Чи існує дружба між чоловіком і жінкою? -
|
|
knopainfo | Дата: Вівторок, 24.07.2012, 21:22 | Повідомлення # 1 |
Administrator
| Чи існує дружба між чоловіком і жінкою? -
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 19.05.2013, 15:11 | Повідомлення # 2 |
| Я думаю що існує...
|
|
| |
nadiyka | Дата: Неділя, 04.08.2013, 23:07 | Повідомлення # 3 |
| мені й самій це цікаво знати!мабуть так,хоча..........іноді дружба переростає у інші стосунки,але не завжди! думаю існує)
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 10.08.2013, 19:02 | Повідомлення # 4 |
| nadiyka, сеск по дружбі?*
|
|
| |
sofa | Дата: Вівторок, 13.08.2013, 13:41 | Повідомлення # 5 |
| ні, рано чи пізно ця дружба чимось закінчується, але дружити з хлопцем це класно...
|
|
| |
girlorg | Дата: Понеділок, 07.10.2013, 21:00 | Повідомлення # 6 |
| О да!сексом,оргії,мінети
|
|
| |
girlorg | Дата: Середа, 19.11.2014, 23:52 | Повідомлення # 7 |
| Існує дружба між хлопцем та дівчиною?)
на мою думку дружби між чоловіком і жінкою, не існує, хтось з них точно має більше чим дружні відносини,сама в цьому впевнилась...але в кожного своя думка щодо цього питання))
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 14.03.2015, 22:29 | Повідомлення # 8 |
| Зізналась найкращому другу у коханні, і втратила його, зіпсувала все, що між нами було...не знаю як жити без нього, так погано не було ще ніколи він каже, що зможе забути цей інцидент і поводити себе як раніше...але мені здається, що так як раніше вже не буде ніколи...порадьте щось, як вести себе?
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 14.05.2015, 23:08 | Повідомлення # 9 |
| Дружба між чоловіком і жінкою.вірите ви в дружбу між чоловіком і жінкою? Ось я неодноразово переконувалася, що дружба між чоловіком і жінкою нереальна. Хоча багато хто зі мною можуть посперечатися. Повністю я її, звичайно, не заперечую і теоретично припускаю, що вона можлива. Я не маю на увазі дружбу з хлопцями, яких ви щодня бачите на роботі або на парах в інституті. Такі відносини, пов'язані спільним інтересом чи ділом, назвемо товариськи-партнерськими. Адже, по суті, кожна дівчина має в своєму колі спілкування таких хлопців. Так от, давайте для початку визначимося про яку дружбу піде мова. З тлумачного словника поняття дружба означає безкорисливі особисті взаємини між людьми, засновані на любові, довірі, щирості, взаємних симпатіях, загальних інтересах і захопленнях. Обов'язковими ознаками дружби є довіра та терпіння. Найчастіше дружбу інтерпретують як відносини за своєю мотивації і характеру відрізняються від сексуального потягу партнерів один до одного. Саме про таку чистої дружбу між чоловіком і жінкою я і хочу поговорити.Чи можлива дружба між хлопцем і дівчиною, заснована тільки лише на спільних інтересах без статевого потягу одне до одного?На мій погляд, якщо між чоловіком і жінкою зав'язуються так звані, які припускають близьке спілкування, довіра, спільність інтересів, взаєморозуміння, щирість, то вони не можуть існувати в чистому вигляді. Такі відносини засновані на односторонній або взаємної симпатії, яка з часом може перерости у відносини більш інтимного характеру. Проти природи не підеш. Я як представник жіночої статі можу сказати, що кожного чоловіка, що зустрічає на своєму шляху, оцінюю як кандидата в свої хлопці, і ніколи не зможу довірити хлопцеві всі свої секрети, якщо мені він не симпатичний спочатку і не притягає своїм чоловічим началом. Свої подробиці особистого життя я б довірила або кращій подрузі, або своєму хлопцеві.Якщо, познайомившись з хлопцем, ви не побачили в ньому свого героя-коханця, але при тривалому спілкуванні ви дуже зблизилися з причини спільних інтересів, то ймовірність того, що у вас з'являться думки спробувати з ним щось серйозніше або бажання перевести ваші стосунки на рівень вище, дуже велика. При близькому, довірчому, відкритому спілкуванні з подробицями особистого життя рано чи пізно у вас в голові промайне думка: "А чи не спробувати мені з ним замутити? Адже нам так добре і комфортно, весело і цікаво разом." От скажіть що я неправа? Про яку таку дружбу між чоловіком і жінкою тоді може йти мова? )Найчастіше ті стосунки з чоловіком, які я брала за дружбу, бо іншого потягу до нього не відчувала, грунтувалися на односторонній симпатії партнера до мене. Після виявлення справжньої причини його бажання бачитися зі мною, я вже не могла приймати його як друга, і інтерес в спілкуванні з ним зовсім пропадав. : (Як мені здається близькі стосунки між чоловіком і жінкою будуються на основі коктейлю почуттів один до одного - зовнішньої симпатії, дружби, статевого потягу. І дружба - невід'ємна складова гармонійних відносин між партнерами протилежної статі.Мій друг - єдиний чоловік, якого я змогла полюбити, якому я довіряю всі свої думки, в якому я знаходжу надійну опору і захист, чоловік, до якого я відчуваю безмежну любов і сильне тяжіння.))))Бажаю всім жінкам знайти такого чоловіка - справжнього друга!І наостанок, невелике відео про дружину-одного!
|
|
| |