MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Батьки хлопця не люблять мене!
Батьки хлопця не люблять мене!
OlenochkaДата: Неділя, 28.07.2019, 11:01 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
„У мене є проблема. Я з моїм хлопцем вже кілька місяців. З самого початку його батьки не ставилися до мене дуже добре, але тепер стало нестерпно. Не відповідають мені на "доброго ранку", а якщо вже це роблять, це з великою претензією в голосі. Коли ми разом в кімнаті, вони приходять і контролюють нас кожен. Іноді додають: „Вже пізно!"але вони говорять не зі мною, а з хлопцем. Я відчуваю, що вони ображаються на мене, і я не знаю, що мені з цим робити…



Всупереч розхожій думці, такі проблеми не рідкість. Часто буває, що батьки хлопця або дівчини не проявляють виняткової симпатії в бік його обраниці чи обранця. Найчастіше небажання зростає тим більше, чим молодший підліток. Як впоратися з цією неприємною ситуацією?

Причини небажання батьків хлопця або дівчини

Хоча дуже важко в це повірити, найчастіше, факт відсутності симпатії до дівчини сина або бойфренда дочки не випливає з особливостей характеру людини. Зазвичай причини досить різні – наприклад, визнання відносин занадто рано (іншими словами, батьки вважають що ви занадто молоді), або це стосується проблем, пов'язаних з навчанням. Звичайно ж, не варто терпіти  – якщо у тебе є така проблема. Але, батьки теж люди і можуть іноді вести себе просто неадекватно.

Причиною поганого ставлення батьків до вас також може бути фактичний факт погіршення успішності вашого хлопця або подруги - який стався після того, як ви зустрілися. Тоді неважко дивуватися батькам, що вони не будуть любити ваші відносини, оскільки це непряма причина такої важливої проблеми.

Третя причина-це... твоя поведінка. Варто задуматися над цим, чи випадково, не сталося щось, що змінило поведінку батьків вашого друга/подруги по відношенню до вас. Можливо , ви прогулювали разом? А може батьки бачили вас вживаючи алкоголь? Або вони чули суперечку, в якій ви вмовляли / що хочете іти на вечірку, хоча вона планувала вчитися? Все це могло рішуче змінити ваш образ в очах батьків хлопця або дівчини.

Звичайно, в будь-якій з цих ситуацій є вихід. Тому, замість того щоб уникати зустрічей вдома коханого або коханої, постарайтеся змінити підхід батьків.

Показати себе з хорошого боку!

Ваша поведінка повинна залежати від того, яка є причина в поведінці батьків хлопця або дівчини. Ось що ви можете спробувати.

Якщо батьки не любили вас з самого початку, але ви не знаєте чому, варто показати їм свою зрілість і змусити їх передумати. Можна, наприклад принести хороший пиріг до недільного візит в будинок симпатії і, до речі, злегка "підняти" тему. Наприклад: "іноді я відчуваю себе заляканим, тому що у мене таке відчуття, що ви не любите мене. Ось чому я б хотів з"їсти морозиво. Хороший старт – торт". Хоча це здається дуже складним завданням, як правило, здає іспит на 100%! Батьків, безумовно, приємно здивує ваша мужність і дорослість.

Коли причина насправді гірша результати у навчанні твого хлопця або дівчини-не має іншого виходу, ніж просто... їх поліпшити. Якщо ви не хочете скорочувати час, проведений разом за рахунок кращих оцінок в школі, вам доведеться прийняти той факт, що ваші відносини не будуть вітатися. Набагато простіше просто підтягнути трохи в науці. Також варто пам'ятати, що спільне навчання також може бути дуже приємним і корисним.

У третьому випадку час на виправлення своїх помилок. І тут можна поговорити з батьками хлопця або дівчини. Якщо є причина вибачатися-вибачтеся (ви також можете купити якийсь невеликий подарунок). Намагайтеся показати себе з кращого боку і уникати поведінки, яка була раніше.

Нехай друга половина Тебе підтримує!

Пам'ятайте, що у всьому цьому ти не один/одна. Якщо батьки вашого друга або подруги вас не люблять, попросіть підтримки. Може, твій хлопець почне згадувати "випадково", що ти відмінно справляєшся з математикою? Або, може дівчина не буде висміювати кожну з ваших сварок з мамою, ставлячи вас в ролі цього "поганого"? Поговоріть про це – напевно важливо, щоб відносини були прийняті батьками. Нехай це ваші перші, серйозні і загальні завдання.

Джерело teenzone
Прикріплення: 9822478.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 31.07.2019, 23:18 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Цитата
Напевне, така проблема є у більшості
 
OlenochkaДата: Понеділок, 12.08.2019, 22:13 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
А як ви вирішували подібні проблеми, напищіть нам в коментарях
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Батьки хлопця не люблять мене!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом