Olenka | Дата: Середа, 30.03.2016, 12:00 | Повідомлення # 1 |
| Хочу поділитися з вами своєю пробдемою.хоча відчуваю що багато хто скаже що це зовсім не проблема і мені дуже пощастило. я навчаюся на 5 курсі і вже заміжняСправа в тому що мій чоловік програміст і заробляє дуже немало. І це розбиває вщенть всі моі феміністичні принципи. Якщо я колись на одну степендію могла місяць тусити в криму (звичайно витрачаєчи не більне 5-8 грн в день) могла сходити з друзями на пиво чи зводити хлопця в кафе то зараз відчуваю у фінансовому плані повне безсилля.спершу я трималася гідноі не дозволяла платити за себе.але моі фінансові доходи -це мягко кажучи крапля в морі...як можна подорожувати з людиною,яка привикла іздитиилише в купе, вечеряти тільки в найдорожчих закладах,бо в інших погана кухня, або розбавлене пиво і д.т. або ж він може купити пляшку якогось напою на який я би заробляла 2 тиждні.коли я влаштуюся на роботу по спеціальності буду заробляти стільки за місязь скільки він - за день... Та й купити собі коктейль за 50 я жму.короч прийшла срака моій аскезі, моій гордості і фемінізму(сорі, проссто накипіло..не знаю як себе далі вести Раніше думала:закінчу універ -буду вольна як вітер, а зараз- тільки як побільше заробляти( Анонімно будь ласка
|
|
| |