girlorg | Дата: Середа, 16.10.2013, 21:45 | Повідомлення # 1 |
| Обнімати дівчину по дружньому табу чи ні?*
|
|
| |
fascista | Дата: Вівторок, 10.06.2014, 22:18 | Повідомлення # 2 |
| як на мене, норм, якщо обоє не проти, то в цьому нічого поганого немає.
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 09.11.2014, 16:19 | Повідомлення # 3 |
| Буває ж так, у дружбі між хлопцем і дівчиною, що рівень дружби вже пройдений, а рівень стосунків не початий. До дружньої розмови додаються обійми і краплі ласки та ніжності... До зустрічі кожного ранку слова " Я за тобою скучав" і поцілунок, поцілунок тоді коли Вам хочеться, а не тоді коли ви вітаєтесь чи прощаєтесь. Ти нервуєшся коли він до когось пристає, ти розумієш що він всього лиш дурачиться, але ти всерівно злишся! І тільки коли він звертає на тебе увагу, починає тебе обнімати, ти псіхуєш махаєш руками і в пориві злісті кричиш"забери руки не трогай мене!" В такі моменти ти готова його прибити, але одна його посмішка з поглядом"не ревнуй" тебе переконує незлитись, але ти стараєшся до останього."та перестань, маленька...! чого ти злишся? Ти моя дурочка ти ж знаєш шо я тебе люблю!!! ти для мене особлива!"Після таких слів ти забуваєш про все, забуваєш чого ти злилась... Ти можеш йому дзвонити 5 раз на день, і казати що любиш, що скучила безмежно.Хоча бачились 5 годин тому. Ти не стидаєшся його обійняти коли тобі цього хочеться... Ти весь час на нього злишся тільки тому що коли він вибачається він цілує тебе і робить це з такою ніжністю, що ти ледь тримаєш себе в руках! Ти його можеш до всіх ревнувати, але тільки не до однієї людини.Ти сприймаєш нормально його залицяння і його почуття. До його дівчини. Ти навіть і незлижся на нього, бо в нього є та до якої він торкається, яку цілує, і каже що теж за нею сильно скучив! Ти знаєш на 200% що він тебе більше любить за неї, що він тобі дзвонить коли він на роботі і в нього появляється вільна хвилинка, коли він п'яний, чи коли йому погано! Він може тобі подзвонити серед ночі і сказати "що скучив" і покласти трбку. Він може при своїх друзях в трубку тобі кричати що "тебе любить" і йому всерівно, бо він тебе любить.. Але от на рівень стосунків Вам слабо перейти!
|
|
| |