MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Важко освідомлювати що в тебе немає справжніх друзів (No friends)
Важко освідомлювати що в тебе немає справжніх друзів
girlorgДата: Неділя, 09.11.2014, 16:17 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Важко освідомлювати що в тебе немає справжніх друзів.. Знайомих багато, а от друзів немає... Друзів яким можна зателефонувати і не соромитись, а просто все розказати.. знаючи що вони тебе вислухають, підтримають і переймуться твоєю біллю як своєю... Що вони тебе не будуть жаліти, а просто підтримують. 
Що немає таких подружок яким можна все на світі довірити, прийти до них,сівши на підлогу розплакатись і розказати як тебе вже все заїбало. Як тобі надоїли стосунки між ним і тобою, що в нього нова дівчина, він їй присвячує статуси в контакті, але й надалі пише тобі кіця, по дружньому.
Хочеться тільки одного хорошого друга, найкращого друга... Саме чоловічої статті хлопця.. Чому? Мабудь вони щиріші, і чутливіші. Вони ніколи не будуть жалітись тобі яка ти істєрічка та плакса, вони мовчки будудь слухати тебе і витирати своєю рукою твою потікшу туш. Вони завжди дадудь хорошу пораду на рахунок твого хлопця. І ніколи не зрадядь тебе... Найкращий друг завжди ставитиме тебе на перше місце коли тобі погано, незважаючи чи він буде з дівчиною, чи в нього будуть справи. Він все кине і прибіжить тебе заспокоювати і знову вирішуватиме твої проблеми... Саме найкращий друг замінить тобі брата бо завжди мислитиме як той пацан в якого ти закоханна, тата бо завжди дасьть підсрачник коли в твою голову прийде жахлива думка та подружку він завжди буде поряд, знатиме твого хлопця і ти ніколи не можеш його приревнувати до нього... 
Хочу друга який про мене все знатиме і сприйматиме мене таку яка я є... Щоб кожна моя істерика про розриву стосунків з хлопцем закінчувалась:" якщо я до тридцяти років не вийду заміж, то я вийду за тебе, ти будеш моїм чоловіком який мене буде безмежно любити" і у відповідь я чула " я про це мріяв все своє життя, щоб ти мені не давала спокійно жити і я скорочасно посивів, від твоїх вибриків..=)" і щоб ми разом з цього сміялись.
 
girlorgДата: Пятниця, 28.11.2014, 21:21 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Со школьными друзьями нужно уметь прощаться вместе со школой.
Институтских товарищей пора забывать через год после окончания.
Приятели из интернета должны оставаться в интернете, и не нужно их оттуда выковыривать.
Всему своё время, своё место и свой срок годности.
Первая любовь — она как первые штаны: поносил, порадовался, вырос и выбросил. Хранить их потом годами на антресолях, тешась надеждой когда-нибудь еще втиснуть в них свой зад, — наивно и глупо.
Жадные до отношений люди всю жизнь копят этот багаж из греющих душу воспоминаний и протухших дружб, реализованных и нереализованных чувств, окружая себя горами эмоционального мусора.
Хотя, ведь всё проще простого, тут как с гардеробом — если ты не надевал какую-то шмотку в течении года, вероятность, что наденешь через два-три - мизерна. Выбрасывай смело, — освобождай место новому.
Если возникла необходимость сделать "перерыв в общении", "отдохнуть друг от друга", значит всё - кто-то из кого-то вырос, самое время сказать "всё было круто, чувак, спасибо. Удачи тебе", попрощаться и разбежаться.
Потерять друга невозможно, а вот потребность в нем - запросто. это естественный процесс взросления
 
girlorgДата: Неділя, 04.01.2015, 22:21 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Якщо у тебе є чудовий друг, знайди час, аби сказати йому, який він хороший! Не жалкуйте теплих, приємних слів! Цінуйте тими, хто поряд
 
girlorgДата: Вівторок, 06.01.2015, 21:50 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Буває, ти перестаєш спілкуватись з людиною,яка була тобі дорога, тільки тому, що ти надто гордий. Надто гордий щоб подзвонити чи написати.Ти думаєш,що ця людина сама напише,чи подзвонить якщо цього захоче,а як ні, то абсолютно ти цій людині не потрібен. Це наша велика помилка, часто буває, що ця людина так само чекає твого дзвінка чи повідомлення,думає так само як і ти. Але ви обоє надто горді.Через такі дурниці ,ми і втрачаємо найдорожчих нам людей.
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Важко освідомлювати що в тебе немає справжніх друзів (No friends)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом