Секс на одну ніч, або любов з першого погляду?
|
|
girlorg | Дата: Понеділок, 15.07.2013, 03:15 | Повідомлення # 1 |
| Як ви ставетесь до такого?*
|
|
| |
knopainfo | Дата: Понеділок, 15.07.2013, 18:26 | Повідомлення # 2 |
Administrator
| Ставлюсь негативно!ЦЕ не є...це тупо!
|
|
| |
sofa | Дата: Середа, 31.07.2013, 01:02 | Повідомлення # 3 |
| Секс на одну ніч - ужас !!! Любов з п.п. - супер)
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 08.06.2014, 16:51 | Повідомлення # 4 |
| Дякую за свою думку
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 04.01.2015, 19:09 | Повідомлення # 5 |
| Вирішила спробувати з другом так званий "секс по дружбі".Мене він повністю задовільняв,але згодом він мені признався в коханні і мене це злякало,тому я вирішила припинити наші стосунки.Протягом 3 місяців ми не спілкувалися,за цей час я переспала з 5 різними хлопцями по декілька раз.Але жоден не зміг мене довести до такого оргазму,до якого доводив друг.Те як він починав прилюдію,як цілував мої груди,як робив куні і врешті решт займався сексом - це було неперевершено.Я вирішила з ним зустрітись,ми сходили в кафе,трішки випили і переспали.Секс був неймовірний,я кінчила 4 рази (з іншими максимум двічі кінчала).Після сексу він сказав,що досі мене кохає.Цього разу я вирішила заради сексу збрехати і сказала,що теж його кохаю.Після цих слів він накинувся з дикою пристрастю і ми ще двічі зайнялись сексом. Через декілька тижнів стосунків,я незамітно для себе дійсно його покохала.Від тоді пройшов рік і тепер я не уявляю життя без цієї людини і дуже жалію що тоді з ним так поступила.Зараз ми живемо разом і це прекрасно.Здається,коханий прокинувся,йду приготую йому сніданок...і зроблю мінет
|
|
| |