MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як відмовити хлопцю
Як відмовити хлопцю
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:06 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Як же багато написано про секс на першому побаченні! І все одно про це продовжують говорити. Оптимально, безумовно, якщо жінка сама вирішує, бути чи не бути сексу на першому побаченні. Ну а як же йому бути, якщо до цього її підштовхує чоловік?

Ця стаття повідає вам про випадки, коли перша зустріч закінчується пропозицією мужчини перейти до інтиму, чому він вас схиляє до сексу. Давати згоду чи ні - ви знайдете відповідь далі. 
Чи потрібно погоджуватися на секс під час першого побачення?

Давно відомо, чоловік - це хижак. Перевагу він віддає тій жінці, яка дісталася йому з трудом

 . А кінцева мета знайомства з жінкою - секс. З цього можна зробити висновок, що, чим довше чоловік домагається жінку, тим більше він до неї звикає, а це відіграє значну роль у подальших відносинах.
Коли жінка на першому побаченні готова віддатися, а це відразу помітно, то у чоловіка пропадає мисливський інстинкт і інтерес, більше завойовувати не треба. Саме тому, якщо секс трапився при першій зустрічі, то тривалих відносин не буде. Зазвичай так і буває, але з усіх правил бувають винятки.

І все-таки буде інтим на першому побаченні чи ні - вибір тільки за тобою. 
Чому чоловік пропонує тобі секс на першому побаченні?

У цьому випадку існує декілька причин:

1. Це увійшло у нього до звички і всім жінкам на першому побаченні він пропонує секс.

2. Можливо, ти ведеш себе зухвало і всім своїм виглядом показуєш, що готова до сексу на першому побаченні, він вже впевнений, що ти його.

3. А, можливо, все навпаки. Ти здалася йому страшної занудою і, щоб хоч якось розважитися і виправдати витрачений час, він пропонує зайнятися сексом тобі, для можливості забути це невдале побачення. 
Як відмовити чоловіку в сексі на першому побаченні?

Виріши, що ти хочеш від відносин з цим чоловіком. Ти повинна так сформулювати свою відмову, щоб чоловік зрозумів - ти відмовляєш, тому що він не той, з ким ти хотіла б будувати стосунки, чи ти відмовляєш, тому що не хочеш здатися легко доступною.

У другому варіанті тобі потрібно перенести секс на більш віддалений час.

Нижче наведено кілька порад, щоб перше побачення не закінчилося сексом, незалежно, чого ти хочеш цим домогтися.

· Можна вести себе так, щоб він захотів втекти від тебе скоріше. Напийся, дими так, щоб дихати стало нічим, голосно розмовляй, оттопчі йому всі ноги в танці, нехай йому буде за тебе соромно. Тобто, зроби так, що б він забув про секс. При такій поведінці він просто втече від тебе.

· Якщо ти не схильна до сексу на першому побаченні, веди себе дуже суворо і не подавай виду, що думаєш про секс. Ні в якому разі не пий, так як алкоголь розслабляє, і ти втратиш самоконтроль. У стані алкогольного сп'яніння набагато легше представить себе в обіймах молодої людини і здатися. Якщо чоловік прямо пропонує тобі секс, ти також прямо скажи, що секс на першому побаченні для тебе неприйнятний.

· Можна просто піти. Але перед цим обов'язково скажи, що ти думаєш з приводу його невихованості і заклопотаності. Назви його хтивим самцем, який пропонує ЦЕ тобі - дівчині вихованою і цнотливою. Демонстративно оплати своє замовлення і піди.

· Ви вже в машині і він пропонує поїхати до нього - зроби вигляд, що ти об'їлася і тебе нудить. Скажи, що ти перестаралася зі спиртним, тебе нудить і краще вдома прилягти. Якщо чоловік все одно наполягає на сексі, тобі доведеться піти на крайні заходи, і зіпсувати йому салон. Спосіб простий, два пальці в рот і прости, дорогий, я тобі казала.

· Зіграй своїми почуттями, скажи що-небудь на зразок, що ти можеш займатися сексом тільки з любові. Адже коли є почуття, то і секс незабутній. Скажи, що ви дуже мало часу спілкуєтеся і тобі треба до нього звикнути, щоб показати в ліжку все, на що здатна. Запропонуй трішки почекати.

· Найбанальніше - у тебе критичні дні.

· Якщо ти не тільки хочеш закінчити перше побачення не в ліжку, але і напроситися на друге, домовся з подругою про дзвінок. Нехай вона набере тобі на телефон в середині зустрічі. А ти розкажи своєму чоловікові історію про те, що необхідна твоя допомога: забрати дитину з садка, підтримати подругу - її кинув коханий - або ще що-небудь в цьому роді. Тоді на це побачення чоловік точно залишиться без сексу, а ти, швидше за все, отримаєш обіцянку про наступному побаченні.

· На першому побаченні не дозволяй проводжати тебе додому. Він захоче тебе поцілувати, а поцілунок після побачення цілком може стати прелюдією до сексу. Тому, щоб не бентежити ні його, ні себе, їдь з побачення, наприклад, на таксі.

Тепер, якщо вирішила, що перше побачення не закінчиться сексом, ти знаєш кілька прийомів. А ми бажаємо, щоб у тебе все вийшло.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як відмовити хлопцю
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом