Хлопці на машинах,та перші побачення з ними!
|
|
knopa | Дата: Субота, 08.08.2015, 21:56 | Повідомлення # 1 |
| Спілкуюсь з хлопцем порядку 2 місяців, бачились всього два рази. На першому побаченні вів себе досить гарно, говорив приємні слова. Завжди підтримував у важку хвилину. На другому побаченні, в ході поцілунків коли діло дойшло до сексу сказала йому що я не можу так як маю гіркий досвід що після сексу без стосунків хлопець навіть мені не передзвонив Його це дуже збісило пояснивтим що не любить коли його зрівнюють з іншими вигнав з машини і сказав що більше не хоче мене бачити Маю до нього почуття тому хочу вияснити як на це реагувати
|
|
| |
knopa | Дата: Субота, 08.08.2015, 21:56 | Повідомлення # 2 |
| Ні,ти все правильно зробила! "Хлопці на машинах" якраз цього і хочуть "сексу" від тебе. Дай йому зрозуміти, що ти "не така"... Май гідність та гордість! Ти не винувата...це не образа!
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 24.05.2017, 09:10 | Повідомлення # 3 |
| Вперше поцілувалася зі своїм хлопцем в машині. Перший секс теж був у машині і оральний і анальний - теж в машині. Тепер мій МЧ хоче продати її, а мені шкода
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 14.10.2017, 17:50 | Повідомлення # 4 |
| Кого що збуджує, а мене машини. Коли я чую звук потужної машини, як водій піднімає обороти, потім перемикає передачу, обороти падають і він знову їх піднімає. У цей момент я починаю уявляти, як він мене заводить ніжно "прогріває" поступово набирає швидкість ну а далі понеслося. Ми з хлопцем часто їздимо на гонки, після цього я дуже хочу сексу.
|
|
| |