MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як закохати в себе хлопця
Як закохати в себе хлопця
girlorgДата: Понеділок, 15.07.2013, 02:39 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Хочеш звести з розуму хлопця, який тобі подобається? Хоча ти не можеш змусити когось негайно шалено закохатися, в твоїх силах звернути увагу на себе і дати відчуттям шанс на розвиток. Ось декілька порад, як зачарувати хлопця, залишаючись самою собою (див. також статті Як приворожити хлопця, Мова тіла та Як звабити хлопця )






1. Полюби себе
Ти повинна показати хлопцю, яка ти чудова, але перед цим сама повір в те, що саме такою і є. Повір в себе, в свою винятковість і індивідуальність. Ні, це зовсім не означає, що ти маєш бути балакучою, зарозумілою, галасливою, сильною або першою у всьому. Це просто означає, що ти повинна відчути, що тобі подобається бути собою. Ти маєш бути милою, неагресивною та самодостатньою. Хлопцям подобаються самостійні, цікаві дівчата, які живуть власним життям, а не рівняються на інших. Хлопець, якому подобається капризне розбещене дівча, часто сам не являє собою зразок мужності і хороших манер. І навіщо тобі потрібний хлопець, який не буде добре до тебе відноситися? Адже ти заслуговуєш на краще.

2. Приверни його увагу
Ти не зможеш закохати в себе хлопця, якщо він поняття не має про твоє існування. Якщо ти не впевнена, що його погляд хоч пару раз зупинився на тобі, змусь себе відмітити. Ти зустрічаєш його по дорозі? Скажи «привіт!» Якщо він обернувся - значить, ти звернула на себе увагу. Заговори з ним. Запитай, куди йде, вияви цікавість, скажи пару фраз про себе. Багато хлопців не люблять базікати ні про що, але неможливо полюбити когось, якщо нічого про нього не знаєш. Але не переборщи з розмовами, ти не повинна здатися нав'язливою і викликати негатив. А ще після короткої розмови ти зможеш краще зрозуміти, чи дійсно він вартує твоєї уваги.

3. Жартуй
Хороше відчуття гумору робить людину привабливіше. Це не означає, що ти повинна виглядати клоуном і вічно хихикаючою дурепою. Твоє відчуття гумору повинне додавати тобі індивідуальність. Деякі люди дотепні і глузливі, інші можуть розповідати дуже смішні історії, деякі просто жартують над собою і оточуюючими. Неважливо, що робитимеш ти, але набагато простіше сподобається хлопцю, якщо ви разом щиро посмієтеся над хорошим жартом, якщо ти змусиш його посміхатися. Якщо ти не змогла розсмішити його, то можливо, після всіх зусиль, зробиш відкриття, що він тобі не так вже і подобається!

4. Загальні інтереси
Якщо він любить скелелазіння, попроси допомогти тобі освоїти основи, прагни досягти успіхів і спробуй зрозуміти, що саме йому подобається в цьому виді спорту. Відкрий свій розум для нового. Взнай, що у вас спільного і впусти хлопця, якого хочеш закохати в себе в свій світ, круг спілкування. Якщо ти любиш певний музичний стиль, запитай хлопця, як він відноситься до того або іншого музиканта, запропонуй послухати певний запис. Якщо це хобі або спорт, або ще яке-небудь заняття, яким ви цікавитеся разом, це дозволить тобі налагодити зв'язок з хлопцем, змусить його побачити в тобі цікаву дівчину і допоможе тобі сподобатися йому.

5. Май терпіння
Ці речі вимагають часу. Ти не можеш змусити хлопця покохати себе, а якщо ще і спробуєш прискорити справу, то можеш занапастити всі старання. Дай йому простір і не будь нав'язливою. Хай все йде природним чином. Врешті-решт він дасть тобі зрозуміти, чи виходить в тебе викликати в нім якісь почуття чи ні. І якщо нічого не виходить, не чіпляйся за нього. Інколи він не звертає уваги на тебе по незалежних від тебе причинах, а інколи просто не готовий до тривалих стосунків. Не сприймай відмову як кінець світу або як особисту трагедію. Не все в світі йде так, як хочеш ти. Рухайся вперед! Довкола повно хлопців, а після пункту номер 1 ти знаєш, що ти - суперприз!

Підказки

Деякі люди починають стосунки з дружби, інші бояться фрази «всього лише друг». У ідеалі ти маєш бути і другом, і викликати романтичний інтерес.
Май на увазі, що не можеш контролювати думки і дії інших. Він може бути предметом твоїх мріянь, але це не означає, що він тобі щось винен. Поглянь на ситуацію з іншого боку. Якби випадковий хлопець проявив до тебе цікавість, це змусило б тебе покохати його? Швидше за все ні. Все, що він може зробити - це показати тобі свої найкращі якості, і сподіватися на те що сподобається тобі. Так само вірно і зворотне. Покажи себе з кращого боку і дай йому можливість зрозуміти, потрібна ти йому чи ні.
Не говори про інших хлопців, які щось значили в твоєму житті. Це не лише погана ідея, а і відмінний спосіб попрощатися з надією закохати його в себе.
Якщо немає жодних видимих ознак, що ти йому все більше подобаєшся, то це не факт, що він не зацікавився. Просто він може це приховувати, особливо якщо в нього не було серйозних стосунків дуже давно.
Не забувай посміхатися! Це старий перевірений спосіб налаштувати хлопця в свою користь.
Можливі помилки

Не грай в безглузді ігри натяків і недомовок, секретних сигналів. Він може неправильно зрозуміти, та і виглядати це може дивно.
Не розповідай своїм друзям про нього (особливо, якщо ви ще підлітки). Вони тут же почнуть приділяти йому зайву увагу, хихикати, відпускати жарти в асьці. Найгірше, якщо вони почнуть приставати до хлопця, якого ти хочеш закохати в себе, з масою безглуздих питань, які зводяться до одного: що він про тебе думає. Це вірний спосіб відправити всі твої старання сподобатися йому в корзину для сміття.
Якщо ти вже проговорилася друзям, що він тобі подобається, і вони ставлять хлопцю безглузді питання, твердо попроси припинити це. Якщо це не допоможе, просто ігноруй їх жартики, особливо якщо він присутній в твоїй компанії. Якщо до нього доходять чутки від твоїх друзів, просто поводься так, як ніби твої друзі ще безглузді підлітки, а ти вища за подібну поведінку і плітки. Йому сподобається, що ти не поводишся, як дурнувата істерична дівчинка.
Дуже жорстка і пряма спроба закохати хлопця твоєї мрії може зробити тебе в його очах маніпулятором. А хто ж знайде привабливим маніпулятора або захоче бути об'єктом його уваги?
Якщо вищеописані способи працюють і він швидко зближується з тобою, не квап події. Не роби нічого, що може додати тобі або йому дискомфорт.
Не плутай його доброзичливість і симпатію. Інколи їх складно відрізнити, але будь уважна і розберешся.@kk
P.S. Дивись також як закохати в себе дівчину
 
girlorgДата: Субота, 08.11.2014, 16:21 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Стереотипне мислення. Як можна робити висновки, сидячи вечорами в анонімному чаті?) Маю двох друзів, доволі гарних хлопців (сподіваюсь, вони ніколи цього не прочитають, а якщо і прочитають пробачать) - які маючи доволі високі стандарти до дівчат і перебираючи одну за одною по зовнішності, обрали в кінці кінців собі низеньких і пухленьких) Серцю не прикажеш як то кажуть. А щодо гуляти, можеш написати тут в коментар'ях і повір мені, бажаючі знайдуться відразу)
 
girlorgДата: Неділя, 16.11.2014, 23:38 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Як закохати в себе дівчину???

1. Треба бути наполегливим. Дівчата люблять коли їх добиваються.(знаю по собі)
2. Потрібно бути оригінальним і неординарним, показувати що ти вмієш робити краще за інших.
3. Продумайте кожен свій крок. Дівчата не люблять необдуманих вчинків.
4. Будьте в міру щедрими.
5. Будьте чесними. Брехня - ще одне чоловіче якість, яка категорично не переноситься більшістю дівчат.
6. Умійте взяти ситуацію під контроль. Дівчата люблять цілеспрямованих, упевнених у собі, ініціативних чоловіків.
7. Слідкуйте за своїм зовнішнім виглядом. Якщо хочете знати, як зачарувати дівчину, запам'ятайте: для неї дуже важливий зовнішній вигляд хлопця, з яким вона знайомиться або зустрічається).
8. Поб'єте почуттям гумору і оптимізмом. У всіляких опитуваннях дівчата найчастіше саме почуття гумору називають одним з головних якостей, яким повинен володіти хлопець.
9. Не ставайте підкаблучником. Доглядаючи за дівчиною, задовольняючи її примхи, слідуючи її побажанням, не забувайте про те, що завжди важливо зберегти своє власне «Я», свою індивідуальність.
10. Будьте головним, коли потрібно прийняти важливе рішення, дайте їй відчути себе слабкою і беззахисною без вас.
_
Думаю, комусь я допомогла)
 
OlenkaДата: Неділя, 14.08.2016, 03:11 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Стосовно теми як закохати в себе дівчину.
Зайди до неї на сторінку і засип її стінку різними квітами!! тільки не квітами з додатків в яких пише открой посмотри!)))) а фото квітів з гуглу накачай і пододавай! не залиш на стіні жодного чужого коменту окрім своїх квітів!) вона обовязково зверне на це увагу!
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.09.2017, 14:26 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
Як закохати в себе дівчину?



Насамперед потрібно приділяти їй увагу, але не нав'язуватися. Потрібно робити їй компліменти, невеличкі подарунки, запроси їй погуляти,
спілкуйся з нею. Але не роби все нараз, роби так, щоб все було
поступово. Найгірша помилка хлопців, це коли вони зразу ж пропонують
зустрічатись. Ніколи не роби цього! Знаю за власним досвідом. Дівчатам
це не подобається. І головне не соромся і ти обов'язково все вийде)
Бажаю тобі успіху)
Прикріплення: 7661639.jpg (23.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 01.11.2017, 12:15 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
  • Не завжди видно щирих людей, багато хто з початку, в стані ейфорії, не показує своїх поганих сторін, ну і звісно не розповідає про них
  • І так, коли ми знайомилися йому попадались дівчата, які тупо хотіли грошей і щоб їх забезпечували, тільки тому, що вони мамині принцески і родились з іншими половими признаками, і тут я така, нн підпадаюча під стереотип, тим і взяла
 
OlenochkaДата: Вівторок, 26.06.2018, 09:39 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
Щоб сподобатися хлопцю, дівчині в першу чергу необхідно бути жіночною. Навчіться фліртувати, кокетувати. Але не забувайте, що треба знайти тонку грань, де зупинитися, адже надто наполеглива флірт і кокетування можуть відлякати хлопця.

Хлопці дуже часто бажають бачити в дівчині друга, який би зміг розуміти його, розділяти з ним його інтереси. Отже, щоб сподобатися хлопцю необхідно спочатку забути про те, що ви хочете з молодою людиною відносин. Спробуйте прив’язати його до себе. Увійти до нього в довіру через дружбу і взаєморозуміння. Але на цьому етапі просто не забудьте, для чого все це. Тому одягайтеся красиво, легко і зі смаком. Трошки кокетуйте, не ругайтесь матом, не паліть і побільше посміхайтеся.

Можна сподобатися хлопцю тільки будучи впевненою в собі дівчиною. Ніколи не кажіть йому, що ви не знаєте як цілуватися правильно, що ви переживаєте з приводу своєї зовнішності, вмінню спілкуватися. Не давайте приводу йому зайвий раз бачити всі ті недоліки, які в вас є.

Не намагайтеся занадто швидко зблизитися з молодим чоловіком. Хлопцям подобається, коли все розвивається поступово. Хлопець може більше дівчата бажати відносин, романтики, але так само він може боятися їх починати. Раніше його могли образити. Тоді має пройти час, щоб він був впевнений в вас. А може в нього нікого не було до вас. Тоді йому необхідний час, щоб звикнути до вас і навчитися доглядати. Якщо ж у молодої людини було багато дівчат, тоді трохи часу не завадить і вам. Адже варто тоді подумати чи потрібен вам такий хлопець.

Щоб сподобатися хлопцю необхідно бути терпимою. Адже будь-яке слово, погляд або рух, можуть образити молодої людини. Тому більше розмовляйте, більше дізнавайтеся один одного.

Не можна, щоб вся ініціатива була тільки в ваших руках. Не «бігайте» за молодою людиною не в якому разі і не надзвонювати йому нав’язуючи себе. Тримайте дистанцію у стосунках.

Сподобатися хлопцю можна тільки будучи відкритим, щирим і добрим чоловіком. Якщо ви будете холодні і байдужі, це відразу відштовхне його. Він, як будь-який чоловік чекає тепла і радості.

Хлопці на сьогоднішній день дуже цінують вірність в дівчатах. Так що розмови про своїх колишніх молодих людей і про хороших друзів, які доглядають за вами варто залишити в стороні. Необхідно пам’ятати, що хлопці — це власники, не готові ділити вас ні з ким.

Прикріплення: 6487895.jpg (57.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 07.07.2018, 09:17 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4511
Коли у дівчини не вистачає особистісних якостей і душевної глибини зацікавити чоловіка, вона оголюється. Зняти одяг і постати в нижній білизні, максимально відкрити своє тіло або заманити на секс - найлегший спосіб спокусити. Так, чоловіки люблять жіночі тіла, але, спокусивши чоловіка таким чином, дівчина залишиться для нього всього лише тілом. Поваги і глибоких почуттів в такому союзі не вийде. Справжня дівчина так не приваблює. Вона зачаровує чоловіка своєю ніжністю, жіночністю, мудрістю, внутрішньою силою та енергією щастя, якій вона оповита. 

Якщо ви хочете привернути чоловіка, який буде вас цінувати і поважати, який захоче з вами довгострокових відносин, то ведіть себе гідно. Не будьте самками, вчіться створювати спокусливий, але цнотливий образ. Ставайте ваблячою таємницею, яку чоловікові буде цікаво пізнавати... Дівчина, яка цінує себе, яка розуміє, яке святе її тіло, ніколи не викладе своїх відвертих фотографій на загальний огляд, і ніколи не вийде на публіку подібно дівчини легкої поведінки, бо вона береже себе для свого єдиного чоловіка, який буде гідний стати її чоловіком.


Прикріплення: 9369381.jpg (50.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 15.07.2018, 15:11 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4511
Як закохати у себе хлопця?

1. Будь скромною, стриманною та вихованою.
2. Завжди до всіх ситуацій стався позитивно.
3. Будь відкритою, балакучою (але знай міру).
4. У кожній дівчині має бути загадка*
5. Кожного дня будь різною : сьогодні романтичною, завтра скромною, загалом будь цікавою і неповторною.
6. Навчись гарним манерам.
Але пам'ятай : СЕРЦЮ НЕ ПРИКАЖЕШ!)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як закохати в себе хлопця
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом