MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Чи існує дружба між чоловіком і жінкою? -
Чи існує дружба між чоловіком і жінкою? -
knopainfoДата: Вівторок, 24.07.2012, 21:22 | Повідомлення # 1
Administrator
Повідомлень: 2626
Чи існує дружба між чоловіком і жінкою? -
 
girlorgДата: Неділя, 19.05.2013, 15:11 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Я думаю що існує...
 
nadiykaДата: Неділя, 04.08.2013, 23:07 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 43
мені й самій це цікаво знати!мабуть так,хоча..........іноді дружба переростає у інші стосунки,але не завжди! думаю існує)
 
girlorgДата: Субота, 10.08.2013, 19:02 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
nadiyka, сеск по дружбі?*
 
sofaДата: Вівторок, 13.08.2013, 13:41 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 63
ні, рано чи пізно ця дружба чимось закінчується, але дружити з хлопцем це класно...
 
girlorgДата: Понеділок, 07.10.2013, 21:00 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 1717
О да!сексом,оргії,мінети
 
girlorgДата: Середа, 19.11.2014, 23:52 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 1717
Існує дружба між хлопцем та дівчиною?)

на мою думку дружби між чоловіком і жінкою, не існує, хтось з них точно має більше чим дружні відносини,сама в цьому впевнилась...але в кожного своя думка щодо цього питання))
 
OlenkaДата: Субота, 14.03.2015, 22:29 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Зізналась найкращому другу у коханні, і втратила його, зіпсувала все, що між нами було...не знаю як жити без нього, так погано не було ще ніколи він каже, що зможе забути цей інцидент і поводити себе як раніше...але мені здається, що так як раніше вже не буде ніколи...порадьте щось, як вести себе?
 
OlenkaДата: Четвер, 14.05.2015, 23:08 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Дружба між чоловіком і жінкою.вірите ви в дружбу між чоловіком і жінкою?
Ось я неодноразово переконувалася, що дружба між чоловіком і жінкою нереальна. Хоча багато хто зі мною можуть посперечатися. Повністю я її, звичайно, не заперечую і теоретично припускаю, що вона можлива. Я не маю на увазі дружбу з хлопцями, яких ви щодня бачите на роботі або на парах в інституті. Такі відносини, пов'язані спільним інтересом чи ділом, назвемо товариськи-партнерськими. Адже, по суті, кожна дівчина має в своєму колі спілкування таких хлопців. Так от, давайте для початку визначимося про яку дружбу піде мова. З тлумачного словника поняття дружба означає безкорисливі особисті взаємини між людьми, засновані на любові, довірі, щирості, взаємних симпатіях, загальних інтересах і захопленнях. Обов'язковими ознаками дружби є довіра та терпіння. Найчастіше дружбу інтерпретують як відносини за своєю мотивації і характеру відрізняються від сексуального потягу партнерів один до одного. Саме про таку чистої дружбу між чоловіком і жінкою я і хочу поговорити.Чи можлива дружба між хлопцем і дівчиною, заснована тільки лише на спільних інтересах без статевого потягу одне до одного?На мій погляд, якщо між чоловіком і жінкою зав'язуються так звані, які припускають близьке спілкування, довіра, спільність інтересів, взаєморозуміння, щирість, то вони не можуть існувати в чистому вигляді. Такі відносини засновані на односторонній або взаємної симпатії, яка з часом може перерости у відносини більш інтимного характеру. Проти природи не підеш. Я як представник жіночої статі можу сказати, що кожного чоловіка, що зустрічає на своєму шляху, оцінюю як кандидата в свої хлопці, і ніколи не зможу довірити хлопцеві всі свої секрети, якщо мені він не симпатичний спочатку і не притягає своїм чоловічим началом.
Свої подробиці особистого життя я б довірила або кращій подрузі, або своєму хлопцеві.Якщо, познайомившись з хлопцем, ви не побачили в ньому свого героя-коханця, але при тривалому спілкуванні ви дуже зблизилися з причини спільних інтересів, то ймовірність того, що у вас з'являться думки спробувати з ним щось серйозніше або бажання перевести ваші стосунки на рівень вище, дуже велика. При близькому, довірчому, відкритому спілкуванні з подробицями особистого життя рано чи пізно у вас в голові промайне думка: "А чи не спробувати мені з ним замутити? Адже нам так добре і комфортно, весело і цікаво разом." От скажіть що я неправа? Про яку таку дружбу між чоловіком і жінкою тоді може йти мова? )Найчастіше ті стосунки з чоловіком, які я брала за дружбу, бо іншого потягу до нього не відчувала, грунтувалися на односторонній симпатії партнера до мене. Після виявлення справжньої причини його бажання бачитися зі мною, я вже не могла приймати його як друга, і інтерес в спілкуванні з ним зовсім пропадав. : (Як мені здається близькі стосунки між чоловіком і жінкою будуються на основі коктейлю почуттів один до одного - зовнішньої симпатії, дружби, статевого потягу. І дружба - невід'ємна складова гармонійних відносин між партнерами протилежної статі.Мій друг - єдиний чоловік, якого я змогла полюбити, якому я довіряю всі свої думки, в якому я знаходжу надійну опору і захист, чоловік, до якого я відчуваю безмежну любов і сильне тяжіння.))))Бажаю всім жінкам знайти такого чоловіка - справжнього друга!І наостанок, невелике відео про дружину-одного!
 
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Чи існує дружба між чоловіком і жінкою? -
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом