Olenka | Дата: Четвер, 02.03.2017, 17:30 | Повідомлення # 1 |
| „У мене є проблема. Вже кілька тижнів ходжу з Ірою. Ми з нею добре ладнаємо, і я хочу щоб ці стосунки тривали яу найдовше. Проблема полягає в тому, що мої друзі не до кінця її сприймають. Мені важко це зрозуміти, але небажання Антона видно у всіх. І не знаю, що робити. Порвати з нею? Поговорити з друзями? Порвати з ними контакт? У мене все в голові переплуталося!" Дмитро, 15 років.
Коли досягає нас стріла Амура, і ми зустрічаємо цю одну, мрії людини з якою б хотіли розділити з усім світом. Тим більше обтяжлива і важка для розуміння ситуації, в якій наша компанія друзів не приймає її, мабуть не подобається їм ваша симпатія. Тоді, природно виникає питання, що далі – розірвати стосунки? А може не звертати уваги на друзів?
"Твоя дівчина тебе не любить, так що з нею все скінчено"
Для початку розглянемо питання можливого розриву з вашою новою подругою. Хороша це ідея? Варто жертвувати для сприйняття вашими друзями? А може, вони збоку краще все бачать більше ніж ви, та варто їм довіритись?
Але це не добре. Розрив зв'язку тільки через те, що ваша обраниця або обранець не подобається третім особам, є великою помилкою! Але, дійсно дуже часто буває, що хтось когось не любить. Якщо б кожна пара розривала стосунки тільки тому, що "мої друзі тебе не люблять", то було би дуже мало стосунків.
Ви повинні зрозуміти, що ваші відносини-це ваша справа. Ти бачиш в нім (у ній) щось особливе, в твоїх очах він став/-ла чимось важливим, ти закоханий/на. Розрив зв'язку з такої тривіальної причини-це смішно і свідчить, можливо про те, що компанія має на вас занадто великий вплив.
Розрив контакту з друхями вихід із ситуації?
Давайте розглянемо другий варіант – розрив контакту з друзями. Чи повинен я це зробити? Ну немає, немає такої необхідності. Якщо ти досі любиш своїх друзів, а вони люблять вас, це не причина, щоб зривати ці відносини. Винятком є лише ситуація, в якій просить ваша дівчина або хлопець, а загалом-то не хвилюйся за почуттями. Тоді це буде означати, що насправді твої друзі не були друзями.
Розмову і терпіння
Рішення лежить десь посередині, і це-розмова з друзями і трохи терпіння. Як це провести перше?
Якщо ви бачите, що між твоєю новою любов'ю і групою друзів "не дуже", то насамперед, усвідомте що так може бути,.дружити групою у яких всі приймають і люблять всіх без винятку, таке просто неможливо.
Крім того, те що комусь не подобається ваша дівчина чи хлопець, не означає що він не має його або її поважати і рахуватися з твоїми почуттями. Хороші друзі чудово про це знають, а якщо ні, то слід їх де чому навчити.
Тут починається завдання. Поговоріть з друзями – звичайно,що не в присутності вашого хлопця або дівчини. Поясніть їм, що ви бачите, що відбувається, і для вас це дуже важливо, аби вони вміли рахуватися з твоїми почуттями. Подивіться в конкретній ситуації – так, як це зробила Марфа:
– Я знаю, що мої друзі не до кінця приймають Тимура. Ну, важко як теж не люблю усіх дівчат моїх колег. У будь-якому випадку, сталися свого часу ситуації, коли тільки Тимура не було з нами, вони почали з нього сміятися, передражнювати. Я не могла це дозволити. Поговорила з ними і пояснила, що якщо вони будуть так чинити, то ми не зможемо і далі дружити. Я сказала, що мені шкода, і щоб вони поставили себе в мою ситуацію. Думаю, вони мене зрозуміли, тому що принесли свої вибачення, і з тих пір ситуація не повторилася. Я не змушую нікого до почуття симпатії і поваги – вже так саме є.
Ніколи цього не роби!
Пам'ятайте, що поведінка ваших друзів в значній мірі залежить від вас. Якщо ви не будете реагувати, коли ваші друзі будуть обговорювати вашого хлопеця чи дівчину, це в загальному рівносильне з дозволом на таку поведінку. Звичайно, теж потрібно уникати сміху разом з ними – така поведінка-це найгірша з можливих речей. Якщо ви любите вашого хлопця/дівчину, то ви не повинні бути проти неї чи нього. Навіть ціною тимчасового погіршення відносин з друзями.
|
|
| |