MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Знайомства на сайтах знайомств
Знайомства на сайтах знайомств
OlenkaДата: Неділя, 11.12.2016, 00:03 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ми спимо півжиття. А решту півжиття проводимо в інтернеті. В інтернеті ми працюмо, в інтернеті дружимо, даруємо одні одним віртуальні подарунки-поцілунки, в інтернеті ми сміємося за допомогою смайликів і знову ж в інтернеті плачемо. Ми ділимось задушевними бесідами з нашими блогами, читаємо книги в елекронних бібліотеках, зустрічаємось в скайпі з далекими родичами. Ми живемо в інтернеті. Комп’ютер став невід’ємною частиною нашого життя. І якщо вірити майбутньому, змальованому в фільмі ”П’ятий елемент”, то і кохатись скоро ми будемо за допомогою комп’ютера. А ще для нас абсолютно нормальним вважається знайомитись не в кафе, бібліотеках чи на вулицях, а в інтернеті.




Напевно кожен з нас в житті якщо й не був зареєстрований на якомусь сайті знайомств, то вже точно випадково чи не зовсім наштовхувався на нього. І багато кого все ж таки спокушала цікавість. Що ж це таке і як цим користуватись. Отже, сайт знайомств.

Навіть якщо ви не знаєте його назви, то будь-який пошуковик знайде вам десятки варіантів за лічені секунди. Проходите невелику процедуру реєстрації і починаєте описувати себе з найкращих сторін. І про усі вищі освіти згадати варто, і про те як ви любите кіно і театри, і про те що “не потребуєте спонсорів”. А ще неодмінно обрати декілька найвдаліших оброблених фото часів “коли я ще не їла так багато”. Вибрала собі образ чи то скромної дівчинки, чи то гламурної світської левиці, чи то справжньої леді, створила його і вперед!23 300x197 Знайомство в інтернеті: нормально чи аморально?

На протязі години в вашій поштовій скринці мерехтітимуть десятки а то й сотні листів від потенційних кандидатів. Вибираєте, дивитесь фото, читаєте анкети, когось відсіюєте, когось перекидуєте в “Обрані”. І починаєте віртуальне знайомство. Для чого це все? І хто ж ті люди, що користуються такими сайтами?

Спочатку на кожного чекає невеличкий шок. В листах від ніби серйозних чоловіків десятки нескромних інтимних пропозицій з усіма деталями, від когось сотні неймовірних компліментів, ще хтось одразу ж запрошує на каву, хтось починає довге розпитування всієї біографії, інші просто хочуть дружити.

Якщо розглядати в відсотковому співвідношенні, то “сексуальних маньяків” там відсотків 50. Ще 30%-це одружені і ті хто просто шукає пригод. Ще 10% це ті, в кого в реальному житті шансів познайомитись з нормальними дівчатами практично немає. 5% – дружать і спілкуються. І ще 5% справді шукають других половинок.

Щодо жінок, які там зареєстровані то відсотків 50-це також як не дивно пропозиції сексуального характеру та відкрито корисливих цілей. 20%-ті які справді наївно вірять в те, що знайдуть там свою другу половинку, 10%-ті, на кого в реальному житті уваги чоловіки взагалі не звертають. Ще 10% просто від нічого робити, вбивають час та спілкуються. Ну і звісно є такі які навіть працюють на сайтах знайомст, розсилаючи кандидатам комерційні пропозиції.

Знайомство в інтернеті: нормально чи аморально?Велика проблема сайтів знайомств в тому що там неможливо відрізнити справжніх людей від вигаданих фото. Багато-хто видає бажане за дійсне, загружаючи не свої фотографії або надто оброблені фотошопом. В результаті при реальних зустрічах зустрічаєш зовсім не ту людину, до якої звикла на картинці.

Хтось проводить на таких сайтах декілька годин в тиждень, хтось увесь свій вільний час, а є й такі які просто живуть ними. Чимало чоловіків, які прагнуть врізноманітнити своє нудне сексуальне життя в шлюбі, а комусь з них просто бракує флірту, відчуття того що є ще порох в порохівницях, хоча й на реальні зустрічі вони не наважуються.

Відвідування таких сайтів дуже часто вважається аморальним, типу “в реальності вже ніхто не клює, тому й реєструється людина там”. Але це все-одно популяризується і в великих мегаполісах стає все популярнішим способом знайомитись. І справді є люди, які шукають там кохання, які щиро хочуть спілкуватись, дружити, ходити в кіно. Чимало є пар, які познайомились в інтернеті, а згодом поєднали своє життя. Проте, на жаль, це скоріше вийнятки, ніж правила.

Люди різні. Вони по-різному дивляться на стосунки. В них різні потреби, різні смаки. Різні думки з приводу того що є моральним, а що – аморальним. Вони шукають собі людей, з якими їм буде комфортно в житті. І якщо в цьому допомагає Інтернет, то чому б і ні?
Прикріплення: 9375014.jpg (27.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 12.11.2018, 20:09 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Сиділа на сайті знайомств, шукала хлопця для сексу. Але познайомилася з красивою жінкою за 40 років, виявилося багато спільних інтересів(в листуванні не було і натяку на інтим). Домовилися зустрітися в кафешці поряд з моїм будинком. Так хто б міг подумати, що, тільки сівши за столик і поговоривши хвилин п'ять, ми, поки ще не вирішили, що будемо замовляти,запропонуємо один одному покинути кафе і піти до мене додому для цілком певних цілей ?! Жінка виявилася справжньою ууххх вогонь. На вигляд маленька скромна блондинка з тихим голосом, в ліжку вона витворяла щось неймовірне. Ми займалися любов'ю чотири години поспіль з переривами "на покурити" і допити келих шампанського. Вона настільки хотіла мого задоволення, що я втратила рахунок оргазмів, і намагалася відповідати їй тим же. Кращого кохання в мене ще не було. Це капєц...
 
OlenochkaДата: Понеділок, 19.11.2018, 22:51 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Дівчина, мені 29, самоcтійна, незалежна, живу окремo від батьків. Мене дуже сильно завoдять розмови про секс і ерoтичне листування з різними людьми нeзалежно від статі і віку ...... саме віртуальне, хоча секс в реальному житті у мене теж є, правда не часто як хотілося б, але є ... Чи мoже моє задоволення в інеті якoсь вплинути негативно на моє пoдальше статеве життя абo психіку?
 
OlenochkaДата: Понеділок, 24.12.2018, 21:03 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Йтиметься про знайомство з дівчиною. Наступні приклади взяті з особистого життя, моїх друзів, знайомих і т.д. 
Багато, напевно, стикалися з ситуацією, коли дівчата на пропозицію познайомитися реагують неадекватно. Найбільш часті відповіді в таких випадках: 
1) У мене є хлопець (причому не важливо, чи відповідає це дійсності) 
2) У мене немає часу (ага, прям біржовий брокер) 
3) Не знайомлюся і т.д. 
Бувають, звичайно, і інші відмазки, буває, що дівчина реагує нормально, але частіше саме такий мороз. Розмовляв на цю тему і з близькими подругами) Кажу: "Поясни, у чому прикол такої вашої поведінки" - "Ну розумієш, буває хлопець не сподобався, і так легше сказати, а буває, просто хочеться проморозити" - "Так що, хіба не легше сказати банально, типу , ви не в моєму смаку? " - "Та ні, це ж образливо". Це вже не кажучи про те, що в багатьох випадках не те що при знайомстві, а у відносинах дівчата перші ніколи не дзвонять і не пишуть першими) Дивний народ ці дівчата. На щастя, свого часу вдалося познайомитися з дівчатами, у яких подібна модель поведінки відсутня, але в цілому тенденція сумна) Що хотілося б сказати наостанок: дівчата, будьте простіше, не потрібно цих незрозумілих відмазок. А то в собі ви носите такі фантазії, що старий Фрейд був би здивований, а на ділі навіть познайомитися з вами це завдання не з простих)
 
OlenochkaДата: Неділя, 24.02.2019, 12:00 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Мені 27 років, недавно розлучилася з хлопцем, сиджу на сайті знайомств. Пише дядько 56 років - "чарівна". Заходжу заради інтересу на сторінку і бачу: в шлюбі, є діти, живемо разом, шукаю дівчину від 21 до 30 років!!!!! Причому цей дядько під 60 років, в шортах, смугастій сорочці навипуск і сандалях))))) не витримала, відповіла - "старий мерзенний тип". У відповідь - "хто ж тебе так образив?")))) Побажала йому, щоб ніхто не відповів на його компліменти і він відправився до своєї дружини і дітей, благочестиво зустрічати старість і не тинятися по сайтах знайомств в пошуках молодих дівчат.... Люди !! що твориться??
 
OlenochkaДата: Пятниця, 23.10.2020, 17:34 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
Як ви думаєте, вважаєте а чи реально можливо на різних і популярних відомих сайтах знайомств знайти собі нормальну, порядну, добру, красиву, вірну, турботливу дівчину в результаті нормальну, добру, порядну, вірну, турботливу, хозяйственную дружину?
Чи на таких різних і відомих популярних сайтах знайомств вибачте один шлак і відходи, невдахи, і непотріб?
 
OlenochkaДата: Пятниця, 23.10.2020, 17:35 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4515
Найбільше розчарування в житті це коли тобі дівчина кидає фото своїх сісьок, а потім виявляється, що насправді це зовсім не її сіськи. Почну бухати з того всього.
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Знайомства на сайтах знайомств
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом