Olenka | Дата: Неділя, 15.03.2015, 15:44 | Повідомлення # 1 |
| Мій друг запросив мене на побачення вчора. Це було дивно, тому що ніби загнав в пастку я була в глухому куті, і запропонував це перед усіма його друзями які були навколо. Я хотіла сказати ні, але сказала йому, що подумаю про це, тому що я не хотіла робити йому боляче одразу. Він мені подобається, але не як хлопець. Зі мною таке траплялося, і я втратила була хорошого друга із-за всієї цієї драми. Як мені сказати йому "ні", не зашкодившин ашій дружбі?
Ця ситуація дійсно поганюча. Поговоріть з ним наодинці і дайте йому зрозуміти, що ти подумала про це, і ви хочете, залишитися друзями. Якщо він справжній друг то все все зрозумієте. Це дійсно важко мати друзів хлопців, але не змушуй некомфортно почувати себе та відчувати себе винною через його почуття. Це призведе лише до більшої проблеми в майбутньому. Удачі!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 08.08.2018, 10:15 | Повідомлення # 2 |
| Є друг, з яким ми періодично спимо. Довго не міг мене звабити і почав, так би мовити, плавно: ласки і оральний секс. У підсумку настільки привчив мене до мінету, що тепер у від'їзді тільки і думаю про те, коли ж знову зможу бути з ним...
|
|
| |