Olenochka | Дата: Неділя, 03.09.2017, 09:23 | Повідомлення # 1 |
| У мене є три близьких подруги, з якими дружу більше 5 років. Одна з них попросила мене позичити їй свої туфлі. Ніби дрібне прохання, але мені ну зовсім не хочеться його виконувати. Сама навіть не знаю чому. Я розумію, що це ще мій друг, і ніби мені нічого не мало бути б шкода, але не хочу..Що мені робити? Перебороти себе і позичити взуття, чи, все-таки, відмовити і вибачитися?
Є факт—туфлі твої і ти з ними можеш робити все що захочеш. Спробуй уявити ситуацію якщо ти даєш туфлі подрузі. Уважно поспостерігай за тим, що відчуваєш, які емоціє переживаєш?Який твій загальний стан. А потім уяви, що туфлі залишились вдома. Коли ти себе краще почуваєш? Що міняється? А потім можна ще себе поставити на її місце, якщо б ти у неї просила туфлі, а вона не дала, чи образилась би ти на таку поведінку подруги? Поспостерігай за тим, що у тебе викликає найбільший супротив? У мене точно є переконання про те, що я завжди можу відмовитися ділитися тими речами, які мені дорогі, але в той самий час знаю, що і мені можуть відмовити. Прислухайся до себе, як тобі з цим.
|
|
| |