Olenochka | Дата: Неділя, 28.07.2019, 11:01 | Повідомлення # 1 |
| „У мене є проблема. Я з моїм хлопцем вже кілька місяців. З самого початку його батьки не ставилися до мене дуже добре, але тепер стало нестерпно. Не відповідають мені на "доброго ранку", а якщо вже це роблять, це з великою претензією в голосі. Коли ми разом в кімнаті, вони приходять і контролюють нас кожен. Іноді додають: „Вже пізно!"але вони говорять не зі мною, а з хлопцем. Я відчуваю, що вони ображаються на мене, і я не знаю, що мені з цим робити…
Всупереч розхожій думці, такі проблеми не рідкість. Часто буває, що батьки хлопця або дівчини не проявляють виняткової симпатії в бік його обраниці чи обранця. Найчастіше небажання зростає тим більше, чим молодший підліток. Як впоратися з цією неприємною ситуацією?
Причини небажання батьків хлопця або дівчини
Хоча дуже важко в це повірити, найчастіше, факт відсутності симпатії до дівчини сина або бойфренда дочки не випливає з особливостей характеру людини. Зазвичай причини досить різні – наприклад, визнання відносин занадто рано (іншими словами, батьки вважають що ви занадто молоді), або це стосується проблем, пов'язаних з навчанням. Звичайно ж, не варто терпіти – якщо у тебе є така проблема. Але, батьки теж люди і можуть іноді вести себе просто неадекватно.
Причиною поганого ставлення батьків до вас також може бути фактичний факт погіршення успішності вашого хлопця або подруги - який стався після того, як ви зустрілися. Тоді неважко дивуватися батькам, що вони не будуть любити ваші відносини, оскільки це непряма причина такої важливої проблеми.
Третя причина-це... твоя поведінка. Варто задуматися над цим, чи випадково, не сталося щось, що змінило поведінку батьків вашого друга/подруги по відношенню до вас. Можливо , ви прогулювали разом? А може батьки бачили вас вживаючи алкоголь? Або вони чули суперечку, в якій ви вмовляли / що хочете іти на вечірку, хоча вона планувала вчитися? Все це могло рішуче змінити ваш образ в очах батьків хлопця або дівчини.
Звичайно, в будь-якій з цих ситуацій є вихід. Тому, замість того щоб уникати зустрічей вдома коханого або коханої, постарайтеся змінити підхід батьків.
Показати себе з хорошого боку!
Ваша поведінка повинна залежати від того, яка є причина в поведінці батьків хлопця або дівчини. Ось що ви можете спробувати.
Якщо батьки не любили вас з самого початку, але ви не знаєте чому, варто показати їм свою зрілість і змусити їх передумати. Можна, наприклад принести хороший пиріг до недільного візит в будинок симпатії і, до речі, злегка "підняти" тему. Наприклад: "іноді я відчуваю себе заляканим, тому що у мене таке відчуття, що ви не любите мене. Ось чому я б хотів з"їсти морозиво. Хороший старт – торт". Хоча це здається дуже складним завданням, як правило, здає іспит на 100%! Батьків, безумовно, приємно здивує ваша мужність і дорослість.
Коли причина насправді гірша результати у навчанні твого хлопця або дівчини-не має іншого виходу, ніж просто... їх поліпшити. Якщо ви не хочете скорочувати час, проведений разом за рахунок кращих оцінок в школі, вам доведеться прийняти той факт, що ваші відносини не будуть вітатися. Набагато простіше просто підтягнути трохи в науці. Також варто пам'ятати, що спільне навчання також може бути дуже приємним і корисним.
У третьому випадку час на виправлення своїх помилок. І тут можна поговорити з батьками хлопця або дівчини. Якщо є причина вибачатися-вибачтеся (ви також можете купити якийсь невеликий подарунок). Намагайтеся показати себе з кращого боку і уникати поведінки, яка була раніше.
Нехай друга половина Тебе підтримує!
Пам'ятайте, що у всьому цьому ти не один/одна. Якщо батьки вашого друга або подруги вас не люблять, попросіть підтримки. Може, твій хлопець почне згадувати "випадково", що ти відмінно справляєшся з математикою? Або, може дівчина не буде висміювати кожну з ваших сварок з мамою, ставлячи вас в ролі цього "поганого"? Поговоріть про це – напевно важливо, щоб відносини були прийняті батьками. Нехай це ваші перші, серйозні і загальні завдання.
Джерело teenzone
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 31.07.2019, 23:18 | Повідомлення # 2 |
| Цитата Напевне, така проблема є у більшості
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 12.08.2019, 22:13 | Повідомлення # 3 |
| А як ви вирішували подібні проблеми, напищіть нам в коментарях
|