MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Секс втрьох. Чи варто зважитися на такий експеримент?
Секс втрьох. Чи варто зважитися на такий експеримент?
OlenkaДата: Неділя, 01.01.2017, 01:23 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Іноді складається така дивна, на мій погляд, ситуація, коли один з партнерів хоче настільки урізноманітнити своє сексуальне життя, що готовий покликати в своє ліжко третю особу. Чи можна тоді вважати ці відносини справжніми, якщо одного партнера йому вже не вистачає? Відповісти на таке питання не так вже й просто…



Так, можливо, що секс втрьох - це таємне бажання величезної кількості чоловіків і, напевно, набагато меншої кількості жінок. Але одна справа мріяти й бачити еротичні сни, і зовсім інше, намагатися втілити свої фантазії в реальність, та ще й разом з коханою людиною. В кожному разі, зважуватися або не зважуватися на таку еротичну авантюру - це особиста справа кожної людини, але от замислитися над кількома правилами сексу втрьох корисно буде всім.

1. Якщо не можна, але дуже хочеться, то можна
Як ствреджує відоме прислів’я, заборонений плід - солодкий. Ще кілька років тому навіть сама думка про щось подібне могла здаватися чимось ганебним. Саме це ти почуєш, якщо наважишся запитати про це свою маму або бабусю. Хоча… якщо глибше поцікавитися, то з’ясується що секс втрьох був прийнятий ще в давньому світі. Наприклад, у древньому Китаї, в імператорів, союз двох жінок і чоловіка був традиційним. А вже в 21 столітті, коли заборонених тем для розмов взагалі не існує і сексуальне життя перестало бути інтимним надбанням лише двох людей, а то ще й може бути темою для обговорення за чашкою чаю з подругою на кухні - будь-які фантазії можна втілити в життя й ніхто вас не засудить, а багато хто, навіть, навпаки, позаздрить.

2. Спробуйте визначитися для себе, що таке секс втрьох саме для вас
Якщо ви знайомі вже не перший рік, навіть живете разом і маєте спільні плани на майбутнє то, насамперед, варто зрозуміти, що для кожного з вас значить цей самий секс втрьох.

Твій єдиний і неповторний (як ти думала раніше) заявив, що хоче урізноманітнити сексуальне життя… Для нього - це, скоріше за все, лише гра, як і інші еротичні ігри, просто більш розкута, не така звичайна. А що це означає для тебе? Якщо ти вважаєш це своєрідною зрадою, ганебним заняттям - не погоджуйся. Якщо він тебе любить - зрозуміє.

Олена (м.Тюмень): “Мій у свій час теж пропонував секс втрьох, після десяти таких відмов, він все ж таки виконав своє бажання, тільки не зі мною, а з іншими дівчатами… ми з ним після цього розійшлися… Проте я не понесла жодних принижень… хоч і довгий час жалкувала, що не погодилася…”.

Думаю, що жалкувати тут немає за чим - тому що про взаємні почуття в такій парі, говорити не доводиться.

3. “Два плюс один” - два чоловіки або дві жінки?
секс втрьох
Припустимо що ви все жтаки вирішили поекспериментувати. Одне з найважливіших питань, яке має бути обговорено - кого, жінку або чоловіка - ви готові взяти в своє ліжко… Напевно, тут ваші думки розійдуться. Ти захочеш: 2 чоловіка й 1 жінка, чоловік же буде наполягати на іншій комбінації.

До речі, поставиши це питання, багатьом нашим читачкам здається, що чоловік, що раніше наполягав на сексі втрьох - відмовиться від своєї ідеї зовсім.

Ліза (м.Москва) пише: “Т-а-а-а-к, на другого чоловіка, а не дівчину, він напевно б не погодився. Егоїст! Думає, що ви будете вдвох обслуговувати його в ліжку? Нехай краще подумає, як догодити тобі. Напевно, побоїться покликати у вашу компанію іншого чоловіка, щоб не виглядати гірше в порівнянні з ним. Якщо раптом, ти в результаті вибереш зовсім не його…”.И я с нею згодна. Хоча, бувають і винятки.

В Оксани (м.Калінінград) інша історія: “Зустрічаюся з чоловіком вже протягом двох років, а сьогодні він мені прямим текстом повідомляє що хоче сексу втрьох. Я, він і ще один чоловік. Спочатку думала що він жартує, але - ні, ще й в подробицях описував весь процес як він собі це уявляє! І він мені такий огидний після цього став, а от що мені робити - не знаю”. Тут складно щось порадити. Потрібно прийняти рішення самій.

4. Це мае бути твоє рішення
“А якби він раптом погодився на другого чоловіка? Чи ти готова до таких експериментів?” - мені дуже сподобалося це питання від однієї з відвідувачок на нашому форумі. Пропоную трохи перефразувати й також взяти за правило: “Виріши для себе: чи дійсно ти готова до подібного експерименту?”. Слід розуміти чи ти дійсно хоче настільки “урізноманітнити” своє життя, тому що дороги назад вже не буде.

5. Обговорите всі деталі
Якщо такий експеримент для вас вперше то важливими є всі деталі. Потрібно заздалегідь вирішити, де, з ким і т.д. ви будете втілювати ваші еротичні мрії в реальність. Особливо - де, тому що, вважаю, жодній жінці не сподобається пропозиція запросити третього партнера до власного шлюбного ложа - для подібних “ігор” більше підійде готель.

6. Необхідно бути готовим до наслідків
Думаю, що практично кожна людина, незалежно від статі, релігіозних або політичних уподобань, хоча б раз в житті вчиняла легковажно. Але, до “сексу втрьох” ставитися легковажно не можна! Дуже часто саме цей еро-експеримент стає причиною розлучення!.

Думка Юлії (м.Чита): “Привіт! Моя порада - відмовся! Інакше це буде кінцем ваших стосунків. Якби ти хотіла цього сама, тоді інша справа!”

І навіть, якщо твоя подруга захоплено розповідає як їй було добре з двома чоловіками і що саме ця пригода дуже зміцнила їхні стосунки з чоловіком - не слід бути впевеною що у вас все буде точнісінько так само! Все може бути з точністю до навпаки.

7. Ніколи не запрошуйте найкращого друга або найкращу подругу
Це правило на кшталт “дружнього сексу”, якого не існує в природі за визначенням. Дружба - дружбою, а секс - це секс. І не треба навіть намагатися поєднати ці два поняття. Якщо третім у вашому ліжку виявиться добре знайома вам людина - виникнуть проблеми, ви не зможете розслабитися або будете занадто ревнувати. Задоволення не отримаєте ані ви - ані запрошений “третій”.

8. Секс повинен бути безпечним
секс втрьох
Звичайно, це правило відноситься не тільки до сексу втрьох, але в цьому випадку на це треба звернути особливу увагу. Правило №7 вимагає щоб людина, незалежно від того жінка це або чоловік, повинна бути малознайомою, тому варто дуже серйозно поставитися до питаннь безпеки.

9. Не слід займатися сексом втрьох у нетверезому стані
Знаю це з власного досвіду. Років 7 назад ми з компанією друзів, знайомих і не дуже, поїхали за місто відзначати день народження приятеля. Відбувалося святкування на дачі, зібралася велика компанія, осіб з 20… Подруга Маша випила зайвого й не захотіла ввечері повертатися в місто, а вирішила переночувати там, оскільки спальних місць було досить. Ми намагалися її відмовити, але все було дарма. Нетверезу Машу поклали спати в одну кімнату з двома хлопцями, не думаючи про жодні наслідки. В результаті Маша втратила цноту в компанії одразу двох хлопців. Можливо, така історія не здається дуже страшною тому що їй ще пощастило, що вона не завагітніла й не підхопила якусь хворобу, тому що в ту ніч про презервативи ніхто навіть й не подумав. Але на душі в неї дотепер залишається дуже неприємний спогад про свою першу інтимну близькість.

Звичайно, випити по келиху вина для розслаблення не зашкодить. Але нехай це відбудеться після того, як ви прийняли усвідомлене рішення.

10. Секс повинен бути тільки в радість!
Останнє, але можливо найголовніше. На мою думку, в сексі дуже важлива повага одне до іншого. А, якщо твій коханий пропонує тобі такий експеримент, то запитай себе: чи дійсно він тебе поважає?

Люда відзначила: “Чоловік хоче отримати гострі і нові відчуття. І його не цікавить як ти почуватимешся, ти потрібна лише для “купи”. Подумай, чи тобі потрібний байдужий до тебе розпусник?!” або Марія (м.Москва) пише: “Мені здається що допускати чужу людину в ваше ліжко це означає допустити когось у ваші стосунки! Це вже не кохання. Якщо для самотньої дівчини секс втрьох - це цікавий експеримент, то для пари з серйозними стосунками це зрада!”

Природньо, в будь-якому правилі можуть бути і є винятки. І нерідко експерименти можуть піти на користь вашим стосункам. Головне щоб під час будь-яких експериментів ви думали не тільки про себе, але й про почуття близької вам людини.

І остання порада: якщо ви дійсно близькі, якщо ви любите одне одного й будуєте спільні плани на майбутнє - намагайтеся навчитися задовольняти одне одного вдвох, без допомоги сторонніх людей.
Прикріплення: 8807439.jpg (23.7 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Секс втрьох. Чи варто зважитися на такий експеримент?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом