Olenka | Дата: Неділя, 30.10.2016, 17:09 | Повідомлення # 1 |
| Я от думаю про брекети і боюся, що якщо я почну цілувати, це завадить хлопцеві, який мені подобається.
Я, звичайно, розумію ваше занепокоєння. Правда, недбало кидаючись в поцілунок, особливо французький поцілунок, в якому беруть участь–якщо язик у тебе брекети можуть викликати сльозотечу і масаж губ вашого партнера і, можливо, навіть твоя. Але підтяжки не повинні зупинити вас від насолоджуючись акт про поцілунки. Він просто займає трохи гумору, спілкування, ввічливий розвідку, і...ну, практика впоратися з ситуацією. Давайте почнемо з спілкуванням і почуттям гумору. Це може допомогти говорити про те, що ти робиш йому боляче нервова, але привести його в жартівливій манері. Ви навіть можете перевернути ситуацію і використовувати вашу "сповідь", як спосіб фліртувати з ним. Розвіяти напруження, самосвідомість і страх навколо цього питання, швидше за все, зробить вас більш упевненим і, щоб ви і ваші "kissee" відчувати, що ви перебуваєте в цьому разом.
Спробуйте починати обережно і повільно, в основному використовуючи свої губи, а потім перевірити воду поступово збільшуючи інтенсивність поцілунку. Ви дізнаєтесь досить швидко, що працює, а що ні, але обов'язково попрошу його дати вам знати, коли щось болить або відчуває себе некомфортно.
Остання річ, такий: практика, практика, практика. Як тільки ви і ті хлопці, яких ти начебто звикаєш стиль і ритм один одного, ваші поцілунки будуть практично безтурботною.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 08.02.2017, 18:05 | Повідомлення # 2 |
| Рік тому поставила брекети. Боялися з хлопцем, що не зможу робити йому мінет. Але виявилося все просто чудово, вони не заважають, а навіть допомагають і збуджують, особливо коли зовсім легенько проводиш ними по члену, а потім облизуєш його всього, аж до яєчок) Хлопець у захваті! Це так заводить!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 26.06.2018, 09:31 | Повідомлення # 3 |
| Поцілунок — це всього лише поцілунок, до тих пір, поки ти не зустрінеш коханої людини. Обійми — це просто обійми, поки ти не зустрінеш людини, про яку будеш постійно думати. Мрія — це всього лише мрія, поки вона не збудеться, а любов — це просто слово, поки хтось не доведе, що вона існує.
|
|
| |