MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » історія капець)ну впринципі цікава...хто хоче читайте)Комент
історія капець)ну впринципі цікава...хто хоче читайте)Комент
OlenkaДата: Вівторок, 06.12.2016, 00:31 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285

Короче.Початок був ще в садочку. Але почну розказувати я з квітня.
В квітні я познайомилася з одним пацаном-Дма звати!  Вперше в мене була любов з першого погляду. Я так хотіла щоб він мене полюбив,але це здавалося неможливим. Але все ж таки ми сильно здружилися. Ми не зустрічались,хоч цілувалися,гуляли разом,але були "друзями". Всі мені казали що якщо він не робить перший крок то мен треба признатися йому в любові,і запропонувати зустрічатися. Я не признавалась. Бо мені було страшно почути його відповідь. Але якось в моєї подруги дома була вечірка.Там був ДІма і ще багато людей. Ну короче Юлька(подруга) напилася почала говорити йому "Вона тебе любить(про мене) вічно мені це говорить. Давай дій. Не мучай її. Бо видно шо ти її теж любиш". Я незнала куди дітися. Хоч я теж була п*Яна але сприймала все тверезо. Ну короче після цього він мені запропонував зустрічатися. Я була на 7 небі від щастя. Пройшло 2 тижн.І я познайомилася з Юрою-ще одним хлопцем. Ну він мені сподобався,оскільки симпатія в мене до багатьох(нічого поганого не подумайте). Ну ми гуляли цілою компанєю і якось Юра сказав шо він мене любить. На той час я вже була розсталася з ДІмою. Бо він мені зрадив. Було обідно але все ж я постаралась змиритися з цим.
Літом з Лондона приїхав Денис-хлопець з яким я вчилася в одному садочку,потім перші два класи в школі,а птім я перейшла в іншу школу а він перїхав до Англії.
Ми з ним були найкращими друзями. Я майже зустрічалася з Юрою. Він ще був не запропонував. так не встиг це зробити бо його випередив Денис. погодилася-я його дюбила ще з 1 класу. Юра розізлився,він навіть плакав,але все ж таки зараз ми з ним найкращі друзі.
Зараз я з Денисом зустрічаємося,хоч він і в Лондоні. Мені тяжко,бо вічна проблема! ДІма розтався з тою з якою зрадив мені і старається лізти д мене,з надією що я зраджу Денису.
Я розказала історію скорочено. Всі мої друз кажуть,що цій історії ще не кнець,що ще буде багато негативних позитивних моментв. Що ця історія не закінчиться ніколи...
Як думаєте ви?
як вам історія?
Прикріплення: 5459939.png (300.0 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 13.01.2017, 00:59 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Моя дівчина живе сама в будинку батьків, її батьки працюють за кордоном. Ми разом відносно недовго, тому з ними не знайомий.
Так сталося, що ми з нею знайшли спільне захоплення в рольових іграх, і вже увійшло в звичку, що раз в два-три тижні я, повертаючись з роботи, купую чи-то наряд, чи тематичний костюм, маску, тощо і ми перед хорошим сексом вживаємось в ролі, розігруєм сценку: вчителька, медсестра, повія, ну як це зазвичай буває.
Та цього разу я вирішив проявити оригінальність. Після роботи я, зайшовши у вже звичний для мене секс-шоп, придбав шапку злочинця. Звичайна чорна, до шиї, виріз для очей і рота. Здавна хотіла чогось погрубіше, от я і вирішив розіграти згвалтування, але без її відома, так скажем, сексуальний сюрприз.
Приїхавши до неї, нароком залишив машину в невидному місті, будинків за 6 від її дому. Перед самими дверима одягнув шапку, різко відкрив двері, занісся як справжній злочинець. Пощастило, вона як-раз стояла в коридорі, ефект неочікуваності дотримано. Бачили б ви її очі, цей страх, емоції, аж запишався собою, хоча через декілька митей зрозумів, що вона мене впізнала.
За долю секунди наблизився до неї, затис їй рот, щоб ні звуку не видала, повалив на землю. Легко впорався з часто використовуваним нами кляпом, почав стягати з неї одяг, говорити бруднощі, тримав сильно й непорушно, ні словом, ні тілом не викрутиться. Всунув, почав ритмічно рухатися - максимально жорстко. Періодично давав ляпаси, плював і лаявся - в кращих традиціях бдсм порно. Що здивувало - вона і не думала розслаблятися, пручалася і билася, намагалася через кляп кричати. Ну, думаю, не зря ж частенько займалися подібним - підігрує. 
Деякі з вас могли вже здогадатися - так, цього дня приїхали її батьки з заробітків. І так, вони були в хаті в цей момент. 
Першою помітила мати, закричала, покликала батька. Той вибіг з ножем,на щастя не заціпив життєво важливих органів, залишив з десяток порізів та дві дирки, численні переломи ребер, руки та ключиці. Я чудом залишився живим, батько продовжував би різати мене до смерті, якби не мама, яка його зупинила. Можете уявити серйозність намірів чоловіка, у якого на очах гвалтують його ж дочку.
 
OlenkaДата: Середа, 08.03.2017, 10:52 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Одного разу поїхали з друзями на природу. Зразу за містом невеличкий лісочок. З часом алкоголь і свіже повітря зробили свою справу і я відїхав від компанії метрів 100 зі своєю дівчиною. Вікна тоновані, тільки приспустили трошки, жарко було. Якраз процес пішов ( на передньому сидінні, вона знизу, ноги на плечах), і щось мене потягнуло оглянутись. Двоє хлопців років по 11-12 втупились в нас через лобове скло
 
OlenkaДата: Понеділок, 17.04.2017, 12:19 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Повертаюсь ввечері з-за міста додому. Зупиняє дівчина, також їде в місто. Сіла, їдемо, розмовляємо, так як вона була приблизно мого віку, перейшли на "ти". Двчина гарна і доглянута, тому гріх було не зробити дівчині кілька компліментів, як кажуть, сказати людині приємні речі не складає трудності. Приємно поспілкувались,без будь-яких натяків на якийсь інтим або ще щось таке, і коли довіз, то не вимикаючи двигун ще стояли і хвилинки дві розмовляли. Потім вона запитала: ти одружений? Я відповів: так. Зі словами "краще б ти це сказав мені після сексу" вона гримнула дверима...
 
OlenochkaДата: Неділя, 20.08.2017, 22:32 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4503
Шкода, шо так рано...
Вечорiло. I лиш легенький теплий вiтерець нагадував про сьогоднiшню спеку. На
обличчi вже вiдчувався подих прохолоди i свiжостi. Набережна - це саме
те мiсце де хочеться зустрiти смеркання, а можливо i свiтанок...
Все було доволi безневинно: перша реальна зустрiч, ми просто прогулювались i
про шось розмовляли. Кiлька безневинних жартiв, кiлька посмiшок... Його
рука приобняла моэ плече, але особливоi уваги на це не було, все йшло
своiм( думала вона )плином.
Сонце вже зайшло. На небi зявились першi зiрки i на малолюднiй набережнiй було лиш кiлька парочок, якi де-не-де
тулились на лавочках чи просто попiд деревами.
Мiсця де присiсти близько було, тож ми теж сiли на крайню лавочку. Зправа вiд мене нiкого
не було i лиш я повернулася глянути на свого спiврозмовника, як вiн
недовго думаючи пристрастно поцiлував мене... "А на що я очiкувала?", -
майнула думка.
Проте це питання вже мало хвилювало...я вiддалася поклику пристрастi. Його рука плавно спустилася нижче на бедра, легенько
iх зжимаючи, а друга опинилася десь чуть вище колiна, пробираючись,
поволi, все вище.
Зовсiм не очiкувала, що це так заведе, ой не очiкувала... Тому й не опиралася, коли вiн пробрався повз трусики,
опинившись вже на вологенькiй, готовiй до зустрiчi дiвчинцi...
"Вже ранок!".
"Який ранок???-спитала я".
"Звичайний ранок, пора прокидатись, вмиватись i йти допомагати бабусi, ти ж для
цього сюди приiхала?!" - сказала мама i, не квапоячись, пiшла на кухню.
"Шкода що так пiзно лягла спати,- подумала я,- а ще б могли зустрiти ранок..."
Анонiмно, будь ласка)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 02.10.2017, 10:47 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4503
У мене була дівчина, ми "зустрічалися", але на ділі я просто зрідка приїжджав до неї за сексом. Я ніколи не дзвонив просто так, міг не
приїжджати більше місяця, один раз завалився в дупу бухий і тут же
заснув, а вона все це терпіла. Це тривало близько року, вона навіть з
кимось зустрічалася в цей час, але мені ніколи не відмовляла. У
підсумку, я подумав - чому б не завести з нею серйозні стосунки, раз для
мене вона на все готова? Я став до неї уважніше, ніжніше. Кожен день,
хоча б на пару годинок, заїжджав, почав дарувати їй квіти, дорогого
великого ведмедя, коротше кажучи у нас почалися нормальні стосунки. І ви
вже здогадуєтеся, що сталося через тиждень? Вона мене кинула ...

 
OlenochkaДата: Вівторок, 31.10.2017, 10:42 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4503
Це сталося минулого літа,коли я і товариш по бидло-інституту їхали на відпочинок до Криму.Ми відразу зрозуміли,яке пекло нас чекає,коли квитків в няшний купейний вагон не виявилося і довелося їхати в плацкартному бидлятнику.З усіх боків доносилися крики малолітніх виблядків,які,як макаки,носилися по вагону,виводячи з себе старих шлюшенцій.

Цілий день ми маялися від йобаної скуки,поки одні сусіди не вийшли і на іх місце прийшла якась старезна бабенція.Я досі згадую цю стару курву,ці обвислі і смердячі сечею тілеса,які,як сало,здригалися під стукіт коліс.Від цієї старої бляді несло сечею і я подумав,що вона ніколи,блеать,не милася.Ніби до нас підсіла не бабуся,а ходячий вигрібний сортир!Так от,вечоріло і вона почала розпаковуватися і влаштовуватися на своєму місці.Спочатку вона пів-години кректала,намагаючись застелити постіль,попутно демонструючи нам свою смердючу дупу,а потім почала ритися в своїй йобаній бабській сумці за три п'ятдесят,з якої несло гівняними парфумами та іншими запахами.Коли вона відкинулася на подушку і затихла,ми зітхнули з полегшенням,але не тут то було!

Ця стара сука встала,залізла під стіл і почала ритися в своїй блядській сумці з їжею.Вона діставала і діставала пакети і згортки,ніби,блеать,в її сумці була йобана чорна діра!Знайшовши потрібну їжу,вона стала запихати все це назад.Ми вже зраділи тому,що вона пожере і спати ляже,але вона нас обломала і запросила покуштувати її домашніх пиріжків.Ми неохоче погодилися.

Хаваючи пиріжки,ми слухали її похмурі розповіді про совкові часи та іншу поєбєнь.Цілу годину ми не могли зайнятися своїми справами,так як ця стара пизда підкладала пиріжки і не переставала тараторити.Нарешті вона заткнулася і вляглася спати.Я закрив штори,і тут раптом я відчув біль і бурління в животі.Мій товариш схопився за живіт і присів.Я запанікував і знову схопився за живіт.
По характерному відчуттю у очка я зрозумів-це гівно стукає в двері.Cхопивши товариша за шкірку,я кинувся до параші.Гівно не змусило себе довго чекати і,порвавши штани,тугим струменем вдарило з моєї дупи.Струмінь била з жахливим напором зрошуючи сидячих матусь та інше бидлятко.Малолітній виблядок від здивування роззявив рота,який тут же наповнився свіжим гівном,зі шматочками блядських пиріжків.Мій товариш теж не витримав і висрав другий потік коричневого гівна.Від цього видовища я почав ригати.Ми,як два ідіота,в обнімку,бігли до параші вивергаючись гівном і блювотою з усіх отворів на сидячих людей.Вони кричали і відмахувалися,вичищаючи гівно з рота і очей.Гівно було скрізь-на підлозі і на стелі,всі вікна були коричневого кольору.На шляху до параші я зіткнувся з якоюсь тупою пиздою і помітив як у мене встав хуй.Я зірвав з неї одяг і почав жорстко їбати її в пердачелло.Мій товариш прилаштувався біля її рота продовжуючи поливати її гаряче тіло лайном і блювотою.

Оточуючі люди з жахом дивилися на це діло і боялися поворухнутися.А потім ми відмилися в туалеті і пішли на свої місця.Ту стару пизду ми теж виїбали, але вранці.
 
OlenochkaДата: Неділя, 21.10.2018, 21:24 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4503
От бувало сам заганявся так з однією подругою, минув час, згадую і думаю "А НАХРЕНА?!"Ваші стосунки вже закінчилися, забудь про неї, не роби дурниць, не дзвони, не пиши, не зустрічайся. Ти вільний. Знайомся з новими дівчатками, але для цього будь у формі і на піку пазитивних емоцій!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 08.01.2019, 18:33 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4503
Ми вирушили до його авто. Мені здалося що це доля, що ми ось так зустрілись, якби я не вирішила сьогодні звільнитись, я була б зараз на роботі і ми не зустрілись, тому вважаю що я зробила все правильно, тим що вирішила змінити своє життя. Ми дійшли до його авто, красивий, чистий, мерседес який був також брутальний як і Рафаель. В авто був також приємний шоколадний запах, в дорозі ми поглядали один на одного с посмішкою, як малі діти. Саме більше мені сподобалось що в його очах я бачила весь світ, вони не були пусті як в більшості людей, вони були загадкові здавалося він дивиться на світ не так як більшість людей. Ми вже під'їжаємо в якийсь незнайомий мені двір.
- Ми приїхали, промовив Рафаель.
Ми піднялися на 13 поверх та зашли в квартиру. Роздягнулися, квартира була затишна, я відразу запитала.
- А що ми будемо готувати?
І тут я отримала зовсім неочікувану відповідь.
- А ти впевнена що хочеш зараз їсти?
- А ми хіба не для цього пришли? Здивовано запитую у Рафаеля.
- Якщо чесно я хочу більше чим просто поїсти з тобою, ти ж це знала?
Я зрозуміла що він натякає на секс, но він обіцяв пообідати , не вже я помилилась і він не такий як я собі уявляла? Я зібралась з силами і запитала.
- Тобі від мене потрібен тільки секс?
- Ні , не тільки, ми пізніше пообідаємо обов'язково.
Мені не сподобалось те що він так відразу почав наполягати на секс, хоч я і не проти з ним переспати, но він обіцяв пообідати...
І тут раптом з кімнати хтось виходить.
Я була шокована... Це була дівчина яка вийша з кімнати в нижній білизні. Мені захотілось розвернутися і вибігти звіддти, перед тим як піти я спитала.
- А Хто ця дівчина?
- Це моя дівчина. -відповів Рафаель.
Ця дівчина підішла усміхнулась і поцілувала мене в щьочку, я взагалі нічого незрозуміла, дівчина відразу промовила.
- Залишся буде весело.
Дівчина була вродлива і мала красиве тіло, я ніколи не одобрювала таке но мені сподобалось як вона мене поцілувала.Я запитую у Рафаеля
- А навіщо ти мене цілував в парку і щей сказав що я тобі сподобалась?
- Ти і в правду мені сподобалась, ми трішки не такі як всі пари. - ми любимо різноманітність з посмішкою подивився на свою дівчину.
- Ну я так незможу, - відповідаю їм.
Кажу до побачення та відкриваю двері.
- Ти впевнена що не хочеш?
Звісно я б змогла таке попробувати, да і секса в мене не було майже рік, но я чомусь сказала ні. Це все було дуже несподівано.
- Давай я хоча б підвезу тебе додому, - сказав Рафаель.
- Ні не потрібно, я сама дійду.
По дорозі додому я обдумувала весь сьогоднішній день, мені стало знову сумно. Прийшовши додому я лягла спати так як за весь день сталося стільки всього, що я дуже втомилася. Прокидаюся ранком здалося що це був страшний сон. І раптом звонить телефон, я спросоння ледве кажу альо.
- Ти чому не на роботі? - Кричить мій Шеф
- Що? Яка робота
- Ти звільнена, - і поклав слухавку.
Так що це все був просто сон? Запитую я сама у себе. Ну хоч з роботи вже звільнятись не потрібно...

Анонімно звичайно. Хоч хтось міг подумати що все закінчиться саме так?
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » історія капець)ну впринципі цікава...хто хоче читайте)Комент
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом