Olenka | Дата: Понеділок, 13.04.2015, 15:23 | Повідомлення # 1 |
|
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 11.12.2016, 02:21 | Повідомлення # 2 |
| Що для вас означає бути ідеальною людиною?
• Іра,23р. Ідеальних людей по суті немає...Щоб себе якось наблизити до ідеалу, треба увесь час вдосконалюватись. В ідеальній людині повинні поєднуватись такі речі як доброзичливість в розумінні: не робити комусь зла), вміння любити і т.і.
• Бодя, 23р. Ідеальна людина – це та, яка п’є Coca Cola…і яка хаває себе от і до, як це роблю я…(різні люди бувають -авт. )
• «Ромео», 20р. Ну, я думаю, ідеальні люди існують, тільки вони цього ще не усвідомлюють. Така людина повинна бути, в першу чергу, доброю, незазнаною, самодостатньою і впевненою в собі!!!
• Антон, 19р. Не існують…У кожній людині є свої недоліки, просто в деяких їх менше! От так…
• Ярік, 19р. Це та людина, якою ти хочеш бути. Я, наприклад, хочу бути тим, ким я є зараз і тим, ким би я хотів стати…(ого!-авт.)
• Ксеня, 19р. Так, ідеальні люди є. Просто кожен із нас обирає свій ідеал.
• Люда, 19,5р. На мою думку, ідеальних людей немає і бути не може. Кожна людина має свої як плюси так і мінуси, але деякі мають більше плюсів і таких людей вважають ідеалом. Для кожної людини існує свій ідеал. В своєму житті я ідеальної людини не зустрічала!!!!!
• Юра, 22р. Я дупля не б’ю: є ідеальні люди чи їх нема. Навіть якшо і є, то жити вони мені не мішають…
• Ксюха,… Думаю: немає. Не знаю чого, але покишо ідеальної людини не зустрічала, та й в принципі зустрічати не хочу
Авторське Я. Дійсно, чи існують ідеальні люди? Мабуть, багато хто задумувався над цим питанням, відповідь на яке наш мозок ще не осягнув. Але з іншого боку, хто сказав, що ідеалів не існує? Взагалі, що таке ідеал?
|
|
| |