина поруч — це велике щастя, але скоріше це додатковий вид щастя до вашого власного. Якщо партнер піде, ви все одно будете жити щасливим життям, а його вибір приймете з розуміння. Будете переживати, сумніватися, але в цілому життя не зруйнується. Якщо друга людина така ж зріла, то ви і починаєте відносини усвідомлено (з бажанням бути разом на все життя), і закінчуєте, якщо вже так вийшло, їх теж усвідомлено. А ось якщо другий людина не достатньо зріла, то тут виникає інша ситуація.
Спочатку він/вона в захваті від вашої зрілості, вами захоплюються. Але поступово у нього/неї формується сильна прихильність. І ніби як це не дуже погано, всі так живуть, навіть приємно чути всі ці «я жити без тебе не можу», «я без тебе помру» тощо. Та в якийсь момент від цього починаєш втомлюватися. Тобто для людини не вона сама і її шлях, її розвиток є головним в житті, а ТИ. І якщо раптом ти вирішив віддалитися або покинути її, то у неї все руйнується. І як зріла людина ти розумієш, що їй боляче, важко... Але також ти не хочеш бути з нею через жалість. Розумієте, що я маю на увазі?
«Солодкий» момент, коли кохання починає обтяжувати зрілої людини. Так, звичайно, можна врятувати такі стосунки, можна допомагати іншій людині розвиватися, і часто так і буває — хтось когось тягне собою. Але ось, що я знаю по собі: поки допомагаєш іншому, сам тупцюєш на місці. Так буває дуже часто. Люди з якихось причин мають різні амбіції. Комусь хочеться грати в професійній лізі, комусь — в аматорській. І тут немає варіанту гірше або краще. Просто два гравця з професійної ліги можуть показати більш сильну гру, мотивувати один одного на зростання.
Якщо дві особистості не зрілі для стосунків — це не така вже велика біда. Просто історія буде драматичною, з переживаннями, розставаннями, образами. Всі ми проходимо подібний етап. Але коли ви його пройшли, будьте уважні до серця іншої людини! Завжди потрібно бути уважним до серця іншої людини, але перш ніж взяти відповідальність за її щастя, розберіться зі своїми сценаріями і травмами.
Не беріть відповідальність за щастя нещасливої людини. Це стосується не тільки вашої жінки або чоловіка, а й ваших батьків, братів-сестер, друзів, дідусів-бабусь. Співчувайте, допомагайте, але не ставайте милицею для них. «Ніхто не виконає за тебе твою внутрішню роботу». Ви не зможете прожити за іншу людину її життя. Одного разу такі історії стають непосильною ношею для того, хто намітив собі високі цілі на шляху. Звичайно, це не стосується всіх людей, що живуть на цьому світі. Ну а ті, кого це не стосується, я думаю, ніколи і не прочитають цю пораду.
Автор: Тетяна Чаругіна
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 31.03.2016, 11:08 | Повідомлення # 2 |
| СІМ КРОКІВ ДО ЩАСТЯ!
Більшість людей щасливі настільки, наскільки вони вирішили бути щасливими. Авраам Лінкольн
Що таке щастя? Кращі розуми планети задавалися цим питанням і виводили свої «формули».
Згідно сухій дефініції «Великої радянської енциклопедії», щастя - це стан людини, який відповідає найбільшій внутрішній задоволеності умовами свого буття, повноті і свідомості життя, здійсненню свого людського призначення. З точки зору фізіології теж все досить «просто» - до відчуття щастя призводить круговорот ендорфіну, серотоніну і дофаміну.
Але, як показує практика, ознаки щастя досить суб'єктивні. Як і шляху до нього.
Нижче описані 7 кроків, які, на думку письменника і дизайнера Кетана Анджарія ( Ketan Anjaria ), приведуть вас до щастя.
Крок 7. Перестаньте перевіряти електронну пошту вранці
Перевірка пошти зранку, коли тільки прокинувся, - це «порожня трата нейронів». Багато людей надають роботі з електронною поштою занадто велике значення. Настільки, що готові видаляти спам, ледь відкривши очі. Але чи погодитеся ви виносити сміття, не випивши каву і не прийнявши душ? Навряд.
Чим можна зайнятися з ранку?
Повалятися в ліжку і обдумати плани на день. Прогулятися. Сексом. Малюванням. Пограти з дітьми.
Крок 6. Перестаньте порівнювати своє життя з життям інших
Це важко. Це роблять (майже) всі. Але порівняння - це замкнуте коло під назвою «нещастя». Зрозумійте: кожен робить свій вибір. Якою б великою не була спокуса приміряти на себе чуже життя, це не зробить вас кращим. З ким можна себе порівнювати? З самим собою. Яким ви були 3 місяці тому? Чого ви домоглися за цей час? Що можна поліпшити? Улюбленими літературними чи історичними персонажами. Як би Лінкольн, Хепберн або князь Мишкін зробили на вашому місці?
Крок 5. Будьте вдячні
Коли на лайфхакері обговорювався науковий підхід до поняття «щастя», одною із його складових була названа саме подяка.
Спробуйте назвати 3 речі, за які ви вдячні на сьогоднішній день. Швидше за все, список буде набагато довшим.
Кому і за що можна дякувати?
Друзів. Будь у вас один друг або сто, якщо ви посміхаєтеся, коли думаєте про них, скажіть спасибі. Сім'ю. Родичів не вибирають, але чудово, що вони є. Не втомлюйтеся говорити спасибі своїм батькам, навіть якщо їх вже немає з вами. Себе коханого. Серйозно. Ви добрий або, може, цілеспрямований? Ви годуєте бездомних собак або виконуєте всі проекти вчасно? Скажіть собі спасибі! Здоров'я. Ви живі і здорові (навіть якщо не дуже) - це привід, щоб сказати спасибі... наприклад, Всесвіту.
Крок 4. Вийдіть на вулицю
Відкладіть в сторону iPhone або інший гаджет, вимкніть комп'ютер і вийдіть на вулицю. Там вас чекає найкрасивіша планета Сонячної системи. Ви живете в дивовижному світі. Насолоджуйтеся ним!
Чим зайнятися на вулиці?
Гуляти. Лайфхакер з'ясував, що піші прогулянки відмінно «прочищають» мозок. Споглядати. Знайдіть лавку з гарним виглядом в найближчому парку і милуйтеся природою. Фотографувати. Діліться своїм баченням прекрасного просто, якщо в руках фотоапарат. Дерзайте! Знайомитися. Зараз майже не знайомляться один з одним на вулиці. А даремно. Іноді бесіда з незнайомцем може стати одкровенням.
Крок 3. Робіть подарунки
Неважливо, чи йде мова про чашку кави для колеги чи вклад в благодійний фонд, робити подарунки - це прекрасно. Головне -не чекати відповідних «реверансів». Нехай найбільшою подякою для вас буде посмішка.
Що можна дарувати людям?
Час. Простий, але аж ніяк не банальний подарунок. Відвідайте тих, хто застудився, погуляйте зі своєю бабусею, допоможіть мамі на дачі. Близькі оцінять, що ви даруєте їм свій час і увагу. Їжу. Не їжте поодинці. Діліть свій обід або вечерю з приємними вам людьми. Компліменти. Їх люблять усі. Особливо, якщо комплімент щирий і без лестощів. А іноді найкращий комплімент - це посмішка.
Крок 2. Записуйте свої думки
У нашій голові рояться мільйони думок. На жаль, не всі хороші. Ви здивуєтеся, наскільки приголомшливо ви себе відчуєте, коли позбудетеся від негативних думок. У цьому допоможе щоденник.
Які думки записувати?
Ваші мрії. Чітко сформульована мрія, як відомо, - майже мета. Так що вмійте «складати мрії». Місця, де ви хотіли б побувати. Цей список можна розширити і вести BucketList. Проблеми, які у вас є. Виявлення проблеми - перший крок на шляху її вирішення. Це допоможе вам проаналізувати, що можна зробити, щоб вирішити складну задачу. Дотепні цитати. За словами Кетана Анджарія, у нього є файл в 18 сторінок, куди він виписує (копіює) думки і фрази, що розсмішили його або що змусили замислитися. Образ людини, якою ви хотіли би бути. Запишіть риси, якими ви хотіли б володіти. Прищеплюйте їх собі, як звички. Щоб було простіше, прочитайте 36 уроків Лео Бабаути про роботу над звичками.
Крок 1. Любіть себе
Перестаньте ненавидіти себе. Так, можливо, ви занадто багато їсте або курите. Але помилки роблять усі. Людство - недосконале. Прийміть себе таким, яким ви є.
Що допоможе любити себе?
Прощення. Визнайте свої помилки, але не зациклюйтеся на них. Інакше не зможете рухатися далі. Час. Його біль
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 26.08.2016, 07:39 | Повідомлення # 3 |
| Хто б міг подумати, що єдині радості дорослого життя - це побухати і потрахатися. А які надії були, які надії ...
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 17.11.2016, 12:07 | Повідомлення # 4 |
|
Моя творчість... "Життя - це щастя!" Прочитайте твір=)Це було одного дня, коли Віолетта вишйла гуляти на вулицю. Вона була екстрасенсом з дитинства, це передалося їй від прабабусі, хоча вона про це незнала. Так ось. Йшла вона по вулиці, і побачила закоханих восьмикласників: Роберта і Дженіфер. Вони йшли по вулиці, і преписувалися СМСками... - "Ну що ж, мені треба йти. Бувай!" - писав Роберт. - "Не йди! Давай ще погуляємо!" - "Неможу. Побачимось!" - "Ну добре. Пока!!!" У Віолетти від радості засяяли очі: вона була щаслива за них, бо Дженіфер була її кращою подружкою. Роберт ще кілька секунд подивився на Дженіфер, а потім повернув на ліво, щоб перейти вулицю. Він дочекався зеленого світла, і пішов по дорозі. Раптом, звідки не візьмись, перед Робертом "пролетів" автомобіль на шаленій швидкості. - Ні!!! - кричала Дженіфер, підійшовши до Роберта, який лежав на тротуарі, збитий автомобілем... - Роберте, ти живий? Ні!!! Не помирай! Запанувала тиша. Цим часом Віолетта дивилась на цей жах, і на її очах з"явилися сльози... Від жаху вона побігла додому. *** Настала ніч. Лікарі рятували Роберта хоча він був вже майже мертвий, а Дженіфер сиділа біля кабінету в лікарні. Було 01:00. Віолетта спала. Раптом її розбудила чарівна красуня, яка була вражаюче схожа на Віолетту. - Хто ти? - Я твоя прабабуся, - відповіла вона. - Чому ти прийла? - Я прийшла тобі сказати, щоб ти оживила хлопця, якого сьогодні збила машина. Його звати Роберт, чи не так? - А звідки ви знаєте? - Я все знаю, - сказала чарівниця. - Але... але як я можу оживити хлопця? - Візьми ось це. - чарівниця дістала маленьку коробочку, в якій було живе, сяюче, та рожеве серце. - І нащо воно мені? - Зараз розкажу. Вдягайся. Ти, саме зараз, підеш у лікарню, і віднесеш це серце лікарям. - Саме зараз? - Так, саме так. - А чому саме я? - Бо тільки ти є екстасенсом у місті! - Я? екстасенс? Віолетта кілька секунд помовчала, а потім зірвалась із ліжка і побігла на вулицю із цією коробочкою, щоб віднести її в лікарню хірургам. *** Настав ранок. Чарівниця знову прийшла до Віолетти. - Ти зробила добро. Молодець. - Я старалася. А правда що я ексрасенс? - Правда. - Ой... а як користуватися здібностями? - Сама відгадаєш. Бо це велика таємниця. А мені час іти. Прощавай! - Прощайте! - Відповіла Віолетта. Вмить чарівниця просто розвіялася у повітрі, немов розстанула.Вмить до Віолетти постукала Дженіфер. - Хто там? - Це я, Дженіфер! - О, привіт! Заходь! - Віолетто, ти навіть не уявлюєш, що сталося - Це ти про що? - Як це? Сьогодні лікарі сказали, що вночі вони рятували Роберта, а він був вже на волосинку від смерті. Але раптом у двері постукала якась дівчина, яка була у ночній сорочці, і простягнула коробочку, в якій лежало живе седце. І вони врятували Роберта! - Розумієш, Дженіфер, це була я... - Ти??? - Я, я. Дженіфер раптом обійняла Віолетту так міцно, що майже не задушила - Дуже тобі дякую! Та я зроблю для тебе все, що хочеш! Чого тобі треба? Віолетта підняла очі вгору, і сказала: - Нічого мені не треба. Давай лише на наступне літом поїдемо з тобою і Робертом на море! - Згода! *** Коли Роберт дізнався, що Віолетта його врятувала, він подарував їй кольє із діамантами, про яке Віолетта давно мріяла!!! *** Минало багато років з того часу, і коли Віолетті виповнилося вже 35 років, коли вона мала свою сім"ю, то вона зробила висновок: "Життя - це щастя! І треба в ньому розчаровуватися! Ніколи!"
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 05.11.2017, 14:37 | Повідомлення # 5 |
| Вміти почекати - головний секрет щастя
Коли тобі виповнюється тридцять п'ять з плюсом, всі друзі і знайомі починають делікатно так заспокоювати, мовляв, з роками витримка збільшується, і, як хорошому спиртному напою, це значно додає якості і вартості. Так, чорт візьми, вони мають рацію: чим більше років, тим більша витримка.
Скільки проблем виникає в житті через те, що не можеш почекати! Не потерпіти - з цим у наших жінок, як правило, перебір (їхнє всепрощення часом і зменшити не завадило б), а ось саме почекати. Не розлютитися тут же, коли начальник несправедливо відчитав. Не відповісти цієї ж секунди, коли нахамили в магазині або в транспорті. Не дзвонити чоловікові, який не проявляє до тебе інтересу. Не поїхати через годину після сварки миритися до коханого, який сам завинив. Не накричати у відповідь, коли чоловік без попередження на підвищені тони перейшов. І ще багато чого "не", тому що коли ти молода, емоцій і гормонів - через край, а любові до себе мало.
Коли ти стаєш зрілою особистістю, навіть ті, кому раніше незмінно вдавалося вивести тебе з себе, відзначають: "Ну, у тебе і витримка!". А ти вже не знаєш, радіти цьому чи засмучуватися. Тому що, з одного боку, витримка - однозначно не ознака молодості, а з іншого боку, іноді отримуєш неймовірний кайф від того, що вмієш керувати собою, що самодисципліна - не порожнє слово, і ти таки можеш це.
У вашому житті, напевно, бувало або буває щось подібне ... Написала одне гнівне смс, хочеться ще вісім навздогін настрочити і все пояснити. Посварилася по телефону з кимось близьким, розпирає тут же передзвонити і висловитися до кінця, і дзвонити до тих пір, поки твій номер не заблокують. Не відкрив молодий чоловік двері, будеш дзвонити в дверний дзвінок до тих пір, поки міліцію не викличуть. Відправила останній прощальний електронний лист, а потім ще три найбільш прощальні, а через два дні - один примирливий. Мамі все виговорила, пішла з дому, а завтра ввечері повернулася, бо квартиру зняти - зовсім не казка. Вирішила з чоловіком розлучитися, заявою в запалі пригрозила, а через день прийшла гроші на чоботи просити. Грюкнула дверима в кабінеті начальника, через півгодини принесла заяву на звільнення, ніч проплакала і вранці погодилася на понаднормову роботу не зі своєї посади. Тим самим вбила всі досягнення від першого кроку, втратила самоповагу і показала себе вкрай неврівноваженою особою. Зупинитися б тоді ...
Припинити потік свідомості, коли бушують урагани в душі, дуже важко. Це високий клас - таке управління собою. Той, хто може в потрібний момент просто сказати собі: "Стоп!", - однозначно здатний виграти будь-яку війну і будь-яку партію. Вам вибирати, що вам допоможе: рахувати до десяти або до ста, множити триста шістдесят п'ять на двісті сорок сім у розумі, рахувати всі навколишні червоні предмети. Або розбити до біса свій мобільник, якщо рука так і тягнеться набрати номер. Або піти поревіти у ванній. Або вийти на вулицю і обійти свій район раз п'ятнадцять. Або віджатися від підлоги п'ятдесят разів. Або ще купа способів, щоб привести себе до тями - в почуття власної гідності.
Одного разу в житті настає час, коли ти розумієш, що твоє твоїм буде, і разом з цим приходить спокій. Ти починаєш ясно усвідомлювати, що кращий вибір може бути далеко не тим, який доля тобі підкидає зараз. Якщо з якогось приводу хочеться плакати, то це варто робити відразу ж, але всі листи і смс відправляти вранці (якщо на світанку на вулиці не наступить світанок в душі). Що за твоїми тридцятьма п'ятьма роками, будуть і тридцять шість, і тридцять сім років ... І життя не зупиниться: і чоловік гідний зустрінеться, і діти народяться, і робота буде по серцю. Що вже про двадцять п'ять говорити, чого вже там коней гнати?
Схоже, вміти почекати - чи не головний секрет щастя. Не брати перший-ліпший варіант, а взяти саме той, про який мріяла, не ляпнути перше, що спало на думку і про що пошкодуєш, а сказати влучно, тонко і в тему - і отримати справжнє задоволення від того, що змогла витримати і уразити ціль. Тому що правильне рішення - така страва, яку найкраще подавати холодною.
Ви можете заперечити: "А як же емоційний інтелект, якщо свої емоції пригнічувати?". Не пригнічувати, а усвідомлювати їх і управляти ними, відповідно, допомагати мисленню. Рідкісні рішення, прийняті зопалу, бувають ефективними. Емоційний інтелект - це точно не істерика.
І, найголовніше, твоя витримка народжує повагу до тебе. Це те, чого напевно варто в житті вчитися.
© Лілія Ахремчик
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 06.05.2018, 10:44 | Повідомлення # 6 |
| ВСІ КАЖУТЬ, ЩО ПОТРІБНО ПОЛЮБИТИ СЕБЕ. А ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ?
Багато жінок в той чи інший момент життя переживають відчуття, що все не так. Особисте життя - не так, хоча і дуже старалася. Хотілося любові і домашнього тепла, а опинилися з чоловіком чужими людьми. На роботі - не так, немає тих успіхів, на які розраховувала, немає того визнання, якого так хотілося, і сил теж немає. І хочеться все кинути, сховатися під ковдрою і нікого ніколи не бачити. Жінка починає звинувачувати себе за все: за те, що багато чого не вміє, не знає як, не хоче так, як виходить. За те, що набридло бігти разом з усіма в безглуздою гонці. І головне, що вона відчуває - це страх. Страх не відповідати, не встигнути, зуміти. І в голові постійно майнула думка: "Була б я інший, а не такою, яка є, ось тоді ..." Кожна з нас протягом життя так чи інакше постійно чує або відчуває з боку оточуючих: "Вічно в тебе все не так", "Ти повинна змінитися, змінити себе, щоб у тебе все було добре!" Так починаються сумніви в собі, і поступово жінка втрачає орієнтири, втрачає внутрішню свободу, втрачає себе. Їй здається, що щастя недосяжно, і приходить воно тільки до тих, у кого ідеальна зовнішність, багато грошей і хто має особливі розумовими та іншими здібностями.
Кожна людина з'являється на світ в своїй неповторності і унікальності. І саме тому знаходиться на своєму місці в житті, що є ідеальною людиною, який може впоратися з цим місцем. Це так просто і так складно одночасно: усвідомити, що ти - не досконалість в загальноприйнятому розумінні і при цьому знаходишся на своєму місці тому, що ти найкраща, хто може впоратися з цим місцем. фото І це може тривати вічність, до тих самих пір, поки жінка не усвідомлює, що така, яка є насправді, вона - найкраща. З усіма своїми дивацтвами, незрозуміло, складнощами і простотою, успіхами і неуспіхами, добротою і злістю, чесністю і недомовленістю, справедливістю і байдужістю, зарозумілістю і почуттям приниження ... Це може тривати до тих пір, поки жінка не полюбить себе, справжню себе, ту саму дівчинку, яка живе в кожній з нас. Поки не прийме себе з усім неймовірним калейдоскопом унікальних рис. І тільки тоді вона буде відчувати себе по-справжньому щасливою. Тільки тоді вона зможе дарувати любов не тому, що так треба, а тому що в ній її стільки, що можна ділитися і ділитися. Але ось всі говорять, що треба полюбити себе, а як це зробити? А почати можна ось з чого.
Позбавтеся від страху у своєму житті. Перестаньте боятися зробити щось не так. Страх сковує все наше тіло і розум і не дає легко рухатися до мети, по-справжньому отримувати задоволення від чого б то не було. Навчіться розслаблятися. Коли наше тіло напружене, воно не виробляє гормон радості - ендорфін. Ми просто не можемо отримати щастя і радість в своє життя, поки не навчимося бути розслабленими. Виділіть собі на навчання розслабленню не менше 2 годин на тиждень. Йога, дихальні вправи, тілесно терапія, СПА, масаж - вибір величезний. Кілька разів в день запитуйте себе: "Чого я зараз хочу?" Може бути, ви хочете пити, може бути, погуляти або зустрітися з подругою, а можливо, вам хочеться навести порядок вдома. І якщо в якийсь момент вам раптом захочеться чогось абсолютно протилежного, наприклад, полежати, підіть за своїм бажанням і відпочиньте. Таким чином ви почнете вчитися себе почувати і чути. Навчіться планувати.
Складайте плани на кожен день, тиждень, місяць. Заведіть собі гарний щоденник і записуйте туди всі свої плани, навіть найнезначніші. Так прийде відчуття насиченості життя. Тому що як тільки в голові з'являється вільне місце, воно заповнюється тривогою. Так ми вгадуємо невідомість, а вона породжує страх. фото Дозвольте собі лінуватися. Виділіть час на лінь і від душі побайдикувати. І щоб не відчувати провину, лінуватися потрібно в той час, який для цього ви залишили. Тоді це буде для вас виконанням чергового пункту з щоденника, а не саботажем. Цінуйте свій час і дотримуйтесь своїм планам (наприклад, чоловік запрошує в кіно, заглянули в щоденник, послухали свої бажання і тільки потім дали кавалеру відповідь - або відвідали прем'єру, або відмовили, нехай "пополювати"). Ваше тіло повинно отримувати стільки задоволення, теплоти і прийняття, скільки йому потрібно. І тут є секрет: тіло не знає, хто саме його обіймає, гладить і плекає. Йому це не важливо.
Тіла важливо це отримувати, щоб ендорфін був в порядку. Тому 40-60 хвилин в день доставляйте свого тіла задоволення. Приймайте ванни зі своїми улюбленими маслами, пінками і сіллю. Вибирайте тільки ті аромати, які вам подобаються, а не ті, які просто корисні. Робіть собі масаж стоп, носите комфортну красиву домашній одяг, робіть собі подарунки. Не рідше разу на тиждень приділяйте пильну увагу своїй зовнішності - манікюр, педикюр, СПА, процедури для волосся ...
Давайте собі невелике фізичне навантаження. Не до сьомого поту, а в задоволення. Це можуть бути танці, йога, пілатес, аеробіка. Кожен раз, дивлячись у дзеркало, говорите собі: "Я люблю тебе! Все для тебе зроблю, моя люба". Тоді в життя почнуть приходити нові дивовижні люди і події. Особисте життя, робота, стосунки з рідними і друзями - все буде новим, наповненим зовсім іншими емоціями: радості, спокою, впевненості і щастя. Все почне налагоджуватися як нібито само собою. Кожна жінка в світі - сонце в своїй всесвіту, і забувати про це не можна ні за яких обставин.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 06.11.2020, 11:39 | Повідомлення # 7 |
| Красиво... Есть часть правды в этом. Но так это все лирика, не более того. У каждого свои принципы и понятия отношений. Кто-то готов тянуть всю жизнь непосильную ношу на себе, а кто-то сразу выбирает здоровые отношения. Это уже зависит от уровня осознанности себя как личности и на что ты лично готов подписаться. Саморазвитие и осознание себя как ценности и делает за тебя этот выбор и у каждого он свой. Всё просто.
Танюша Ткачева
|
|
| |