MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Літні поради
Літні поради
OlenkaДата: Четвер, 09.03.2017, 10:26 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Наступили жаркі дні і довгі теплі вечори - сезон загару і купань. Вдосталь нахлюпавшися і попустувавши у воді, ти хочеш полежати, підставивши своє тіло ласкавим променям сонця.
Тобі зовсім не хочеться переодягати мокрий купальник. Сонечко відмінно гріє, скоро купальник сам висохне, він же зовсім новий і дуже модний, хай всі побачать, як він мені личить, думаєш ти. І продовжуєш розслаблено засмагати в мокрому купальнику. Проте вологий купальник і сидіння на холодній землі або камені можуть призвести до запалення придатків (аднекситу).




Що таке аднексит? Цей запальний процес пов'язаний з наявністю інфекції, яка потрапляє в придатки (яєчники, маткові труби), як правило, з нижчих відділів статевих шляхів, в першу чергу з піхви, в якій і в нормі міститься маса бактерій, але далі за піхву вони не проникають. Запальні захворювання піхви і зовнішніх статевих органів можуть призвести до проникнення патогенних мікробів всередину.

Тому не можна затягувати з лікуванням. При появі перших ознак нездужання, тягнучі болі внизу живота, незвичайних виділень йди до лікаря. Аднексит необхідно лікувати, і до переможного кінця, оскільки хронічне запалення придатків може обернутися безпліддям, порушенням менструального циклу, розповсюдженням інфекції на інші органи.

Запальний процес також може виникнути після довгого купання в холодній воді. Це не обов'язково призведе до запалення, адже само по собі переохолодження не призводить до аднекситу.

Втім, зібравши всі перераховані чинники ризику разом, отримуємо непоганий шанс познайомитися із запаленням. Тому придбай другий модний купальник, щоб не було образливо знімати перший. Так приємно, коли на зміну мокрому модному купальнику прийде сухий модний купальник, і твої краса і стиль не постраждають від таких перевтілень. На пляжі прагни більше рухатися.

Не сиди довго на холодних каменях і землі. Напевно у тебе є красивий пляжний рушник і килимок. Не примушуй їх тужити удома. Бери цих «друзів» з собою на пляж. Якщо ти любиш довгі сидіння біля багаття і ходиш в походи або виїжджаєш на пікніки, то тобі прийде на допомогу спеціальний туристичний килимок-пінка. Він надійно захистить від охолоджування і зменшить ризик запалення.

А як щодо твоїх чарівних ніжок? Літо в самому розпалі і зовсім не хочеться мозолів, тріщин, натірань, і інших неприємностей..

Тріщини на п'ятах з'являються при підвищеній сухості шкіри, коли знижується її еластичність. Тріщини - супутники синтетичних шкарпеток і незручного взуття, а в літньому відкритому взутті п'яти взагалі стають беззахисними. Постійні мікротравми зазвичай непомітні. Проте у виникаючі ранки потрапляють мікроби, бактерії і грибки, що і провокує запалення. Нанось на стопи зволожуючий лосьйон для ніг. Зараз існує великий вибір лосьйонів на будь-який смак: охолоджуючі, антибактеріальні, дезодоруючі, із сяючими частинками.

Якщо з'явилися мозолі і натірання, роби ванни з морською сіллю. У ній міститься багато корисних мікроелементів, які піклуватимуться про швидке загоєння. Після процедури нанеси на ніжки ароматичний тальк для ніг. Також тальком можна присипати стопи, перш ніж надінеш шкарпетки.

Дуже ефективно від тріщин допомагає столова ложка тертого яблука: протягом декількох днів натирай на дрібній терці соковите яблуко, клади пюре на шматочок щільної тканини і прикладай до п'ят, зафіксувавши бинтом на ніч. Для зволоження глибоких тріщин те ж саме проробляй за допомогою свіжого помідора. Добре допомагає намочений квасом або столовим оцтом хлібний м'якиш, якщо покласти його на хворі місця.

Якщо ти відвідуєш басейн, прагни користуватися спеціальними гумовими тапочками-в'єтнамками, щоб запобігти грибковим захворюванням ніг. Виділи час для догляду за своїми прекрасними ніжками. Мій їх щодня з антибактеріальним гелем. Содові ванни перед миттям добре пом'якшують суху шкіру.

Не забувай про скраби для ніг: розпарені п'яти потрібно гарненько потерти пемзою або спеціальною щіткою. Хай шкіра ніжок буде гладка і доглянута, тоді яскравий літній педикюр підкреслюватиме її красу.

Невеликий самомассаж стоп з лосьйоном дуже корисний для здоров'я і підвищує імунітет всього організму. Просто розітри лосьйон по всій поверхні стопи, приділивши увагу кожному пальчику.

До речі про пальчики, вірніше, про нігті на пальчиках. Якщо ти робиш педикюр сама, прагни підрізати і підпилювати нігті по рівній горизонтальній лінії, щоб уникнути вростання нігтя.

Якщо на вулиці жарка погода і ноги гудуть, можна скористатися охолоджуючим спреєм для ніг з ментолом. Після душу розпороши його на ноги від низу до верху. Спрей дуже зручно носити в сумочці і освіжати їм твої дорогоцінні ніжки протягом дня. Його можна наносити навіть поверх тонких колготок.

Для ніг дуже корисні обливання прохолодною водою. Направляй струмінь води від низу до верху. Після такої процедури виникає приємне відчуття прохолоди і відпочилих ніжок. І найголовніше - твоє взуття повинне бути зручним і доглянутим. Не лінуйся зайвий раз просушити його і протерти устілки. Не носи гумове взуття босоніж.

У жарку погоду прагни носити тільки комфортне, перевірене взуття. Коли на вулиці дуже тепла погода, стопи можуть злегка збільшитися в об'ємі, особливо під кінець дня. І перед вечірньою дискотекою ти із здивуванням виявиш, що нові босоніжки, куплені на зимовому розпродажі злегка тісні.

Літо таке яскраве і тепле. Воно просто створене для радості і забав. Хай в твоєму літньому розкладі не буде ніяких неприємностей, а дні, що тільки дихають здоров'ям, наповнені сонцем, фруктами і синявою яскравого неба з вершковими хмарами!
Прикріплення: 6517412.jpg (44.2 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 16.05.2017, 09:23 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
дякую за поради!!!!!!!
 
knopaДата: Пятниця, 23.06.2017, 15:31 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 763
Дівчина на морі без мене, надсилає фотографії без купальника, природно видно сліди від нього, вся засмагла а в найсолодших місцях біленька,
моментально хочеться вчепитися в ці чисті місця її тіла
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Літні поради
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом