MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Перше побачення, 10 основних порад для хлопців
Перше побачення, 10 основних порад для хлопців
girlorgДата: Пятниця, 16.01.2015, 12:14 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Перше побачення, 10 основних порад для хлопців

1. ЧИ ТРЕБА ТОБІ ПРИНЕСТИ КВІТИ?
Найімовірніше, це не найкраща ідея для першого побачення. Це зовсім необов’язково. А якщо побачення складатиметься не дуже вдало, ВОНА буде тільки збентежена квітами від людини, яка їй не дуже цікава. Квіти добре дарувати тому, кому ти подобаєшся.
Отож, щоб справді зробити їй приємно, варто надіслати квіти НАСТУПНОГО ДНЯ, просто зранку, особливо якщо перша зустріч пройшла вдало. Прикріпи до них записку, напиши, що вчора тобі було дуже приємно провести разом час, що ти сподіваєшся незабаром знову її побачити і що зателефонуєш сьогодні ввечері.
Не привозь квіти сам. Скористайся службою доставки квіткових магазинів або в крайньому разі попроси когось зі знайомих чи перехожого на вулиці стати на час безпристрасним кур’єром.
Це складе про вас гарне враження, і їй не доведеться гадати, зателефонуєш ти ще чи ні. Вона вже чекатиме твого дзвінка з гарним настроєм. Більше того, вона, найімовірніше, встигне зателефонувати до всіх своїх подруг, розповідаючи, який ти уважний і романтичний. Один нуль на твою користь!

2. ПОМИЙСЯ, ПОГОЛИСЯ І ДОБРЕ ПАХНИ!
Понад 90 відсотків жінок дуже педантичні в питаннях гігієни! Це означає, що у тебе має бути свіжий подих, чистий одяг, гарний дезодорант, чисті й акуратні нігті й взагалі щоденний душ!
Хіба потрібно ще щось додавати?
На випадок, якщо ти скажеш “потрібно”... Справді, запах поту, поганий запах з рота, а особливо якщо ти вчора багато пив і курив, відштовхне кого завгодно. Від цього можна взагалі зомліти, і вже точно ніхто не буде з тобою цілуватися! Це найкращий спосіб для того, щоб залишити про себе погане враження в жінки, яка тебе зовсім не знає.
Звичайно, у тебе могли бути труднощі, ти всю ніч сидів на роботі, тягав вантажі й зараз не в найкращій формі. А вона вирішить, що від тебе завжди погано пахне, тому що вона не знає, що зазвичай ти чистий, акуратний і пахучий! Так що все одно знайди час дати собі лад - виправдання тобі не буде.

3. НЕ СПІЗНЮЙСЯ!
Врахуй, це її перше враження про те, як усе піде далі. Якщо ти хочеш, що б усе вийшло, не змушуй себе чекати... і гадати, чи довго їй тут ще стояти! Якщо ти заїжджаєш до неї додому, постарайся не приїжджати занадто рано. Вона може бути ще не готова - і ти чекатимеш, а вона буде квапитися і нервуватися.

4. ГОВОРИ КОМПЛІМЕНТИ
Коли ти її побачиш, скажи ніби сам собі “Вау! Ти чудова!”, але так, щоб вона тебе почула. Скажи, як чудово її сукня підкреслює колір її очей. Скажи, що тобі дуже подобається її зачіска, скажи, що вона виглядає неймовірно/прекрасно/карколомно.
Жінка на першому побаченні переживає, чи добре вона виглядає, чи подобається вона тобі і т. ін. Твої компліменти розвіють її страхи, зникне незручність і напруга першої зустрічі, і вона з задоволенням проведе з тобою вечір.

5. БУДЬ ДЖЕНТЛЬМЕНОМ
Пропускай її вперед, притримуй для неї двері, будь ввічливий з нею й з усіма, хто з нею спілкується. Якщо ви йдете до машини, спочатку відчиняй двері для неї й тільки потім сідай сам. Жінки справді люблять, коли з ними такі люб’язні.

6. СЛУХАЙ ЇЇ І ЗАПИТУЙ
Жодна жінка не погодиться провести вечір п’ятниці чи суботи, вислуховуючи чоловіка, який говорить тільки про себе. Тебе, звичайно, будуть слухати і будуть запитувати, але тільки якщо ти у відповідь цікавитимешся нею і з інтересом слухатимеш, що вона про себе розповідає. Дівчатам швидко набридає, коли хлопець зациклений на своїй персоні й годинами розповідає тільки про себе. Такий хлопець втрачає всі шанси коли-небудь завоювати її. Замість того, щоб без упину говорити й відповідати на її запитання, зроби так, щоб розмова крутилася навколо неї і якомога більше про щось у неї запитуй. Нехай вона розповість про себе, покаже себе з найкращого боку - це додасть їй упевненості. Якщо вона запитає тебе, який твій улюблений фільм, скажи їй і поцікався, а який найбільше любить вона, потім запитай, коли вона востаннє його дивилася і т. ін. Жінкам подобається, коли чоловік цікавиться їхнім життям. Це залишить гарне враження, що особливо важливо для першої зустрічі.


7. НЕ ГОВОРИ ПРО ВСЯКУ ГИДОТУ
Говорити про всяку гидоту - це говорити про наркотики і друзів-наркоманів, про те, як напилися твої приятелі, а заодно і ти разом з ними, про твої пригоди і зв’язки на одну ніч. Не варто насміхатися з людей, лихословити, бити себе в груди і казати, що ти найкращий. Жінки не стануть думати, що ти крутий мачо.

8. ХТО БУДЕ ПЛАТИТИ?
Якщо ти можеш оплатити витрати на першому побаченні, то зроби це. Це гарний тон. Жінкам не варто розраховувати чи покладатися на це, деякі навіть можуть настояти на оплаті половини. Якщо вона запропонує заплатити - чемно скажи, що ти хотів би зробити це сам.

9. ПОЦІЛУНОК НА ПРОЩАННЯ
Дехто з жінок вважає, що не варто цілуватися на першому побаченні. Чому? Тому що треба підвищити сексуальний потяг, що є однією з найприємніших речей у стосунках. Тебе буде заводити її рука, що “випадково” зачепить твою руку, або якщо ти мигцем побачиш її живіт, коли вона за чимось потягнеться. Те саме буде і з нею. Це змусить вас по-справжньому захотіти поцілувати одне одного, і якщо ви будете чекати, доки є сили, тоді цей поцілунок буде набагато кращий і солодший. Скільки чекати? Чекай, доки ти не відчуєш, що між вашими тілами проскакують електричні іскри, тоді цілуй.... ВАУ! Це буде поцілунок, що запам’ятається.
Не варто також вважати, що секс під час першого побачення це вже справді погана ідея.

10. ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ ЧИ НЕ ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ?
Не кажи, що ти зателефонуєш, якщо ти насправді думаєш “Господи, який жах!”.
Зрозуміло, що це ніяково, і ти не знаєш, що ще сказати, але тобі справді не варто їй брехати. Більшість жінок однаково здогадаються, що ти брешеш, вони це відчувають одразу, коли їм кажуть, що зателефонують. Це як інстинкт, і вони одразу починають думати, що ти сволота. Іноді їм хочеться вірити, що це все ж не так, і ти справді зателефонуєш, але, як правило, так не стається.
Отож ти хочеш знати, що казати в ситуаціях, коли вечір уже підійшов до кінця і ви розходитеся... “До зустрічі”, яке супроводжується усмішкою, чи “Спасибі, що погодилася зустрітися зі мною” буде достатньо.
Якщо тобі сподобався вечір, але не відчуваєш достатнього бажання продовжити залицяння, ти будь більш винахідливий, кажучи їй, що ви разом гарно провели час, що тобі було цікаво краще пізнати її і що ти бажаєш їй удачі.
І нарешті, якщо ти хочеш знову побачиться з нею, тоді тобі варто сказати їй, що ти дуже радий був з нею зустрітися, подякувати їй за те, що вона з тобою провела час, і сказати, що ти справді хотів би зустрітися з нею знову. Дочекайся її відповіді. Якщо її це не цікавить, тепер настала її черга висловити свої почуття, а якщо їй сподобалося, вона зрадіє і погодиться на твою пропозицію.
Не варто негайно будувати плани, якщо хочеш, скажи, що ти зателефонуєш, щоб обговорити їх. І не забудь про номер із квітами, про який написано на початку!
 
OlenkaДата: Понеділок, 16.03.2015, 19:46 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Смски перед побаченням-це абсолютно нормально і є відмінним способом щоб пізнати один одного.
Прикріплення: 5136485.jpg (72.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 27.11.2017, 20:26 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4504
Дзвониш, призначаєш зустріч. Каже, що на цьому тижні не може - ок, дзвониш на наступний. Відмовила/не може 2-3 рази - некст інша дівчина. Тільки тут важливо не довбати мізки, не нити, жалітися, не намагатися її переконати, що "на те-то могла б забити" та інше. На позитиві закінчив розмову, передзвонив через 3-4 дні.



3 спроби - відмінний аналіз ситуації. Якщо хоче, то які б там у ній не були справи - вечір б завжди знайшла. Якщо не хоче, то аналізувати нічого, тут тільки некст.
Прикріплення: 1917723.jpg (248.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 30.03.2018, 09:25 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4504
- Я ж кажу, що не знаю, зідзвонимося потім.
або просто
- Не знаю.

Відповідаємо:

- Я не зрозумів, ти хочеш мене образити ?
- Бла бла бла, я зараз не знаю а чекаю блабла ітп.
- Добре, коли будеш знати, набери мене .
 
OlenochkaДата: Вівторок, 07.08.2018, 09:16 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4504
Перше побачення має хлопець за все платити, це звязано з езотерикою, там якщо не заплатить то фінансові потоки будуть перекриватися йому на майбутнє. наступні побачення 50 на 50, щоб дівчина теж вкладалась в стосунки, це менше напряг для хлопця, плюс вона вкладаючись буде більше цінувати ці стосунки, буде розуміти що хлопець не хоче її купити оплачуючи їй їду. ще багато нюансів, але ці основні
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Перше побачення, 10 основних порад для хлопців
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом