MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як закохуватись в себе дівчину з якою зустрічаєшся
Як закохуватись в себе дівчину з якою зустрічаєшся
girlorgДата: Вівторок, 05.11.2013, 22:52 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
 
girlorgДата: Четвер, 07.11.2013, 22:48 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
так класно
 
girlorgДата: Субота, 30.11.2013, 19:00 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
это, наверно, странно
но, ни к кому кроме тебя меня больше не тянет.
 
girlorgДата: Неділя, 01.06.2014, 22:37 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
шо таке на твою думку любов? 
Ну ок.
Кохання це вася така вєщь,шо ніхто вася не пойме цьої вєщі.Це шось таке..Ну не знаю я)Це неможливо описати,це потрібно відчути.Коли ти кохаєш цю людину,ти хочеш завжди бути з нею,відчувати тепло її тіла ,цілувати її ,цілувати весь час,обіймати і ніколи не відпускати.Це довгі розмови,розмови про буденність,розмови про все.І навіть коли здається,що всі теми світу вичерпані,все одно знадеться про що поговорити.Кохання - це не секс,ніі,це будь-що але не він.Це не статевий поятяг, і не фізичний.Це почуття.Яке дано нам відчувати змалку.Кохання матері і дитини також можна вважати коханням.А чому б і ні?Проте коли говорити саме про хлопця і дівчину , то тут все таки мається на увазі дещо інше ;)Кохання - це все.Без ньго немає щастя,радостей та печалей,без яких неможливо уявити наше життя.
Кохати це круто,кохати це не описуємо круто.Бажаю всім ВАНлафчіків і обнімашок вечером ♥
 
girlorgДата: Неділя, 01.06.2014, 23:15 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Скоріше всього, якщо він часто сам пише, то, звісно, є певна симпатія. Але за перепискою цього визначити не можна на 100%, адже ти не зможеш подивитися хлопцю в очі, почути його голос, побачити рум*янець, а саме це в основному є тими факторами, за якими можна визначати, наскільки велика симпатія.
 
girlorgДата: Вівторок, 17.06.2014, 00:25 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 1717
Я думаю, близкие отношения надолго устанавливаются только между теми, кто может договаривать фразы друг за друга. К черту драмы, горячий секс и борьбу противоположностей! Дайте мне того, с кем всегда можно потрепаться.
 
girlorgДата: Вівторок, 14.10.2014, 00:00 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 1717
 
girlorgДата: Четвер, 23.10.2014, 19:16 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 1717
я знайшов своє кохання не завдяки інету. Що я хочу сказати...хлопці, та не будьте дійсно такими затягнутими. Я розумію, що легше написати ванільну фразу чи скинути якийсь трек типу виразити свою симпатію таким чином, але все ж таки, невже в майбутньому вам буде добре всым розповідати як ви познайомились зі своєю дружиною? Чи дітям розповідати "А сидів я якось в групі одній вконтакті і там я зустрів вашу маму". Звучить супер, правда? Чесно кажучи я сам часто знайомився з дівчатами в інтернеті, але ось я задумався над вищенаписаним і пообіцяв собі, що зі своєю майбутньою дружиною я стопудово мушу познайомитись не в інтернеті. Раніше наші батьки точно не знайомились в інтернеті, кожен шукав якийсь підхід для того, щоб якось зацікавити дівчину. Набирайтесь сміливості. Всім взаємного й щирого кохання.
 
girlorgДата: Неділя, 16.11.2014, 23:39 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 1717
1. Перш за все треба бути гарно одягненим. Якщо ви будете як волоцюга, то хто з вами захоче говорити, тим більше дівчина. Не подумайте що варто виряджатися у піджак і так ходити тижнями, просто треба доглядати за собою.
2. Треба познайомитися з дівчиною. За цей варіант я і забула, але зараз згадала. Щоб познайомитися треба не боятися з нею балакати. Якщо будете німі, то ваша дорога прямо додому, сидіть і далі за комп*ютером.
3. Робіть дівчині приємне. Не пошкодуйте сказати комплімент на її адресу, квіточку подаруйте. Вам ж не складно, а їй приємно. Як варіант можна зробити якийсь сюрприз, це вже залежить що ви вмієте. Не бiйтеся показувати свою романтичну натуру. Якщо ви пишете вiршi – це чудово! Подаруйте коханiй кiлька рядкiв теплих слiв – i її серце розтане.
4. Ініціатива повинна йти від вас, а не від дівчини. Що ж ви тоді за хлопець? Якщо дівчина витягуватиме вас з хати, то я не знаю яким то вже треба бути.
5. Вмійте сприймати жінок такими як вони є. Досить часто вони можуть понтуватися, не хотіти йти з вами на побачення, але не забувайте що вони також за вами дивляться. Чи ви добрий...
6. Ви повинні мати почуття гумору, але у міру. Паннам подобаються хлопці, які їх розуміють. Намагайтеся вловлювати настрій вашої обраниці. Може, її щось хвилює. Може, їй хочеться поговорити, а нема з ким...
7. Бути самим собою.
8. Будьте чесним.
9. Дiвчина любить, коли хлопець не дуже впертий та егоїстичний. Егоїстiв взагалi нiхто не любить. Не обов’язково весь час говорити про себе i про своє життя. Дами терпiти не можуть, коли хлопець повторює: «Який я гарний, який розумний i красивий. Я найкращий!»
10. Цiкавтеся її життям. Якщо вона чимось захоплюється, то спробуйте i ви цим захопитися. Коли дiвчина щось розповiдатиме про своє хобi, а ви її уважно слухатимете та доповнюватимете, вона зрозумiє, що з вами можна поспiлкуватися, i її буде тягнути до вас.
11. У жодному разi не чiпляйтеся до iнших дiвчат, коли поряд ваша дама серця, i не дозволяйте їм вiшатися вам на шию.
12. Дiвчина вам вiдмовила? Не засмучуйтеся вiдразу. Адже можна залишитися хорошими друзями. Якщо вона не захотiла мати з вами серйозних стосункiв, не вiдштовхуйте її i не ображайтеся. Адже серцю не накажеш... Просто будьте поряд. І хтозна – може, настане й ваша зоряна година?..
ну все, думаю цього вистачить..._))
 
girlorgДата: Середа, 07.01.2015, 14:53 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 1717
Любов це велике почуття! І іноді хочеться признатися в коханні своїй половинці креативно і не звичайно! Я хочу поділитися одним із способів як можна оригінально освідчитися у коханні дівчині.

Для початку нам потрібно буде купити 1 кіндер-сюрприз в магазині. Далі необхідно акуратно розгорнути його, щоб не пошкодити етикетку. Тепер ножем обережно поділяємо шоколадне яйце на дві частини. Витягуємо сюрприз з коробочки, можете зібрати його і подарувати дітям, так як він нам не знадобиться.

Після того як ви награлися іграшкою пишемо наше визнання на листочку, можете прикрасити його маленьким бантиком або стрічкою.

Звертаємо своє визнання в «трубочку» і кладемо в коробочку, де була іграшка. Також можете покласти невелику цукерку разом з запискою.

Тепер нам необхідно нагріти ніж, для цього поливаємо його з чайника окропом. Після того як ніж добре нагрівся проводимо ним про краях шоколадного яйця. Після цього необхідно діяти дуже швидко: кладемо коробочок в яйце і склеюємо його поки краю розплавлені. І притискаємо половинки разом поки вони не скріпить.

Все тепер нам необхідно тільки акуратно обгорнути яйце упаковкою, щоб було не видно, що ми розкривали його. Ну а далі потрібно всього лише подарувати наш кіндер-сюрприз коханій, я думаю, він точно стане сюрпризом. Ось так от можна оригінально зізнатися коханій у своїх почуттях.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як закохуватись в себе дівчину з якою зустрічаєшся
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом