MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » "Любов зла..."
"Любов зла..."
girlorgДата: Неділя, 09.09.2012, 22:24 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Поздно ночью через все запятые дошла наконец до точки.
Адрес, почта – не волнуйся, я не посвящу тебе больше ни строчки...

Нарешті закінчився понеділок. Нічого нового він в моє життя не приніс, але сьогодні прийшло усвідомлення. Усвідомлення того, що занадто багато уваги я приділяю людині, яка плювати на мене хотіла. Забагато я про Нього думаю, говорю, пишу... Завелика честь!
Мої рожеві окуляри нарешті дали тріщину. І мій кораблик під назвою "Кохання" розбився об скелю егоїзму. Тепер я дякую Богу, що відвів мене від цієї людини. Людини, яка може легко зрадити, збрехати, йти на поводу думки сірої маси. А я вважала Його особливим, не таким як всі, білим вороном, серед чорної зграї. Виявився просто черговим, який боїться думки оточуючих, забезпечує лише власний комфорт. Нічого особливого - "стандартний шаблон". Не хочу, щоб моє ім'я якось асоціювалось з Його. Нічого, є час розкидувати каміння, прийде час його і збирати. Тоді подивимось "ху іс ху".

Знаю, зараз в мені частково говорить злість, але надіюсь ота злість, викурить з душі всі залишки цієї людини, зітре хороші спогади, змусить рухатись далі.

Сьогодні допомогла підтримка і оптимізм мами. Сидячи за чашкою чаю і моїм улюбленим молочним шоколадом, говорили про наше, дівоче. Бачить же, що квіточка-донечка, в'яне на очах, посміхнулась по-особливому і каже "Ми, бабиска, народ живучий, витримаємо!", обняла і так спокійно стало на душі... як в дитинстві, коли сльози лились через розбите колінко або зламану іграшку. Що не кажіть, а материнська любов найчистіша і найщиріша в світі.

Нарешті і в моє життя просочується проміньчик світла...
 
OlenkaДата: Пятниця, 08.07.2016, 16:04 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Что такое Любовь?

В большинстве случаев любовью называют всевозможные страсти, приносящие эмоциональный подъём, а главное — привязывающие человека к их источнику. Отсюда и проистекают такие клеветнические по их существу мнения: «любовьзла…», «кто с любовью нэ знается, тот горя нэ знае…». Это и подобное — не про Любовь, а про привязанности на основе половых инстинктов, про их тиранию.(...)

Человек, несущий в себе Любовь, не подвластен угнетающим эмоциям и обретает качество положительной эмоциональной самодостаточности, которое несравнимо с той эмоциональной подпиткой, которую могут дать и давали ему в прошлом привязанности, включая и секс. Его эмоциональное состояние не обусловлено окружающими обстоятельствами, поскольку для него реально ощутимо, что Вседержитель безошибочен и это — неизбывная благоговейная радость; не обусловлено тем, приняли его Любовь либо же нет, ибо Любовь по сути своей — свободный и щедрый дар, содержащий основания и цели в самом себе, который, с одной стороны, невозможно кому-либо навязать, а с другой стороны, который протекает как вода сквозь пальцы того, к кому она обращена, если тот не удерживает её в своих ладонях встречным потоком Любви, но растопыривает пальцы пошире, чтобы заграбастать себе побольше; либо если он спрятал руки, не желая принять дар.(...)

А совокупление при человечном типе строя психики утрачивает качество общедоступного средства эмоциональной разрядки или зарядки, получения удовольствия, и обретает свой истинный ранг — ранг священного акта, единственно направленного на зачатие и воспитание нового Человека — наместника Божиего на Земле.

Подробнее http://soberview.org/study/kob/about-love.html
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » "Любов зла..."
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом