MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » 20 актуальних весняних порад
20 актуальних весняних порад
OlenkaДата: Четвер, 08.12.2016, 20:53 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Весна! Сонечко дарує нове життя та пробудження від зимової сплячки всім живим організмам.
Пора скинути з себе зимову втому та радіти разом з природою.
Саме час насолоджуватися весняними митями, відчуваючи себе захищеною від будь-яких неприємностей. Хочеться відчути себе оновленою, веселою і красивою - ідеальною дівчиною весни. 20 простих порад допоможуть тобі досягти ідеалу напередодні сонячних весняних днинок.

1. Починай ранок з усмішки.
Посміхнися своєму віддзеркаленню в дзеркалі, і ти відчуєш, що день починається з приємної миті. А гарний настрій допоможе тобі протягом цілого дня.

2. Весняний салат для стрункої фігури.
Щодня обов'язково їж свіжі овочі та фрукти. Салат або яблучко - вирішувати тобі. Вітаміни просто незамінні навесні.

3. Допоможи шкірі дихати!
Після зими потрібно очистити шкіру від сухих клітинок. Скористайся скрабом для обличчя і для тіла, щоб видалити шар ороговілих частинок шкіри.

4. Шкірі потрібно зволоження після довгої зими.
Поповни косметичку зволожуючим засобом. Наприклад
легкий гель Olay Active Hydrating для активного зволоження та дбайливого захисту шкіри.

5. Здоровий сон - найпростіший спосіб сяючого кольору обличчя.
8 годин сну при відкритій кватирці допоможуть виглядати краще.

6. Більше бувай на повітрі!
Навесні організму просто необхідно більше сонця та повітря, чого так не вистачало йому взимку. Півгодинна прогулянка щодня додасть не тільки бадьорості та здоров'я, але і приємних митей.

7. Не промочи ноги!
Так легко застудитися, якщо тьопати по калюжах не в гумових чоботях. Стеж за тим, щоб не замерзнути під брехливим весняним сонечком.

8. Спорт - це приємно!
Пора зайнятися танцями або плаванням. А може, це буде фітнес або пілатес? Весна - відмінний час для спортивних починань. Лови момент!

9. Відчувай себе захищеною!
У цьому тобі допоможуть нові Always Ultra. У них на 20% більше гелю для миттєвого захисту в будь-якій ситуації.

10. Більше яскравих фарб.
Весна - відмінний привід додати яскравих квітів до твого іміджу. Цей тренд сезону допоможе відчути себе в центрі уваги. Додай кольорових аксесуарів до свого гардероба  - їх простіше миттєво міняти щодня.

11. Час нових зачісок.
Кращий час для нової стрижки або кольору волосся. Скоро - розставання із зимовою шапкою, і потрібно поклопотатися про оновлення зачіски.

12. Ревізія гардероба.
Пора розібрати шафу і скласти весняні комплекти одягу. Нові комбінації та яскраві аксесуари допоможуть вмить зустріти весну. І навіть привернути до себе увагу!

13. Більше позитиву!
Постарайся щодня знайти час для однієї доброї справи. Хай найменшої. Позитивна енергія супроводжуватиме тебе цілий день.

14. Генеральне прибирання.
Пора навести лад у письмових ящиках і на поличках. Позбався непотребу, розбери фотографії в альбоми, розсортуй диски - звільни місце для нових вражень.

15. Час закохуватися!
Весна - саме час для того, щоб зустріти принца! Миті закоханості роблять нас чарівними. 

16. Більше творчості!
Весна - час творчого підйому та приливу сил. Займися творчістю. Усе, що зроблене твоїми руками - витвір мистецтва. Зв'яжи шарф, зроби листівку, напиши вірші, намалюй картину - відкрий у собі талант!

17. Розширюємо кругозір.
Музеї, театри, виставки - навесні ще можна встигнути дізнатися багато нового та цікавого.

18. Зустрічай весну з друзями!
Відмінний привід влаштувати свято - зустріти весну разом. Приводів для гарного настрою достатньо, лови кожну мить спілкування.

19. Плануй свій час.
Навесні так багато хочеться встигнути, а часу може не вистачити. Складай плани на день і на тиждень - це здорово допомагає!

20. Поділися з дівчатками своїми планами і досягненнями.
Адже нас тут так багато. Підтримка однодумниць забезпечена.
Прикріплення: 1771843.jpg (157.9 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 28.03.2017, 09:59 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Лежу зі своїм хлопцем, цілуюся, він починає гладити свій сосочок, чим мене дико збуджує. Я починаю цілувати його тіло все нижче і нижче, спускаючись до його члена, починаю його гладити, облизувати, і до того моменту, коли я повністю беру його в рот і роблю мінет, мене будять зі словами, - будеш обідати?
Лежу в лікарні, дуже за ним сумую, і краще б реально в мені був його член, ніж їжа, якою тут годують
 
OlenochkaДата: Субота, 03.03.2018, 14:57 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Вітаю всіх з першими днями Весни! 
І нехай поки морози 
Візерунки так майстерно 
Сплітають на склі… 
А я бажаю нехай перший пролісок подарує вам ніжність! 
Весняне сонце подарує тепло! 
А березневий вітер подарує надію, 
І щастя, і радість, і тільки добро!


Прикріплення: 1806037.jpg (26.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 13.05.2018, 12:15 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4514
Як правильно качати прес, щоб забрати живіт!

Ви хочете мати гарний, плоский живіт? Напевно, ви чули про те, що для цього потрібно зміцнювати м'язи живота і качати прес. Однак найчастіше багато дівчата і хлопці качають прес, а при цьому результат їх старань так і не поспішає проявлятися. У чому ж справа? Вся справа в тому, що виконувати вправи потрібно правильно.

Отже, як правильно качати прес, щоб забрати живіт? Щоб мати гарну форму живота зовсім не обов'язково виконувати вправи на прес сотні разів або довгий час висіти на перекладині. Ваше завдання - спалити жирові відкладення.

Відзначимо, що для рельєфного преса вміст жиру в організмі має бути менше 10%, такий показник часто мають висококласні атлети. Жінкам же не варто заходити так далеко, тому чим менше жирових відкладень є в організмі, тим швидше висихають груди. А при рівні жиру нижче 10% у представниць прекрасної статі взагалі можуть припинитися менструації.

Найбільш ефективними і безпечними є такі вправи на прес, як скручування (прямі і зворотні), «жаб'ячі підтягування», а також різні варіації цих вправ. Підйоми корпуса і ніг не рекомендуються новачкам, а також тим, у кого слабо розвинені м'язи преса, тому такі вправи несуть велике навантаження на відділ хребта в низу спини.


Найбільш ефективний результат можна отримати, якщо тренувати прес методом гігантського сету, коли 3 і більше вправ на прес робиться поспіль, одна за іншою, не зупиняючись. Після такого одного гігантського сету дозволяється відпочити, але не більше однієї хвилини. У такому випадку м'язи відмінно опрацьовуються. На завершення гігантського сету, ви повинні відчувати сильне відчуття печіння.

Дуже важливо також правильно виконувати вправи. Спробуйте виконувати такий гігантський сет.

1. Скручування - повторюються 20-50 разів, Їх слід виконувати в положенні лежачи на спині, зігнувши ноги, стопи знаходяться на підлозі. Зробіть вдих, руками слід потягнутися вперед - видих. Поширена помилка - замість м'язів преса багато напружують м'язи шиї. Щоб цього уникнути зосередьтеся і намагайтеся підніматися, задіявши м'язи живота, не махаючи при цьому головою (очі спрямувати на стелю, підніміть підборіддя).

2. «Жаб'ячі підтягування» - 20-50 разів. Цю вправу потрібно виконувати на лавці, можна на ліжку. Сядьте на край ліжка, потім ляжте на спину, руки за голову (але при цьому, як при будь-якому іншій вправі не замикайте пальці в замок, інакше хребет буде отримувати неправильне навантаження). Ноги згинайте в колінах і підтягуйте їх до живота. Потім випряміть тіло, але при цьому не кладіть його повністю, м'язи повинні бути в напрузі. Потім знову підтягніть ноги. Коліна при цьому можна розводити. Вправа відмінно опрацьовує м'язи нижнього преса.

3. Зворотні скручування - 20-50. Ляжте на спину, руки розташуйте вздовж тулуба, ноги підніміть і зігніть в колінах (можна випрямити ноги нагору, щоб ускладнити вправу). Піднімайте таз від підлоги таким чином, немов ви збираєтеся стати на лопатки, але не занадто високо. На руки слід спиратися якомога менше, примушуючи працювати м'язи живота. Найчастіше при виконанні цієї вправи ноги піднімаються інерційно, тому стежте, щоб працював саме прес.

4. Скручування Калланетика - 1/100. Відмінність цієї вправи від традиційних скручувань - то, то воно виконується в статиці. Наведемо приклад такої вправи 1/100, ви піднімайте корпус (тіло лежачи на спині) і утримуєте його протягом 100 секунд (один підйом - 100 секунд). Пам'ятайте, що відпочити одну хвилинку дозволяється після того, як виконаєте певну кількість скручувань Калланетикс (починати з 2-3 і поступово збільшувати їх кількість).

Отже, відповідаючи на питання: як качати прес правильно в домашніх умовах, позначимо головні правила тренування м'язів живота:

1. Ніколи не виконуйте вправи на м'язи черевного преса з обтяженнями, тому при цьому формуються об'ємні м'язи.

2. Під час того, як ви виконуєте вправи, прес повинен знаходитися в постійній напрузі. Пам'ятайте, що краще зробити вправу правильно, але 10 разів, ніж 30, але не правильно. Тому зверніть увагу на техніку і на дихання. Правильне дихання також сприяє більш ефективному результату.

3. Якщо ви хочете отримати ефективний результат, не тренуйтеся в півсили, працювати над пресом потрібно, викладаючись на 100%. Деякі тренера рекомендують щадити свої сили, проте, якщо ваша мета всього лише підтягнути м'язи, то це правило цілком прийнятно, але якщо ви хочете спалити жирові відкладення, значить, працюйте інтенсивно.

4. Відчуття печіння - ось основний критерій правильного виконання вправ. Якщо ви відчуваєте печіння, спробуйте виконати вправу ще стільки раз, наскільки ви здатні.

5. Якщо ви тільки лише починаєте займатися або зробили тривалу перерву між тренуваннями, нарощуйте кількість виконаних вправ поступово. А взагалі намагайтеся не робити перерв і займатися регулярно, ідеальний варіант 3-5 разів на тиждень.

6. Існують вправи для ледачих, які можна виконувати, навіть, наприклад, при ходьбі або їзді в транспорті. Поперемінно то напружуйте, то розслабляйте м'язи преса. Виконуйте їх кілька підходів, починаючи з 10 секунд і незабаром ви досягнете підтягнутою фігури


Прикріплення: 5811551.jpg (129.4 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » 20 актуальних весняних порад
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом