girlorg | Дата: Пятниця, 26.07.2013, 17:34 | Повідомлення # 1 |
| Питання для хлопців!На що ви звертаєте увагу,перший раз побачивши дівчину?
|
|
| |
sofa | Дата: Середа, 31.07.2013, 01:10 | Повідомлення # 2 |
| ахаххах.відповідає дівчина: на цицьки ;D
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 02.09.2017, 22:30 | Повідомлення # 3 |
| Шо робити для того, щоб привернути увагу хлопця. Що подобається хлопцям в дівчатах?
В мене просто є одна проблема. Я розумна дівчинка, яка дуже правильно себе поводить. Відомо, що хлопці не люблять розумніших від себе:) Порадьте, будь ласка, як мені себе вести у розмові? Опускатися до рівня співбесідника?
Є два дуже важливих фактори, які впливають на відносини з хлопцями. Перший: твій внутрішній стан, найголовніше, що подобається хлопцям це щастя в очах дівчини, радість, яку вона випромінює, легкість з якою вона ставиться до життя. Тобто дуже важливо бути щасливою і зразу запитаю: а що тобі приносить радість? Що ти любиш робити саме для себе? Від чого в тебе горять очі? Як раз саме цим і треба займатись. Крім того, щоб розвивати в собі жіночність зараз є багато медитацій наприклад. Інша частина це повага до хлопця, щира зацікавленість в ньому, в тому, що він говорить, робить. Завжди є ті хлопці, з якими цікаво і з якими не треба спускатися ні до якого рівня. З іншого боку в кожному можна знайти цікаве і до кожного варто проявити повагу. Точно є співбесідники до чийого рівня треба ще рости і тут вже від тебе залежить з ким спілкуватись більше з ким менше. Те що ламає будь які стосунки з будь яким хлопцем—це зверхнє ставлення до нього.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 22.06.2018, 16:04 | Повідомлення # 4 |
| Особисто я звичайно ж спершу на візуальні характеристики потім велику увагу приділяю розмові вихованості і манерам! З ідеальною дівчиною ,яким би розпіздяєм я б не був, сам становлюсь ідеальним)))
|
|
| |