MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Дружба великий дар Дружба - найбільший дар, який може запроп
Дружба великий дар Дружба - найбільший дар, який може запроп
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:16 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285

Дружба великий дар
Дружба - найбільший дар, який може запропонувати нам доля. Що, як не товариська підтримка, рятує в періоди любовних невдач, кар'єрних провалів і просто нудьги. А ділити з друзями миті щастя - значить, множити свою радість. Але часом відносини починають непомітно псуватися ... Де корені цього явища, як зрозуміти, що подруга або друг з близьких перетворюються на «заклятих»?

Легке суперництво присутній між одностатевими друзями завжди. Дивлячись на постройневшую подругу, ми нарешті записуємося в басейн і перестаємо їсти після шести, а дізнавшись, що знайома повчила підвищення, замислюємося про перспективи власного кар'єрного зростання. Це здорове почуття конкуренції, відчуття «я не гірше», «і я так можу» - і воно абсолютно не заважає цінувати близьких людей і захоплюватися ними. Але що робити, якщо замість невеликих змагальних забігів починається гонка озброєнь? Перш за все, оцініть ситуацію.

Що відбувається?

 
Для початку, запитайте себе чесно: чи схильні до конкуренції ви самі? Якщо це так, не дивно, що й друзів-подруг ви вибрали таких же. Подібні відносини відповідають вашим внутрішнім запитам: є з ким позмагатися, ви відчуваєте себе в тонусі і періодично піднімаєте самооцінку. Тільки стежте за тим, щоб дух суперництва не переріс у ворожість. Зазвичай це трапляється, якщо дуже сильно зачепити чиїсь почуття. Зовсім непогано з'ясовувати із заміжньою подругою, ніж чоловік прекрасніше, але от хвалитися достоїнствами обранця перед дівчиною, яку нещодавно кинув чоловік - просто жорстоко. Будьте делікатні. А заодно поміркуйте - може бути, ви готові знайти в дружбі щось ще, крім здорової конкуренції? Загальні інтереси (без з'ясування, хто далі просунувся у вивченні англійської або валяння повсті), співпереживання, спільна радість-все це теж має ціну. Ви збагатите своє життя, дізнавшись нові грані дружби.

Гірше, коли ви помічаєте, що на суперництво вас провокує подруга. Дізнавшись про те, що ви втратили роботу, вона ненароком згадує про надбавку до зарплати і демонструє вам модні дорогі ботильйони, запитує, як і раніше ви в сварці зі своїм молодим чоловіком, і журиться про те, що ваші батьки вас, напевно, не любили - тому ви й виросли такий соромливою і невпевненою.

Чому людина, яку ви вважали одним, веде себе подібним чином, і як на це реагувати? Перш ніж вибирати стратегію поведінки, спробуйте розпізнати причину ...

Їй дуже погано. Є люди, яким шалено складно говорити про свої проблеми. Замість цього вони замикаються, «одягають» на обличчя штучну посмішку, а деколи пристають до оточуючих з критикою їх уявних недоліків. Під таким неадекватною поведінкою може ховатися величезна біль і самотність.

Що робити: Якщо ти знаєш, що твоя подруга належить до числа шляхетних, але замкнутих людей - спробуй на агресивну репліку відгукнутися щирим співчуттям. Не звинувачуй, не шкодуй, просто переведи фокус уваги на неї саму. «Мені здається, ти засмучена. У тебе щось сталося? »

У неї проблеми зі здоров'ям. Як не натягнуто це прозвучить, але проблеми з обміном речовин і збої в роботі внутрішніх органів можуть привести до сильних змін в характері. Вчені встановили, що при гормональних неполадки жінки часом починають вести себе по-чоловічому, стають різкими і напористими. Махнути на це рукою не можна. Якщо ти в курсі, що приятелька почала приймати гормональні препарати, чи з недавніх пір скаржиться на погане самопочуття і згадує відвідування лікаря - можливо, це якраз її випадок.

Що робити: приблизно те ж, що і попередньому варіанті. Обережно поговори з чоловіком приятельки або загальними друзями - можливо, вони теж помітили зміни в її поведінці. Звичайно, терпіти відверту агресію не варто. Але можливо, усвідомлення того, що причина не в тобі і не в ваших стосунках, допоможе тобі терпиміше ставитися до її неделікатним висловлювань. І не приймай їх занадто близько до серця: дружба дружбою, а й твоя самооцінка не повинна страждати.

Твоя подруга - вічний «експерт» та «ходяча енциклопедія». У народі таких грубо називають «в кожній бочці затичка». Людина-енциклопедія, здатний дати пораду кому завгодно на яку завгодно тему. Він або вона може бути ерудованою, цікавою особистістю, але нездатність тримати свою думку при собі іноді просто обурює. Не всі поради доречні і пристойні, та й не завжди той, хто виявився об'єктом повчань, чекає від співрозмовника ради. Причина такої поведінки - в механізмах психологічного захисту. Швидше за все, твоя подруга відчуває себе цінною і потрібною лише тоді, коли служить комусь «довідником». Може позначитися і брак спілкування - обзавівшись одним-двома приятелями, «експерт» прагнути стати незамінним у всьому, щоб таким чином зміцнити важливі для себе відносини.

Що робити: якщо відносини тобі дороги і ти хотіла б зберегти їх, постарайся показати всезнаючої подружці, що цінуєш її не тільки як невичерпне джерело інформації. Дзвони просто щоб запитати, як у неї справи, запрошуй на цікаві виставки та концерти - словом, покажи, що її суспільство саме по собі приносить тобі задоволення. Не прагни оскаржити ті її поради, які тобі не підходять. Просто ввічливо, але твердо скажи: «Дякую, але тут я покладаюся тільки на свій досвід»

Полезное. Дружба дружбою, но если у вас завалялись старые картриджи, вы можете немного подзаработать, ведь на сайте есть обьявление покупаем картриджи. Поэтому сейчас проще купить перезаправляемые картриджи, и секономить денег. Более подробная информация на данном сайте
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.09.2017, 14:24 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Скільки може бути найкращих друзів?



Найкращих друзів багато не буває. Скільки б в тебе не було друзів, всеодно в тебе є людина, якій ти найбільше довіряєш, з якою ти найбільше
часу проводиш, про яку ти знаєш найбільше, з якою тобі найкомфортніше, з
якою можеш поговорити про що завгодно, або просто помовчати, яка тобі
завжди допоможе. От про кого ти зараз подумав(-ла), читаючи це, це і є
твої найкращі друзі. А скільки їх, це тобі вирішувати.

Прикріплення: 5215345.jpg (23.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 30.06.2018, 03:23 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Не потрібно спілкуватися десять років, щоб стати друзями. Головне - бути вірними один одному, довіряти і підставляти плече у важку хвилину.

© Олег Рой "Зачарований дуб"
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Дружба великий дар Дружба - найбільший дар, який може запроп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом