MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Чи була ти в дитинстві такий же, як і зараз?
Чи була ти в дитинстві такий же, як і зараз?
girlorgДата: Понеділок, 29.07.2013, 02:31 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Чи була ти в дитинстві такий же, як і зараз?
 
knopaДата: Субота, 09.01.2016, 01:26 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 762
Чим дорослішим стаєш, тим менше відчуття свята! Більше всього намагаєшся вижити і компенсувати відсутність настрою....
Ми створюєм псевдо активну реальність життя. І так майже всі, сотні, тисячі, а може й мільйони людей. От те бажання похвалитися, виставити себе на показ, типу «я був тут, я їв те, ну і коротше кажучи я кльовий». Звідки воно взялося?Депресія. Ага, я такий кльовий і сильний і мені так круто живеться, що в мене почалася депресія, такий собі психічний розлад від щастя. Якщо чесно, я певно тону, мене накриває хвилями розпачу і я вже давно не дихаю. Мені стали нецікаві люди. Багато людей, всі вони однотипні, ніби штамповані на заводі, я навіть знаю, що вони говоритимуть. І ні, я не вважаю себе нетаким чи розумнішим, особливішим чим вони, я напевне такий самий лиш з іншого заводу, бо таких як я теж вистачає і це гостре розуміння цього світу починає руйнувати мій власний, продажність, гроші, якійсь канони щастя чи смерть все просто змішується в одну кашу. Я не розумію тоді в чому ж тоді сенс, блять?Я шукаю його, я не тону в рутині і посміхаюся, але мені зле!!! Все життя ти гонишся за чимось, отримуєш це і починаєш знову шукати за чим то побігати і як його досягнути. Люди зникають з твого життя все частіше. Одним нецікавий – ти, або вони не цікаві тобі. Хуйня якась. Чим доросліше ти стаєш тим все складніше.
Є звичайно можливість уникнути того трохи сумного та тужливого осяяння – ілюзія. Створи ілюзію. Ненавиджу нитиків та депресуючих соціопатів, але блядь, я все більше нагадую собі їх, я маю придумати сам гру і сам в неї зіграти. Круто. Виходить набір слів, так і в житті в принципі. Я змінююся, я закриваюся, не роблю трагедії, всім срати всі це знають. Люди люблять видовище. Мене рятує музика. Я прагну побачити. Може тому так все і те, що я бачу вражає мене, і я сам такий. Природа?Боляче - не боляче. Похуй? я все зрозумів, склав пазл і все ясно. Суїцидна мажня, грубо кажучи. То стан душі. я не виправдовую надій, не люблю коли на мене тиснуть, люблю свій простір. Я вже знайшов одну маленьку мету - мати свій власний простір, йтиму до неї. Так матеріалістично звучить, але допомагає існувати. я ніби в комі. Коли я прокинуся чи зустріне мене ласково проміння сонця та квіти?
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Чи була ти в дитинстві такий же, як і зараз?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом