MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Чи є дружба між хлопцем і дівчиною ? Думка кнопи
Чи є дружба між хлопцем і дівчиною ? Думка кнопи
OlenochkaДата: Четвер, 19.07.2018, 22:37 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Чи є дружба між хлопцем і дівчиною ? Думка кнопи



Так, я вважаю, що дружба між хлопцем і дівчиною існує. Як би це дивним не здавалося, але це все стереотипи людей. Справжні друзі - це ті люди, спілкування з якими робить нас кращими і щасливішими, це ті, хто стає нашою родиною за покликом серця, а не крові. І не важливо, якої статі ця людина. Головне, щоб тобі з ним було затишно, добре, зрозуміло, душевно. Природність означає, що друзі не грають якісь ролі одне перед іншим, їм немає потреби прикидатися, когось із себе "строїти", щоб видаватися кращим. Ти знаєш, який твій друг, і приймаєш його таким, який він є. Більше того, саме друг може тобі прямо сказати про твої недостатки, і від цього, як не дивно, дружба може ставати тільки міцнішою. Чоловіки бачать світ по-іншому, по простому, вони можуть зрозуміти і пояснити ту чи іншу ситуацію, коли ми, дівчата, "накручуємо себе з ніг до голови". Чоловіки здатні відчувати жінку, вони відразу бачать, коли у нас щось нове з одягу, аксесуарів, оцінюють і роблять в голові у себе якісь висновки, але не завжди про це говорять. 

Також потрібно вирішити для себе, що цей молодий чоловік просто кращий друг, а не хлопець. Не потрібно переходити цю межу дружби. Ніякого сексу по "дружбі". Принаймні, я такого не сприймаю. У сексі повинна виникати іскорка - любов. А тут тільки дружба, тільки дружня любов і турбота. Але і дружба між хлопцем і дівчини вимагає обережності. Найкраще — відразу чітко визначити, який характер ваших відносин і які ваші очікування. Це допоможе знизити ризик того, що один з вас буде страждати. Але, на жаль, у наш час важко зустріти хлопця і дівчину, які були б найкращими друзями, яких не б пов'язував статевий зв'язок, а були б просто чудовими друзями, дружбу яких вже перевірила саме життя. Хотілося б, щоб усі з вас знайшли собі саме цю людину, не важливо друга або подругу.
Прикріплення: 7647417.jpg (132.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 04.08.2018, 14:18 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Найдорожче в дружбі?

щоб тебе любили .
а далі решта виходить з цього - підтримка, турбота, вміння прощати і не ображатися і ін.
не друг тобі той, хто залишає у важку хвилину. ось цього я не розумію зовсім. з одним і щастя, і горе - все навпіл. а коли темрява навколо, і один не те, щоб руку простягає, а зі спокійною душею тебе покидає або відштовхує, спокійно дивиться на твої сльози і йде - це дружба? немає. зрада. не знаю, як називати.
немає чогось дорогого в дружбі. дружба - вона сама по собі скарб, якщо вона є.


Прикріплення: 5293876.jpg (60.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 18.06.2019, 08:39 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Цитата
Дружба цілком можлива. Є типи жінок з якими приємно спілкуватися. Правда варто уточнити, що якщо дівчина симпатична - в будь-якому випадку безсоромна думка прослизне і захоче реалізуватися. Питання тільки в тому: чи зможуть обидва придушити ці думки і чи коштував їх взагалі пригнічувати?
 
OlenochkaДата: Четвер, 20.06.2019, 19:27 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4514
Головне, не заблукати у свої голові. Тримайте її завжди свіжою
 
OlenochkaДата: Вівторок, 08.09.2020, 11:22 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4514
Прикріплення: 3615354.jpg (205.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Чи є дружба між хлопцем і дівчиною ? Думка кнопи
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом