MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Як відучити скидувати дзвінки?
Як відучити скидувати дзвінки?
OlenochkaДата: Субота, 04.08.2018, 14:09 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Мені 24, їй 20, Відносини більше року, живемо разом. У моєї дівчини є огидна звичка, яка на неї періодично нападає. Вона скидає дзвінки, причини при цьому на мій погляд зовсім неввічливі. Наприклад, коли у ванній, небажання розмовляти при батьках, на касі в магазині ітд.. Не можу чітко пояснити причини, але мене це бісить страшно. Так, потім вона телефонує, іноді протягом хвилини, іноді трохи пізніше - як обставини складуться. Іноді пише смску. Але це вже не те... В мене при цьому відчуття, ніби мені в обличчя плюнули або послали нахуй, типу "Відчепися, не до тебе зараз..."Я просив не скидати, а сказати по-людськи, що зайнята і передзвонити або попросити передзвонити мене. Начебто допомогло на якийсь час, потім знову. Пробував відповідати тим же. Телефонує кілька разів, потім починає слати ображені смски. Передзвонюю, говорить роздратованим тоном причину, типу я в кафе, їм або у начальника на розборі польотів, потім передзвоню. Біситься...Один раз якось розлютилася, типу ну я правда не могла тоді говорити, а ти ображаєшся!



Пробував взагалі ніколи не дзвонити і спілкуватися тільки наживо, а в разі крайній необхідності кидати суху смску. Ображається - чому не дзвониш, не пишеш. Кажу - "а ти чому? Я зайнятий, а ти начебто мовчиш, значить дискомфорту не відчуваєш, значить все ок." Ображається - дитячий садок і все таке.Не знаю... Іноді мені здається, що це така дурість з мого боку...На мою думку, єдиною причиною скидати дзвінок може бути глибокий пофігізм до того хто дзвонить. Ну може в барі якому небудь або в кіно з коханкою(цем). На все, інше причин немає. Чомусь я ніколи так не роблю, я завжди знаходжу можливість відповісти і поспілкуватися, нехай іноді і в стислій формі. Навіть якщо я стою біля каси - нічого, почекають 10 секунд, поки я пообіцяю передзвонити. Навіть якщо я на переговорах із замовником або на нараді у начальства. "Мені дзвонять з дому, вибачте" і неїбе. Не подобається - я не винен, мені сімейні справи важливіші а ніж думки якогось сраного замовника. Позбавите премії, якщо так вже напрягає. І якось не виникало у мене ситуацій, коли треба було скинути дзвінок. Давно мучуся з цим, і відчутних результатів поки немає. Прошу поради, як привчити її відповідати на мої дзвінки або як забити на це.

Автор особливої проблеми тут немає на мій погляд. Її поведінка не говорить про її неповагу, можливо так прийнято в її родині і вона веде свою звичайну модель поведінки. Додатковим доказом цього служить її відповідні дзвінки, смс. Особисто мені теж не завжди буває зручно відповісти на дзвінок. Наприклад, якщо я на роботі або у мене можливо йде розмова мені простіше відбити виклик і вийти передзвонити. 2. Якщо ти хочеш відучити від цього, то краще зробити комбо з двох речей на мій погляд:

1. Поговорити що тобі це неприємно, тільки не обмовитись між справою, а так щоб відчула.
2. Можеш зробити так само, але з обов'язковим прогрузом пізніше. Але я б не став використовувати тільки цей метод, чому, та тому, що якщо у неї це нормально заведено вдома, то вона сприйме це абсолютно нормально. Так що тут на мій погляд саме той випадок, коли краще нормально поговорити і розставити акценти. Твоя значущість для неї не нульова, отже, вона повинна буде адекватно відреагувати.


1. Наявність її завищеної значимості.
2. Не будь егоїстом. З твоїх слів виходить, що якщо Ти дзвониш, то вона повинна кинути все і Тобі відповісти. Спробуй зрозуміти, що для неї важко так робити. Мене теж таке бісило, але зараз я вже привик.

Бачу тільки одну проблему - у тебе жирний такий тарган на ґрунті невпевненості в собі. Ти звичайно можеш шляхом скандалів там чи навіюваням змусити дівчину робити так, як тобі хочеться, щоб тішити своє самолюбство і догодити тарганові, який буде тільки жиріти на цій їжі.  Але навіщо це потрібно ? Відношення з дівчиною такі кроки однозначно погіршать. ІМХО забий - телефон це зовсім не показник відношення людини до тебе. Скидати - обсолютно нормально в нашому заглобализованному світі.
ХЕХ: Мене телефон вже так дістав, що я вважаю його справжнім злом і просто вимикаю, а потім пару раз в день включаю і слухаю автовідповідач. Як правило залишають на автовідповідачі саме суть і строго по справі, а інакше жити взагалі неможливо - треба постійно ходити з трубкою біля вуха і витрачати час і гроші на порожні розмови.

Якщо у всьому іншому все нормально, тоді не парся.
Прикріплення: 7828709.jpg (101.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Як відучити скидувати дзвінки?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом