MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Кохання плямують дружбою?
Кохання плямують дружбою?
girlorgДата: Неділя, 09.09.2012, 22:25 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Сьогодні нагадала про себе осінь. Дрібні краплинки її сліз я відчула у себе на шкірі. ЇЇ втомлений, але надривний подих, зривав останні клапті з дерев, підганяв людей вперед, наче випроваджуючи їх за свої кордони. І кожному з нас вона залишила щось на згадку про себе. Шматочок осені заплутався і в моєму волоссі.

До мене впритул наблизилась зима. Відчуваю її подих кожним міліметром тіла. Своїм колючим дотиком вона забирає в мене залишки Його тепла. Сьогодні зловила себе на думці, що починаю відвикати, наче зима і вправду кристалізує почуття. Вже можу думати про Нього без істерики, дедалі частіше з посмішкою згадую усе хороше, що було, забувається той біль, але все більше починаю скучати.

Так не вистачає Його присутності в моєму житті. Вже не як коханого, а просто людини, без якої не уявляєш свого дня. Не вірю, що кажу це, але я хочу з Ним дружити. Хочу Його дружніх порад і критичних зауважень, дурних і не завжди влучних жартів, веселих історій, до кольок в животі. Всього цього я сильно хочу... Але сама не знаю чи готова, чи просто в черговий раз себе обдурюю, щоб бути поруч з Ним.

І все частіше рука тягнеться до телефона, щоб написати, подзвонити, знов впустити Його в свій світ. Але мій внутрішній голос, моя гордість кричить надривними криками не робити цього і зберегти той спокій і рівновагу, що є сьогодні.

Заплуталась, не знаю що робити. Мабуть залишу все на своїх місцях, поки не буду впевнена. А про все інше я подумаю завтра.
 
ДівчинкОДата: Неділя, 16.09.2012, 22:27 | Повідомлення # 2





Стосунки не завжди бувають взаємними.кожна людина знаходить своє кохання і стає щасливою,але не кожен розуміє саме поняття слова кохання.Адже кохаєм ми навічно,а ті стосунки які тривають недовго є простою сутністю закоханості.Якщо вам судилося бути разом,то навіть якщо ви будете далеко один від одного,то й так доля вас зведе.Не завжди все отримується легко,треба боротися.Якщо ти бачила,що людина,яку ти любиш тебе використовувала,то і не старайся нічого змінювати,адже люди не міняються.Дехто б заперечив цим моїм словам,але щоб не виникало сумнівів я обгрунтую : люди міняють тільки свій зовнішній облік,а всередині залишаються такими ж. Якщо ж ви розійшлися через дрібниці,і ти впевнена що та людина,хоч і приховано,але тягнеться до тебе,то не опускай рук,борися за своє кохання будь-яким чином!!!!!будь щасливою,і не впадай в депресію.
dance
танцюй по житті з усмішкою))*
 
girlorgДата: Середа, 19.09.2012, 15:33 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Ти права!Дякую за гарну відповідь...згідний з тобою на всі 100!
 
лілія3Дата: Середа, 19.09.2012, 21:25 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 10
Та немає за що)))
 
girlorgДата: Неділя, 08.06.2014, 16:51 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Є за що люба адмінко!
 
girlorgДата: Субота, 13.12.2014, 19:28 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 1717
Зусрічались з хлопцем 5 років, розійшлись, бо почуття охолонули, але спілкуэмось. З нього виявився чудовий друг. Секс в нас завжди був чудовий, і мене до нього тягне в цьому плані. Я йому про це сказала, тепер у нас дружній секс, і що б там хто не говорив - це супер
 
girlorgДата: Четвер, 08.01.2015, 14:58 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 1717
Усім привіт, відразу вибачаюсь за помилки просто скоро пиши.Хочу розповісти одну історію із мого життя.Короч я тоді на даний час немала хлопця...не знаю чому,але сексу капєц як хотілось(мені тоді було пох*й є в нього дівчина чи нема,друг чи просто не знайома мені людина).Я дуже добре дружила з одним пацаном(називається Саша),коли я поступила в мед ми і познайомились,спочатку він мені дуже-дуже подобався,але з часом я зрозуміла,що ми можем бути тільки друзями.Ну і я тоді подумала а чому б не спробувати "секс по дружбі",бо хлопця нема,і іти шукати якось ідіота на одну ніч,як шалава не хотілось. Ну і я подзвонила до Саші (у нього не було дівчини)щоб прийшов бо мені скучно(він все приходив і ми як діти дуріли,але цього разу я хотіла іншого),він прийшов,ми говорили(а думки в мене були про секс) і пішли на кухню "пити чай".Я короче вже не мала сил чекати,почала його цілувати...і ми таке робили на кухні що я потім сама була в шоці.З цього часу пройшло вже 2,5р і ми разом,а зараз готуємось до весілля.
 
girlorgДата: Четвер, 15.01.2015, 14:38 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 1717
Чому кохання псує дружбу ?  
Є любов, та є і кохання. Любов не може бути перепоною дружбі, тому що вона і є основою дружби, однак кохання може бути перепоною по тій причині, що невід'ємною частиною кохання як такого єфізичне задоволення. Грецька мова розрізняє ці два поняття словами Έρως, яка має на меті фізичне задоволення і αγάπη - жертовна любов.
В коханні з необхідністю мусить бути присутня частинка любові, що забезпечує нам присутність милосердя і жертовности між коханими людьми.
Однак кохання в його фізичному вимірі не може існувати без фактору взаємності. Тому дружба, яка єпродуктом любові, інколи іде в розріз з коханням, яке є основою фізичних взаємовідносин, адже любов християнська не потребує взаємності. Тобто, якщо людина закохана односторонньо, то християнська любов має забезпечити відвертість в таких відносинах, що має виразитися у словах: "я тебе люблю, але не кохаю", ця відвертість, однак має забезпечувати також і чесність перед самим собою, що має виразитися в словах: "я не лише люблю тебе, але і кохаю". Тому на першому місці має бути любов і все буде гаразд!
 
OlenkaДата: Вівторок, 31.03.2015, 15:13 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Люди, от всі ви кажете, що дівчата френдзонять нормальних хлопців, а в мене ситуація навпаки...Я дівчинка, мені 18... всі кажуть що доволі симпатична..
І у мене є найкращий друг... в якого я закохана вже рік...РОЗУМІЄТЕ РІІІК!! я стараюсь бути йому опорою...він все розуміє....але що робити я незнаю(
просто вже і "близько" спілкувались... але я всеодно друг(
підскажіть що робити мені... забити і далі дружити чи всетаки старатись щось робити?
 
knopaДата: Понеділок, 13.07.2015, 20:09 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 763
У мене колись був друг...в тому то й річ що був. Про все на світі говорили, були як ніколи близькими, радились на рахунок інших половин і т.д... Але якось йому стукнуло в голову займатись сексом по дружбі, так як ні в нього, ні в мене нікого не було, а все ж хочеться. Я була проти, боялась втратити друга,а ну хтось з нас закохається чи ще щось,почне ревнувати до інших.Він довго вмовляв, божився що нічого такого не буде і ми можемо влаштовувати своє особисте на стороні.Я відмовилась.Зустріла гарного хлопця,зустрічаюсь, а він образився,бо любив мене,тепер знати мене не хоче
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Кохання плямують дружбою?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом