MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Чому кажуть "ходити" а не зустрічатись?
Чому кажуть "ходити" а не зустрічатись?
girlorgДата: Понеділок, 04.11.2013, 00:53 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Чому кажуть "ходити" а не зустрічатись?
 
girlorgДата: Понеділок, 05.01.2015, 16:04 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Як запросити дівчину на перше побаченняІніціювати запрошення на побачення з боку чоловіка – що може бути природніше та простіше? Однак для багатьох недосвідчених хлопців страх отримати відмову з боку дівчини, стає паралізуючою перешкодою на шляху до взаємності. Як запросити дівчину на перше побачення? Існують кілька перевірених способів призначення романтичної зустрічі, коли серця б’ються в унісон, коли весь світ перестає існувати.Як запросити дівчину на перше побачення. Особистий спосібЦе найкращий спосіб щоб запросити дівчину на перше побачення, головне правильно вибрати місце і час. Якщо Ви запрошуєте дівчину на побачення одразу після знайомства, коли молоді люди тільки обмінюються телефонами, логічніше за все буде відразу ж домовитися про наступну зустріч, вказавши дату, час і точне місце побачення або ж запросити дівчину в кафе або на прогулянку. Якщо ж пасія – стара знайома, призначити побачення ще простіше: достатньо щиро висловити бажання знову її побачити.Перевагою такого способу є повний контроль над ситуацією, оскільки при особистому контакті велику роль відіграє невербальна складова спілкування, тобто мова жестів і міміка. Чоловік легко зрозуміє, коли дівчина із задоволенням приймає запрошення, або шукає причину відмови.Як запросити дівчину на перше побачення. По телефонуПо телефону важче зрозуміти настрій дівчини, оскільки немає візуальної складової. Часто молоді люди самі додумують за свою партнерку відповіді, тим самим в корені спотворюючи ситуацію. У запрошеннях по телефону є кілька золотих правил:
  • Важливо телефонувати у зручний для дівчини час: не дуже рано, не занадто пізно;
  • З кожним, хто візьме трубку, потрібно говорити чемно;
  • Після привітання необхідно представитися і поцікавитися, чи зручно зараз дівчині говорити;
  • Довгі і натягнуті паузи і вимучені фрази можуть зруйнувати план запрошення на самому початку;
  • Якщо хлопець не впевнений у собі, краще розмову заздалегідь записати і прорепетирувати;
  • Призначення побачення повинно бути конкретним і чітким: де і коли, в кінці розмови ще раз потрібно уточнити домовленість, упевниться, що дівчина прийняла запрошення, зрозуміла, де її будуть чекати і збирається прийти на зустріч;
  • Зайва нав’язливість, вимолювання, довгі умовляння можуть вбити відносини на будь-якій стадії розвитку.

Якщо сьогодні дівчина не погодилася прийти на побачення, це зовсім не означає, що чоловік їй нецікавий, у неї можуть бути зовсім інші плани на цей день. Не кожна жінка може відмовити красиво і пояснити у зрозумілій для співрозмовника формі своє рішення.Багато чоловіків допускають головну помилку: отримуючи заповітний номер телефону вподобаної дівчини, тягнуть з першим дзвінком і запрошенням на зустріч. Є велика ймовірність того, що чим більше пройде часу від знайомства до першого побачення, тим швидше дівчина забуде випадкового зустрічного.Як запросити дівчину на перше побачення. За допомогою смсЯкщо дівчина перша прислала смс «Що робиш?” – Це рівносильно запрошенню на побачення, сигнал до дії. Обмін миттєвими повідомленнями – не найкращий спосіб запрошення, оскільки короткими фразами важко передати весь зміст. Краще всього за допомогою смс «підготувати грунт» перед телефонним дзвінком, відправивши коротеньке повідомлення щось на кшталт «Думаю про тебе» або «Ти вільна сьогодні ввечері?», «Ти давно була в кіно/на виставці/пляжі (на вибір)?». За швидкістю відповіді і формулювання фрази буде зрозуміло чи настроєна дівчина підтримувати бесіду, чи вона зайнята.Після її позитивного відгуку можна сміливо піднімати трубку і набирати телефон дівчини, щобзапросити на побачення. У цьому випадку ймовірність відмови мінімальна.Як запросити дівчину на перше побачення. Через ІнтернетТвіттер, аська, «Однокласники», «В контакті» та інші віртуальні чати можуть допомогтизапросити дівчину на перше побачення, які сподобалася. Якщо це побачення перше, потрібно бути готовим до того, що фотографія в мережі і справжнє обличчя красуні можуть кардинально відрізнятися. Проте люди оцінюють один одного взаємно, тому варто провести ревізію і своїх виставлених в Інтернеті фотографії, щоб на першому ж побаченні не принести масу розчарувань дівчині.Креативні відеолисти із запрошеннями рясніють у всесвітній павутині, доводячи, яка велика творча жилка людей. Оригінальні способи запрошення на побачення з допомогою спеціальних карт скарбів «піди туди – не знаю куди», що світяться буклетів, красивих листівок або букета троянд, надісланих з кур’єром, здатні розпалити жіночу цікавість і багато що розповісти про автора. На таке побачення дівчина прийде заінтригована. Як утримати її увагу в ході зустрічі – тема зовсім іншої статті.Як правильно запросити дівчину чи хлопця на перше побаченняМи не кажемо, що розкриємо перед вами якісь магічні секрети, дізнавшись які будь-яка дівчина завжди буде відповідати вам “так”. Поділимося порадами, щоб ні вам не було боляче від відмови, і щоб дівчина не розцінювала ваше запрошення як домагання!
    1. Подумайте спочатку чому ви запрошуєте того чи іншого хлопця чи дівчину на побачення? Чи є достатньо причин для цього? І чого ви очікуєте, незалежно яка буде відповідь?2. Будьте готові до відмови. Якщо людина скаже «Ні», то не сприймайте це близько до серця.3. Коли запрошуєте хлопця чи дівчину на побачення, вибирайте правильний момент, дуже ретельно і заздалегідь потренуйтеся, що ви будете говорити, щоб не опинитися скутим у мові.4. Якщо ваш об’єкт симпатії скаже «Так», то будьте готові сказати точне місце, дату і час побачення. Це покаже вашу кмітливість.5. Будьте готові що людина, яку ви запрошуєте на побачення, буде питати чому ви так сильно хочете побачення, так що постарайтеся лестити як можна щиріше, щоб миттєво створити відчуття довіри. Люди бувають цікаві і здогадуються що за вашою проханням може щось стояти. Краще чекайте цього відразу кажучи «… Не хотів(ла) би ти перекусити разом, я завжди думав, що це було б непогано …»6. Переконайтесь що ваше запрошення на побачення не вимагає поспішного рішення. Якщо людина хоче подумати щодо цього, надайте їй таку можливість.7. Переконайтеся, що запрошуючи хлопця чи дівчину на побачення, у вас буде посмішка на обличчі і ви будете радісні. Посмішка допоможе викликати позитивну відповідь у людини.8. Завжди продумуйте і запасний час, місце, число для побачення на випадок, якщо у людини немає чіткого графіка. Надаючи людині вибір ви показуєте вашу майстерність.9. Якщо хлопець або дівчина вам скаже «ні», не намагайся розпитати причину цього. Продовжуйте рухатися далі, а ця людина може подумає і прийде з позитивною відповіддю пізніше.10. Якщо ви запрошуєте хлопця чи дівчину на побачення, переконайтеся, що ви дійсно хочете це зробити і це побачення принесе вам радість.11. Якщо вас запрошують на побачення, то не грайтеся. Якщо вам потрібний час на роздуми, так і скажіть. Якщо ні, значить, ні. Не змушуйте хлопця бігати за вами без певної причини. Вам би не сподобалося, якщо ситуація була б навпаки…12. Навіть не думайте приймати алкоголь для хоробрості, бо після цього можуть бути нехороші наслідки.
Брати «бика за роги» – чоловіча стратегія. Сьогодні і самі дівчата можуть стати ініціаторамизапрошення на побачення, однак при цьому в стосунках пари відбувається перерозподіл соціальних ролей. Отримати насолоду від спілкування – мета будь-якого побачення. Для цього всього лише потрібно бути самим собою, перетворивши зустріч у напрацювання приємного досвіду.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Чому кажуть "ходити" а не зустрічатись?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом