MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Хороші звички, які допоможуть Вам заощадити гроші
Хороші звички, які допоможуть Вам заощадити гроші
OlenochkaДата: Субота, 23.11.2019, 13:13 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4505
Дослідіть хороші звички, які допоможуть Вам заощадити гроші.

У більшості підлітків є проблеми з економією грошей. Це, звичайно, пов'язано з тим, що вони не заробляють гроші, тому у них немає великої кількості готівки. Найчастіше вони можуть розраховувати на кишенькові гроші або гроші, отримані з якоїсь нагоди. Більш підприємливі дівчата намагаються заробити різними способами, але поки ми не матимемо 18 років, у нас обмежені можливості в цій області. Менше доходів, однак, не означає, що ми не можемо економити.


Хороші звички, які допоможуть Вам заощадити гроші
1. Витрачайте менше, ніж заробляєте / отримуєте
Начебто все просто, але не до кінця. Ви, безумовно тримаєте свої заощадження десь (або ви збираєтеся почати це робити). Щоб гроші не почали скорочуватися, потрібно мати доходи більші, ніж витрати. Тільки таким чином Вам вдасться додати щось в скарбничку (або перевести на рахунок).


2. Намагайтеся завжди щось відкладати
Якщо ви отримуєте щомісячні кишенькові гроші, постарайтеся відкласти від 50 до 80% від цієї суми. Точно так само ви можете робити, коли гроші ви отримуєте на День Народження або на свята. Заощадження можна тримати в скарбничці, у батьків або на рахунок (є рахунки Junior, які можна мати вже з 13 років).

3. Пошук акцій
Це одна з більш очевидних правил економії-пошук розпродажів. Однак, потрібно бути обережними, тому що багато магазинів використовують нашу довірливість і організують акції, які зовсім не такі вигідні, як може здатися. Які найпоширеніші гріхи продавців?

Підвищення початкової ціни перед її зниженням, в результаті чого клієнт платить більш високу ціну, хоча і думає, що йому дісталася можливість;
Дизайн графіки на упаковках таким чином, щоб вони виглядали рекламними і припускали, що ми отримуємо більше продукту за тією ж ціною (тоді як коробка насправді однакового розміру);
Великі знижки продуктів короткий термін придатності (завжди перевіряйте дати!);

4. Купуй на післязонних розпродажах
Якщо ви не сліпо йдете моді, а робите ставку на класику і позачасову моду, то дотримуйтеся принципу, що одяг для певного сезону ви купуєте, коли він закінчується  звичайно мова йде про те, щоб скористатися післясезонними розпродажами і підготувати одяг для наступного року. Це дозволяє купувати одяг за низькими цінами, і тенденції часто повторюються, тому нам не потрібно турбуватися про те, що ми не будемо добре виглядати.

5. Обмежте харчування в місті
Це одна з тих речей, яка часто руйнує наші фінанси. Кава, печиво і раптом виявляється, що в півгодини витратила велику сумму. Обіди також можуть сильно послабити бюджет, тому постарайтеся по можливості обмежити харчування і почати готувати самостійно.
 
OlenochkaДата: Середа, 04.12.2019, 22:23 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4505
А які у вас способи? Напишіть нам в коментарях
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Хороші звички, які допоможуть Вам заощадити гроші
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом