Хлопцiв цiкавлять тiльки цицьки?
|
|
girlorg | Дата: Вівторок, 03.09.2013, 19:05 | Повідомлення # 1 |
| Бокс,футбол,сраки,борщ,котлєтки,пишні губи,довгі ноги,гарні очі. Ну да,і сіськи,сіськи,сіськи,
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 09.11.2014, 16:12 | Повідомлення # 2 |
| Чому ж хлопцям так подобаються цицьки?1. Тому що у хлопців їх нема, а тому нове завжди розглядають із цікавістю. 2. Цицьки неодмінна частина тіла будь-якої жінки. 3. Бо такі ми. хлопці вже по природі. 4. Тому що згодом, коли у вас будуть діти, саме ваша жінка буде годувати ними дітей. 5. Тому що в дитинстві не доїли, і тепер бажають продовжитиОдним подобаються жінки, які мають великі цицьки, іншим, хто має малі. Це вже не вгадаєш, але все ж.Великі цицьки є великі. Як обнімаєш дівчину, то є до чого притулитися та і холодно не буде.А у кого цицьки менші, то самі розумієте, що можна змерзнути. Більшість хлопців при знайомстві із дівчатами із дівчатами звертають увагу на цицьки. Є така думка, звідки ж вони починають оценяти представницю прекрасної статі.А все просто – звідки захочуть. У найближчих статтях на блозі я розповім, що подобається хлопцям у дівчат і повірте це не тільки цицьки, а інші штучки. До речі, є такі чайники, які не вміють визначати розмір грудей своєї пасії, а треба би то знати. Мало які подарунки прийдеться вам робити.Так от:1. Розмір «A». Тут нема що говорити, їх взагалі нема як таких. 2. Розмір «B». Цицьки є, але в темряві їх важко намацати. 3. Розмір «C». Цицьки помітно і то добре. 4. Розмір «D». З такими розмірами можна вже йти у Playboy. 5. Розмір «DD». Оце вже достойні груди, і якщо на пляжі біля якоїсь із таких дівчат багато чоловіків, то самі розумієте чому 6. Розмір «E». Переважно вони силіконові. 7-8. Розмір «F і G». Теж силіконові, але ще більші, ніж «E» 9. Розмір «H». В народі їх ще називають авіабомби.Звісно, що деякі варіанти я говорив з гумором, тому я думаю, що ніхто ображатися буде.Насамкінець, додам, що не у грудях щастя, хто їх має більші, хто менші, головне це кохання. Комусь подобається одна дівчина, комусь інша.Всі люди різні і по своєму файні. http://vorobus.com/2011/03/chomu-hloptsyam-tak-podobayutsya-tsytsky.html
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 22.11.2014, 15:30 | Повідомлення # 3 |
|
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 06.03.2017, 10:24 | Повідомлення # 4 |
| Чоловіки, можна вам задати питання? Чому вам так подобаються СІСЬКИ? У чому їх принадність і привабливість? Я б створила опитування, але навіть не знаю варіанти! Відповідь, що "в дитинстві мамка грудьми годувала і це на підсвідомому рівні залишилося" не годиться-адже нас усіх (майже) так годували, але тим не менше, тільки у чоловічої частини населення таке здвиг на цій частині тіла
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 06.03.2017, 10:24 | Повідомлення # 5 |
| Чергова стереотипна думка... Подобаються не сіськи, а красиві груди, причому так само як талія, бедра, плечі, шия, підборіддя, губи, носик, очі, волосся...маса всього... Тому, що ви прекрасні ☺
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 06.03.2017, 10:24 | Повідомлення # 6 |
| Це скоріше, на рівні цікавості. Якби дівчата ходили постійно з рукавичками на руках, але з оголеними грудьми, руки цікавили більше б чим груди. Нам цікаво те, що менш доступне. Наприклад, візьмемо жінок з африканських племен, там груди виконують тільки свої функціональні обов'язки, і аж ніяк не захопленням з боку чоловіків.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 25.05.2018, 09:16 | Повідомлення # 7 |
| Неодноразово помічав таку ситуацію: по вулиці щвидко йде дівчина, груди її аж підскакують і вона періодично опускає погляд на свої груди. Запитання до дівчат. Дівчата, вам теж подобається дивитися як колишуться ваші груди?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 06.08.2018, 09:22 | Повідомлення # 8 |
| Зустрічаюсь з хлопцем 4 місяця, нікого до нього в серйозних стосунках немала( незаймана) . Він намікає на секс, каже що любить і не лише після тоого, щоб не переживала. Я боюсь щоб так не вийшло, а ще більше соромлюсь , що майже нема грудей(0 розмір). Хлопці для вас важливо розмір грудей? (але є жопа)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 09.11.2018, 22:31 | Повідомлення # 9 |
| Нещодавно перетнулися з дівчиною, яку знаю досить давно, але спілкувалися завжди чисто по-дружньому, підкочувати до неї мені не хотілося. Але тут, за останні місяці вона трохи погладшала, причому таке відчуття, що все пішло в цицьки і попу. Коли йшли з нею по вулиці, я постійно відставав, щоб помилуватися на її поліпшену соковиту попку і ніжки. Жах як хотілося всю цю красу пом'яти і потискати. Дівчата, забийте на дурні дієти! Відрощувати нормальні цицьки і попи, радуйте себе і оточуючих!
Тільки жопа і цицьки наливаються? Хммм, а пузяка не росте? Мабуть, відьма
|
|
| |