MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Помилки на першому побачені
Помилки на першому побачені
OlenkaДата: Вівторок, 20.01.2015, 00:25 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285




NBA vs. NHL

25 Sep at 10:18 am

15 класичних помилок першого побачення
1. Спізнюватися
Якщо жінка і змушує тебе чекати, то вона не спізнюється, а затримується (бо мейкап, накрутити кучері, розкрутити кучері і витягнути волосся плойкою, переміряти 5 суконь, поплакати, повторити мейкап, вирішити на користь шорт з каблуками ну і т.д. ). Чоловік, що з’явився не в 7, а в 7:20 - хам і бестолочь. Тому що … да бо нєфіг! Якщо ти не здатний грамотно розпланувати власний час, з жінкою ти тим більше не впораєшся.

2. Не мати плану
Останнє, що жінка хоче почути, прийшовши на зустріч, куди ти сам же її і загукав - мляве «Ну, і чим займаємося?». Так вже історично склалося, що функції анімації (принаймні, в контексті перших разів) цілком і повністю лежить на чоловікові. Не влаштовує - починай зустрічатися з хлопцями.



3. Зайняти неправильну позицію
Будь-який психолог тобі скаже, а я підтверджу: незнайомець, що всівся за столом прямо навпроти, викликає неконтрольований нервак і асоціюється більшою мірою зі слідчим карного розшуку, ніж з милаха-обаяхой, якого через пару годин, можливо, захочеться поцілувати. Плюхатися поруч я б теж не радила - занадто інтимно для першого побачення, та й ліктями, напевно, будете штовхатися. Оптимальний варіант - сісти по діагоналі один до одного. Так і бесіда потече невимушеніше, і у дівчини залишиться простір для маневру, щоб кокетливо відводити погляд і дозволяти бретельки сукні ниспадать з плеча.
4. Замовляти крильця, реберця та іншу «неакуратну» їжу
Можливо, жінок з племені Мурсі і вразило б те, як ти плотолюбно вгризаються в плоть невинно убієнного тваринного, обсмоктувати кісточки і хрускіт хрящами. Але у рафіновано-емансипованих нас це викличе скоріше незручність і гидливість. А у дівчини-веганкі так і зовсім може початися напад тахікардії, якщо не гірше.
5. Говорити тільки про себе
Травлення байок, які виставляють тебе в потрібному (читай: героїчному, романтичному і т.д.) світі – стандартна процедура для першого побачення. Але обмежуватися тільки цим жанром - значить, гарантовано відобразитися в очах дівчини базікою і випендрежніком. Байки з твоєю участю і питання, адресовані твоєї супутниці, повинні йти в пропорції 50:50. Розповів про те, як ви з татом ходили на кабана, - поцікався, як дівчина відноситься до свинини, дружна Чи зі своїми батьками і чи не хоче сходити в тир на наступному тижні. Дотримуючись такої схеми, ти: a) не бовкнеш зайвого; б) продемонструєш свою увагу і зацікавленість персоною супутниці; в) Не будеш ламати голову, про що б ще такому вам поговорити, крім погоди.
6. Згадувати колишню
Ні добре, ні погано. Якщо та, з ким ти зустрічаєшся, проявляє нездоровий інтерес до цієї теми, слід: а) ємко і холоднокровно охарактеризувати її попередницю і ситуацію на особистих фронтах («Розлучилися майже рік тому. Не зійшлися характерами. Контакту не підтримуємо. Ні, шрам на обличчі немає від неї »); б) зробити для себе пометочкі, що дівиця не боляче-то розбирається в гендерному етикеті і, може статися, взагалі з дуром.
7. Прикрашати дійсність
Не факт, що дівчина вирішить в твою користь саме завдяки інформації про чорному поясі з муай тай, володінню 5-ма іноземними мовами та нерухомістю в Португалії. Але абсолютно точно розчарується і обламається, коли згодом з’ясується (а це неминуче), що єдине, чим ти можеш похвалитися, - невгамовна фантазія.
8. Скаржитися
Жалісливі історії про те, як у дитинстві мама годувала тебе “Віскас”, в інститут ти не вчинив, бо не було блату, а на роботі жлоб-начальник замість комп’ютера видав тобі друкарську машинку і дерев’яні рахівниці, залиш на потім. А краще взагалі при собі.
9. Відповідати на мобільний і смс
Відключений на час вечері телефон - набагато більш простий, елегантний і наочний спосіб дати зрозуміти супутниці, що ти не на жарт зацікавлений в усьому що відбувається і в ній самій, ніж навіть самий кучерявий букет.
10. Порівнювати
«У профіль ти вилита Ліндсі Лохан!», «Кажеш слово в слово, як моя мама», «Коли ти чхаєш, то схожа на такого, знаєш, милого барсучка!» - Компліменти, побудовані на порівнянні, небезпечні тим, що у кожного з нас свій асоціативний ряд. А ви ще недостатньо добре знаєте один одного, так що ймовірність «осічки» критично висока. Не виключено, що, на відміну від тебе, дівчина вважає г-жу Лохан брудної шлюшкой, матерів в принципі не зараховує до зразків чесноти, та й гризунів на дух не переносить.
11. Критикувати
Вона слухає Стаса Михайлова? Розбавляє 40-річний Macallan кока-колою ?! Вважає, що реформа поліції була проведена своєчасно і успішно? !! Перші побачення для того й потрібні, щоб у тебе, як і у супутниці, був шанс оцінити сидить навпроти людини. Слухай, спостерігай, роби висновки. Але не варто відкрито нападати і перетворювати вечір в передачу «До бар’єру!». Гарному ти все одно не навчиш - не встигнеш просто, зате запам’ятаються злобним мудаком.
12. Перебрать з алкоголем
Взагалі не випивати на першому побаченні - дурість і садо-мазохізм. Напруга колосальне, і від нього якось треба позбавлятися (мастурбація допомагає менше, перевірено). Але ще гірше - напиватися настільки, щоб не в’язати лика або, навпаки, нести чорт знає що. Майже у кожної зі знайомих мені дівчат є в біографії історія, коли кавалер наклюкался до павичевого крику, а на наступний день дзвонив, винился і пояснювався, мовляв, перенервував. Май на увазі: ніхто не порахує це завуальованим компліментом власної неперевершеності, яка і деморалізувала тебе.
13. Визнаватися в любові
Можеш мені не вірити, але і серед чоловіків зустрічаються екзальтовані типи, які після 5-ти хвилин спілкування починають хапати жінок за руки, зізнаватися в коханні і кликати прогулятися в ЗАГС, не чекаючи десерту. Ймовірно, їм здається, що це така фішка - приголомшити дівчину своєї гіпер-безпосередністю і б’є через край емоційністю. При цьому адже спочатку зрозуміло, що в кращому випадку одна з мільйона відповість «Клас! Я теж тебе люблю! Побігли швидше одружитися! »Що залишилися 999 999 дівчат вважатимуть тебе або блазнем, або психом. Обидва амплуа не найвдаліші.
14. Жмотнічать
Серед мене і моїх подруг явні ознаки жмикрута - це, по-перше, вираховування суми чайових з калькулятором або в принципі відмова платити за обслуговування («Цей Малахольна переплутав дораду з сібасом! Та за таке взагалі розстрілювати треба, а не преміювати!”). І, по-друге, пропозиція заплатити за вечерю порівну.
15. Не поставити красиву крапку
Ти будеш здивований, але багато дівчат, прийшовши додому після ідеально проведеного побачення, переживають напад невпевненості в собі і починають рефлексувати на тему «А раптом насправді я йому не сподобалася?». Це я все до того, що в разі, коли дама тобі виразно сподобалася, і ти був би не проти повторити-продовжити-поглибити, ти зобов’язаний провести «контрольний постріл в голову». Простіше кажучи: в самому фіналі недвозначно і відкрито дати зрозуміти дівчині, що вона тобі симпатична. Згодяться ліричні пасажі про те, що це був найкращий вечір у твоєму житті. І спроби домовитися про наступний побаченні. І прагнення вкрасти трохи менш цнотливий поцілунок, ніж в щоку. І навіть м’яке закидання вудок з приводу «заглянути в гості на каву». Але лідером хіт-параду і раніше залишається пост-свідательная романтична смс. Для дівчини це свого роду речовий доказ, що твій палаючий пристрастю погляд їй не привидівся.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Помилки на першому побачені
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом