Знайомства на сайтах знайомств
|
|
Olenka | Дата: Неділя, 11.12.2016, 00:03 | Повідомлення # 1 |
| Ми спимо півжиття. А решту півжиття проводимо в інтернеті. В інтернеті ми працюмо, в інтернеті дружимо, даруємо одні одним віртуальні подарунки-поцілунки, в інтернеті ми сміємося за допомогою смайликів і знову ж в інтернеті плачемо. Ми ділимось задушевними бесідами з нашими блогами, читаємо книги в елекронних бібліотеках, зустрічаємось в скайпі з далекими родичами. Ми живемо в інтернеті. Комп’ютер став невід’ємною частиною нашого життя. І якщо вірити майбутньому, змальованому в фільмі ”П’ятий елемент”, то і кохатись скоро ми будемо за допомогою комп’ютера. А ще для нас абсолютно нормальним вважається знайомитись не в кафе, бібліотеках чи на вулицях, а в інтернеті.
Напевно кожен з нас в житті якщо й не був зареєстрований на якомусь сайті знайомств, то вже точно випадково чи не зовсім наштовхувався на нього. І багато кого все ж таки спокушала цікавість. Що ж це таке і як цим користуватись. Отже, сайт знайомств.
Навіть якщо ви не знаєте його назви, то будь-який пошуковик знайде вам десятки варіантів за лічені секунди. Проходите невелику процедуру реєстрації і починаєте описувати себе з найкращих сторін. І про усі вищі освіти згадати варто, і про те як ви любите кіно і театри, і про те що “не потребуєте спонсорів”. А ще неодмінно обрати декілька найвдаліших оброблених фото часів “коли я ще не їла так багато”. Вибрала собі образ чи то скромної дівчинки, чи то гламурної світської левиці, чи то справжньої леді, створила його і вперед!23 300x197 Знайомство в інтернеті: нормально чи аморально?
На протязі години в вашій поштовій скринці мерехтітимуть десятки а то й сотні листів від потенційних кандидатів. Вибираєте, дивитесь фото, читаєте анкети, когось відсіюєте, когось перекидуєте в “Обрані”. І починаєте віртуальне знайомство. Для чого це все? І хто ж ті люди, що користуються такими сайтами?
Спочатку на кожного чекає невеличкий шок. В листах від ніби серйозних чоловіків десятки нескромних інтимних пропозицій з усіма деталями, від когось сотні неймовірних компліментів, ще хтось одразу ж запрошує на каву, хтось починає довге розпитування всієї біографії, інші просто хочуть дружити.
Якщо розглядати в відсотковому співвідношенні, то “сексуальних маньяків” там відсотків 50. Ще 30%-це одружені і ті хто просто шукає пригод. Ще 10% це ті, в кого в реальному житті шансів познайомитись з нормальними дівчатами практично немає. 5% – дружать і спілкуються. І ще 5% справді шукають других половинок.
Щодо жінок, які там зареєстровані то відсотків 50-це також як не дивно пропозиції сексуального характеру та відкрито корисливих цілей. 20%-ті які справді наївно вірять в те, що знайдуть там свою другу половинку, 10%-ті, на кого в реальному житті уваги чоловіки взагалі не звертають. Ще 10% просто від нічого робити, вбивають час та спілкуються. Ну і звісно є такі які навіть працюють на сайтах знайомст, розсилаючи кандидатам комерційні пропозиції.
Знайомство в інтернеті: нормально чи аморально?Велика проблема сайтів знайомств в тому що там неможливо відрізнити справжніх людей від вигаданих фото. Багато-хто видає бажане за дійсне, загружаючи не свої фотографії або надто оброблені фотошопом. В результаті при реальних зустрічах зустрічаєш зовсім не ту людину, до якої звикла на картинці.
Хтось проводить на таких сайтах декілька годин в тиждень, хтось увесь свій вільний час, а є й такі які просто живуть ними. Чимало чоловіків, які прагнуть врізноманітнити своє нудне сексуальне життя в шлюбі, а комусь з них просто бракує флірту, відчуття того що є ще порох в порохівницях, хоча й на реальні зустрічі вони не наважуються.
Відвідування таких сайтів дуже часто вважається аморальним, типу “в реальності вже ніхто не клює, тому й реєструється людина там”. Але це все-одно популяризується і в великих мегаполісах стає все популярнішим способом знайомитись. І справді є люди, які шукають там кохання, які щиро хочуть спілкуватись, дружити, ходити в кіно. Чимало є пар, які познайомились в інтернеті, а згодом поєднали своє життя. Проте, на жаль, це скоріше вийнятки, ніж правила.
Люди різні. Вони по-різному дивляться на стосунки. В них різні потреби, різні смаки. Різні думки з приводу того що є моральним, а що – аморальним. Вони шукають собі людей, з якими їм буде комфортно в житті. І якщо в цьому допомагає Інтернет, то чому б і ні?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 12.11.2018, 20:09 | Повідомлення # 2 |
| Сиділа на сайті знайомств, шукала хлопця для сексу. Але познайомилася з красивою жінкою за 40 років, виявилося багато спільних інтересів(в листуванні не було і натяку на інтим). Домовилися зустрітися в кафешці поряд з моїм будинком. Так хто б міг подумати, що, тільки сівши за столик і поговоривши хвилин п'ять, ми, поки ще не вирішили, що будемо замовляти,запропонуємо один одному покинути кафе і піти до мене додому для цілком певних цілей ?! Жінка виявилася справжньою ууххх вогонь. На вигляд маленька скромна блондинка з тихим голосом, в ліжку вона витворяла щось неймовірне. Ми займалися любов'ю чотири години поспіль з переривами "на покурити" і допити келих шампанського. Вона настільки хотіла мого задоволення, що я втратила рахунок оргазмів, і намагалася відповідати їй тим же. Кращого кохання в мене ще не було. Це капєц...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 19.11.2018, 22:51 | Повідомлення # 3 |
| Дівчина, мені 29, самоcтійна, незалежна, живу окремo від батьків. Мене дуже сильно завoдять розмови про секс і ерoтичне листування з різними людьми нeзалежно від статі і віку ...... саме віртуальне, хоча секс в реальному житті у мене теж є, правда не часто як хотілося б, але є ... Чи мoже моє задоволення в інеті якoсь вплинути негативно на моє пoдальше статеве життя абo психіку?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 24.12.2018, 21:03 | Повідомлення # 4 |
| Йтиметься про знайомство з дівчиною. Наступні приклади взяті з особистого життя, моїх друзів, знайомих і т.д. Багато, напевно, стикалися з ситуацією, коли дівчата на пропозицію познайомитися реагують неадекватно. Найбільш часті відповіді в таких випадках: 1) У мене є хлопець (причому не важливо, чи відповідає це дійсності) 2) У мене немає часу (ага, прям біржовий брокер) 3) Не знайомлюся і т.д. Бувають, звичайно, і інші відмазки, буває, що дівчина реагує нормально, але частіше саме такий мороз. Розмовляв на цю тему і з близькими подругами) Кажу: "Поясни, у чому прикол такої вашої поведінки" - "Ну розумієш, буває хлопець не сподобався, і так легше сказати, а буває, просто хочеться проморозити" - "Так що, хіба не легше сказати банально, типу , ви не в моєму смаку? " - "Та ні, це ж образливо". Це вже не кажучи про те, що в багатьох випадках не те що при знайомстві, а у відносинах дівчата перші ніколи не дзвонять і не пишуть першими) Дивний народ ці дівчата. На щастя, свого часу вдалося познайомитися з дівчатами, у яких подібна модель поведінки відсутня, але в цілому тенденція сумна) Що хотілося б сказати наостанок: дівчата, будьте простіше, не потрібно цих незрозумілих відмазок. А то в собі ви носите такі фантазії, що старий Фрейд був би здивований, а на ділі навіть познайомитися з вами це завдання не з простих)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 24.02.2019, 12:00 | Повідомлення # 5 |
| Мені 27 років, недавно розлучилася з хлопцем, сиджу на сайті знайомств. Пише дядько 56 років - "чарівна". Заходжу заради інтересу на сторінку і бачу: в шлюбі, є діти, живемо разом, шукаю дівчину від 21 до 30 років!!!!! Причому цей дядько під 60 років, в шортах, смугастій сорочці навипуск і сандалях))))) не витримала, відповіла - "старий мерзенний тип". У відповідь - "хто ж тебе так образив?")))) Побажала йому, щоб ніхто не відповів на його компліменти і він відправився до своєї дружини і дітей, благочестиво зустрічати старість і не тинятися по сайтах знайомств в пошуках молодих дівчат.... Люди !! що твориться??
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 23.10.2020, 17:34 | Повідомлення # 6 |
| Як ви думаєте, вважаєте а чи реально можливо на різних і популярних відомих сайтах знайомств знайти собі нормальну, порядну, добру, красиву, вірну, турботливу дівчину в результаті нормальну, добру, порядну, вірну, турботливу, хозяйственную дружину? Чи на таких різних і відомих популярних сайтах знайомств вибачте один шлак і відходи, невдахи, і непотріб?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 23.10.2020, 17:35 | Повідомлення # 7 |
| Найбільше розчарування в житті це коли тобі дівчина кидає фото своїх сісьок, а потім виявляється, що насправді це зовсім не її сіськи. Почну бухати з того всього.
|
|
| |