MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Закохалася в друга
Закохалася в друга
OlenochkaДата: Субота, 16.06.2018, 10:33 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Закохалася в друга, і не знаєш, що робити? Як дати йому зрозуміти про свої почуття без впливу на дружбу?



Зізнатися в любові найкращому другові це завдання не з легких, бо завжди може принести до інших наслідків, ніж ти очікуєш. Так, може виявитися, що він теж в тебе закохався, і хотів би щоб ви дали собі шанс, але може бути і так, що він захоче залишитися тільки на етапі дружби. Потрібно, так би мовити протестувати його на почуття, перш ніж ти зізнаєшся в своїх.

Згадайт, чи  коли-небудь було враження, що він теж відчуває до тебе щось більше, ніж дружба? Можливо, він вже зробив якийсь перший крок, наприклад почав по-іншому вести себе по відношенню до тебе. Погіршення ваших відносин може бути ознакою того, що один з друзів відчув до іншого щось і боїться своїх почуттів.

Перевір його поведінку

Ти повинна взяти до уваги, що розповівши всю правду одне одному, ти ризикуєш втратити ваші колишні відносини. Якщо він довіряє тобі, і немає проблем, розмовляючи з тобою про інших дівчат, або зустрічаючається з ними, напевно він не закоханий в тебе. Але, якщо він останнім часом став скритим, перестав говорити про інших жінок, сором'язливий у спілкуванні з вами, то можеш припустити, що він теж у тебе закохався.

Вивідати його ставлення до вас, м'яко питаючи ваших спільних друзів. Ти можеш попросити когось зі своїх колег, щоб розпитав про тебе, вдаючи зацікавлення.
Постарайся також, щоб він побачив у тобі сексуальну жінку. Коли з ним зустрічаєшся, почни одягатися більш жіночно,  пам'ятай аби не впадати в надмірності. Також спробуй розбудити в ньому ревнощі.


Скажи йому

Якщо ти впевнена, що твій друг не закохався в іншу дівчину і не відкине твої почуття, скажи йому про те, що закохалася. Якщо його поведінка досі була невизначеною, наприклад часто тебе заспокоював, жартома фліртував з тобою, тільки зізнаючись йому у свої почуття, ти зможеш перевірити на скільки це були жести дружби, а на скільки бажання зблизити відносини.

Пам'ятай, що якщо закохалася друга, то приховувати  почуття дуже важко, і це може зруйнувати ваші відносини. Не бійся, принаймні ти будеш знати про те, що він до тебе відчуває.

Дочекайся відповідного моменту і схопи його за руку, погладь або якщо у тебе достатньо мужності, то поцілунок. Але не роби цього, в агресивній манері.


Важливо сказати йому без докладних пояснень і вибухів та плачу. Така поведінка, може його лише налякати і зробити так, що він почне сприймати тебе як істеричну дівчину. Його реакцію на твоє зізнання ти побачиш одразу, якщо це не буде вираз взаємних почуттів, не має сенсу просити його, аби щось змінити. До почуттів не можна змусити. Постарайся вийти з цієї ситуації з гумором.
Прикріплення: 9817679.jpg (14.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 18.07.2018, 12:11 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Де моє життя мене не закидувало,я дуже багато відвідав країн,але це не давало мені кайф до поки,я не зустрів дівчину,дуже добру і дуже класну,моє серце тільки для неї було,до поки я невзнав що мій друг підказує до не її свої яйця,що зробити з ним?всім хороших стосунків

1. Друг знає, що ти маєш до неї почуття ?
2. Можливо ти себе накручуєш?
3. А якщо ти їй не подобаєшся, а в них взаємна симпатія?
4. А нафуй ти тримаєш біля себе людей, які лізуть в твої «стосунки»?
5. І да. Природа не дарма наділила людей мовленням, тобто поговори з ним і виясни все, телепень ти!
 
OlenochkaДата: Субота, 25.08.2018, 20:25 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Хочу подiлитися з вами своïми мiркуваннями (з ким же iще як не з тими, з ким спiлкуэшся що дня) Мабуть у кожного чоловiка э така знайома з якою ти просто дружиш, та просто час вiд часу пересiкаэшся за чашкою чаю, чи кави. Як зараз модно говорити френд-зона. I все наче норм, просто дружнэ звичайне спiлкування, нiхто нiяких натякiв, чи причин не надаэ iншому поро те що може бути щось бiльше нiж дружба, навiть на пошлi теми, чи анекдоти подiбного роду не проскакують. Тай вона сама не вiльна. Але все ж в головi проскакують певнi думки - не дружнього характеру. Нi це не картинки як ти ïï маэш в рiзних позах(такого ти собi не дозволяэш) Фантазiя малюэ в твоïй головi де що бiльше - прогулянки за руку по вечiрньому мicту, поïздки у двох десь на вiдпочинок, не просто спiлкування а дiлитися потаэмним, най сокровеннiшим - що таïть твоя душа. Ось такi от мрiï час вiд часу полонять розум. А все чого, та того що люба фантазiя хороша тодi коли може стати реальнicтью. Нi ви не подумайте, розбивати чужi стосунки я не намiрений, тай просто не хочеться втрачати хорошу людину з кола спiлкування. Просто мiж реальнicтью та фантазiэю проходить така тонка лiнiя що уява починаэ працювати проти тебе (адже все можливо) та все одно цього не буде. Ну якось так, вибачайте за довгий текст, та вiдсутнicть "гаряченького" будь якi коментарi сприйму адекватно. Просто захотiлося подiлитися.
 
OlenochkaДата: Середа, 10.10.2018, 08:59 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Вже давно один старий друг в мене закоханий і я про це знаю, пару років тому намагалися почати відносини але в підсумку залишилися друзями і ось вчора напилися з ним і він сказав мені, що любить мене і любив весь цей час! скориставшись тим, що я була сильно п'яна він пов'язав мене і трахнув рукою в попу ..... після чого розплакався ..
 
OlenochkaДата: Вівторок, 20.11.2018, 23:31 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Ситуація складається з наступного: 
Подобається дівчина, ну, а я за іронією життя всього кращий друг і бла-бла-бла 
Все б нічого, якби не одне, АЛЕ! 
Вона ревнує мене до всіх баб, коли гуляємо, то взагалі в сторону подивитися не можу, за фактом я можу, адже нас фактично нічого не пов'язує, але на ділі щось не те ... 
У мене одного таке чи справа у вас, дівчатка 

Просто ти більше ніж друг,а всі її бла-бла,просто бла-бла і нічого більше
 
OlenochkaДата: Субота, 01.06.2019, 19:01 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
Такі парочки зазвичай круті
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Закохалася в друга
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом