MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Це руйнує дружбу – як не стати ворогом?
Це руйнує дружбу – як не стати ворогом?
OlenochkaДата: Субота, 22.06.2019, 11:53 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Хороший друг-це справжній скарб, тому необхідно з ним правильно обходитися. Якщо ти робиш навіть ненавмисно, деякі з цих помилок, то через них швидко можна.... стати ворогом номер один. Краще знати про це, перш ніж почуєте список скарг і коротких: „папа!” в свою сторону.



Важко сказати, чому це так, але часто обзивають навіть подруги, які не можуть жити одна без одної. Поки ніхто з них не знає про це, все гаразд. Але уявіть собі, що саме ти дізналася, що твоя улюблена подруга обрехала тебе "зверху до низу" – не зможеш уже з нею дружити, чи не так?

Або вірний або вірна. Завше. Справжній друг не допускає, щоб хтось говорив погано про важливу для нього людину. Точка – тут немає виправдань!

Не ігнор її / його для відносин.

Тільки що закохався, і у тебе немає часу ні на кого, крім своєї коханої або коханої. Начебто круто, але.. про дружбу теж потрібно піклуватися. Крім того, якщо ваша подруга або друг, нікого немає і  відчуває себе самотньою, це стане сильним пораненням. Не допускайте цього – любов не втече, а іноді навіть корисно день перерви!

Говориш тільки про себе.

Тому що у тебе зараз важкий час.. або просто у тебе так є. Спочатку це не пошкодить вашій дружбі, але з часом інша людина може помітити, що гра "одні ворота" в цих відносинах, і насправді йому потрібні тільки для прослуховування ваших історій. Приділіть йому або їй, увагу!

Не пам'ятаєш…

День народження, іменини, важливий день.... Ок. ми знаємо що пам'ять буває ненадійною. Але якщо ви вже три роки забуваєте купити їй подарунок, то цьому немає виправдання – то Просто собі записати, це дійсно не складно.

Знаєш, але не скажеш.

Зараз про щось, що завжди вбиває дружбу. Припустимо, що ви знаєте, про щось важливе для твоєї подруги/друга, але не буде для неї чи для нього приємно. Наприклад, бачив, як її хлопець цілується з іншою. У такій ситуації мовчання-це найгірше, що ви можете зробити. Найгірше! Якщо вона дізнається і запитає: "ти Знав", а ти підтвердиш, то що у вас за дружба.

Заздриш.

Все, що завгодно. Заздриш їй, що у неї така прекрасна фігура. Йому, що отримав від батьків достатньо грошей, що на наступний день, купив собі три останні ігри. Ти відчуваєш, як тебе скручує від заздрості і не хочеться з ним або з нею бачити. А коли врешті-решт щось йому/їй не вдасться...  радієте!

Це зрозуміло, почуття – заздрості, прекрасно знає кожен з нас. Однак ви не можете дозволити цьому розвиватися. У той момент, коли ви насолоджуєтеся нещастям друга, Ви вже в кроці від розпаду ваших відносин.

Брешеш.

Звичайно, тут необхідно розрізняти вид брехні – брехня як велика ("Ні, я нічого не знаю про те, що твій цілувався з якоюсь дівчиною"), як і : "Так, ти відмінно виглядаєш в цьому платті". Пам'ятайте – хороший друг ніколи не бреше. Іноді дружба полягає в тому, щоб говорити правду прямо в очі. Навіть тоді, коли не надто весело!

Фліртуєш з її/його симпатію.

Причини вашої поведінки можуть бути різними-наприклад, в тому що ви хочете оцінити себе. Або ви посварилися, і у вас виникло бажання помститися. Або ти просто фліртуєш.

Тим не менш, ви повинні пам'ятати, що така поведінка також може зруйнувати вашу дружбу. Він / вона помітить, що ви робите, або вона буде проінформована про це ... неприємно!

Міняєш компанію.

Скажімо так, ви вже давно друзі, але тепер ви зустріли когось нового. І, звичайно, все ще хочете зустрічатися зі своїм другом/ подругою, тільки ця нова людина така цікава…

Очевидно, що ви маєте право зустрічатися з новими людьми. Це добре! Але не забувайте про старих друзів. Якщо хтось, хто був тобі близький, сидячи в самоті, депресії, вдома, а ти йдеш на вечірку з новою компанією, щось не так, правда?


Оцініть себе.. збоку!

Бути хорошим другом-непросте завдання. Іноді ми навіть не бачимо їх негативної поведінки, не можемо дивитися на них з презирством. Тому варто іноді задуматися - " коли я востаннє питала, як вона себе почуває після розставання?"або" я вже три рази відмовляв  піти на велосипеди разом, може йому неприємно „Такий момент роздумів вже врятував багато дружби.


Джерело teenzone
Прикріплення: 4481872.jpg (20.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 03.09.2019, 09:20 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Якщо хтось підкатує до дівчини

1) Запропонуй зустрітися втрьох. Дуже ймовірно, що після однієї такої зустрічі він швидко зіллється з "друзів" або вони просто припинять такі зустрічі. 

2) обговори з нею, що тобі доставляє сильний дискомфорт коли твоя дівчина зустрічається з іншим хлопцем, тим більше колишнім. Запитай як би вона поставилася до того щоб ти зустрічався з колишньою? 

Ну і якщо зустрічі продовжаться, то я б запропонував 3й варіант закінчувати такі відносини. І навіть не тому, що дружби між чоловіком і жінкою не буває", а хоча б тому, що їй плювати на твою думку, на твій комфорт. А такі відносини безглузді.
 
OlenochkaДата: Неділя, 15.09.2019, 21:54 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Саме головне, аби дівчина дружила з головою
 
OlenochkaДата: Пятниця, 20.09.2019, 16:25 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Напишіть нам свої історії
 
OlenochkaДата: Вівторок, 15.10.2019, 21:29 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
Цитата
Дружба теж іноді вимагає зусиль

 
OlenochkaДата: Неділя, 20.10.2019, 21:54 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
А які звички у вас?
 
OlenochkaДата: Четвер, 14.11.2019, 22:18 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
ДРУГ ПОЗНАЁТСЯ В БЕДЕ

Что означает эта фраза? Если кто-то хочет быть вашим другом, то этот человек должен помогать решать ваши проблемы или всячески вас поддерживать. Или это не настоящий друг.

Но если вдуматься, почему дружба познаётся в плохом? Почему мы выливаем тонны своих неурядиц на близких людей, почему засоряем их жизнь своим мусором и на ком лежит ответственность за всё, что с нами происходит?

В «беде» мы познаём себя: насколько наших текущих знаний и опыта хватает, чтобы решить сложную задачу и чему ещё стоит научиться.

А друг - это человек, с которым хочется делиться только хорошим и разделать приятные моменты вместе.


Ксения Скокова
 
OlenochkaДата: Вівторок, 14.01.2020, 22:31 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4511
 
OlenochkaДата: Вівторок, 21.01.2020, 22:46 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4511
А у вас виходить добре?
 
OlenochkaДата: Неділя, 29.03.2020, 15:56 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4511
Ось, таке питання поступило до нашої редакції :

Привіт. Мене звати Таня і я не знаю з чого почати. У мене була найкраща подруга, але у якись момент ми стали ввідалятися один від одного, хоча я вважаю що перша ввідалятися почала я. А саме тоді коли розпочала спількуватися з іншими людьми, але я пропонувала їй спілкуватися з усіма нами, але вона не захотіла. І на данний момент ми з нею майже не спілкуємося, хоча мені складно зрозуміти те що ми вже не настільки найкращі подруги як колись були. Може ви щось порадете мені.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 03.04.2020, 13:37 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4511
Цитата
Віддала свою доцю заміж за хлопця з яким вона дружила з 14 років. Зараз їм обом по 19. Але я зразу предупредила їх шо буду всьо контролювати і дивитись шоб він дитину мою не обіжав тому живуть вони обоє зі мною. Як тільки якась сварка зачинаєця то я зразу йду до них розбиратися і мирити. А ше я предупредила шо ні про які власні діти вони не мають навіть думати до 25 років! Тому я вночі лишаю двері в їхню кімнату відкриті і світло в коридорі шоб всьо чути і бачити. Мушу контролювати шоб дітей не наробили бо ж самі ше діти і життя не знають

Того і будуть сваритися часто тому що сексу обом вистачати не буде від цього контролю! Маразм чесно кажучи
 
OlenochkaДата: Субота, 04.04.2020, 12:23 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4511
Цитата
А ви вірите в жіночу дружбу?
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Це руйнує дружбу – як не стати ворогом?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом