Olenochka | Дата: Вівторок, 22.10.2019, 21:13 | Повідомлення # 1 |
| Дешевше не завжди означає краще. На власній шкурі переконалася про це наша читачка, Оля.
Більшість з нас не любить переплачувати. Ми шукаємо розпродажі, користуємося нагодою і робимо все, щоб покупити і не витрачати баггато. Немає нічого поганого в цьому, поки ми не купуємо речі поганої якості. Такі речі швидше ламаються, нам необхідно швидко купити нову, нерідко дорожче. В замкнуте коло потрапила наша читачка, Оля. Прочитайте її лист.
Цитата ,Привіт , привіт, я Оля. У мене є проблема. Може Вам це здасться дурним, але для мене дійсно серйозна, тому прошу, щоб ви додали на сайт мій лист, бо, можливо, отримаю якісь поради.
Справа в тому, що я нав'язливо купую взуття в дешевих магазинах, а потім шкодую про це. Вони дуже красиві на вигляд, і зовсім не такі дорогі, але на жаль, швидко ламаються. Є ще дещо. Це досить соромно, але потіють в них ноги. Я завжди думала, що це моя проблема, але останнім часом я купила кілька більш дорогих туфель, і в них у мене ноги не потіють. Я зрозуміла, що від дешевого взуття з Китаю, але незважаючи на це, я все одно не змогла стриматися останнім часом і купила ще пару туфель. Найгірше те, що в Інтернеті вони виглядали чудово, але Наживо набагато гірше. Коштували стільки, що не варто було б їх називати, тому що транспортні витрати набагато перевершували значення цих черевиків. Ну, загалом, вони схожі на ті мої, на які я шкодую гроші, але тим не менш, я відчуваю себе погано в них, тому що вони потовщують мої ікри, і я думаю, що вони були дешевими. Крім того, потіють в них ноги. Більше не купувати це дешеве лайно??? Як їх бачу, то не можу втриматися, а мені шкода грошей на туфлі які коштують дорого.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 25.10.2019, 17:37 | Повідомлення # 2 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 27.10.2019, 11:28 | Повідомлення # 3 |
| Цитата А що до розпродажей?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 07.11.2019, 00:23 | Повідомлення # 4 |
| Цитата Інколи, і дешеве носиться не погано
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 14.11.2019, 02:09 | Повідомлення # 5 |
| Всім іноді важко порадити з куплянням речей, які не є потрібними
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 17.11.2019, 22:42 | Повідомлення # 6 |
| Є різні бутіки, в яких можна купити, по не погані знижці
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 19.11.2019, 22:32 | Повідомлення # 7 |
| Цитата Їх дійсно багато в магазинах, і під час їх проведення ви можете придбати справжні дорогоцінні камені! Дуже часто можна знайти щось недороге після сезону, але і під час нього бувають знижки (наприклад, коли були останні штуки даної моделі). У зв'язку з цим, можна купити пристойне щось! Коли ви відвідуєте магазини, завжди прямуйте до вішалок зі знижкою і шукайте, і ви обов'язково знайдете щось особливе. Пам'ятайте при цьому, щоб не обманюватися і не дивитися надто сильно попередню ціну, тому що продавці могли навмисно завищувати, щоб зробити продаж більш привабливим.
|
|
| |