MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Поради Як Знайти Хлопця (Як Мені Знайти Хлопця?!)
Поради Як Знайти Хлопця
OlenkaДата: Понеділок, 05.12.2016, 02:23 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Я стомилася бути одина я дуже хочу бути у відносинах. Єдина проблема полягає в тому, що я не знаю, як змусити хлопчика бути зацікавленим у мені. Я не гламурна дівчина...а проста. Дуже стомилася бути одна, відчайдушно хочу, мати хорошого хлопця. Будь ласка, допоможіть мені !

Ось що, дівчино: я не можу насправді допомогти Вам знайти хлопця. На жаль, ще ні в одному магазині не продають ідеальних хлопців, яких ви б могли вибрати. (хоча як би було круто, як би такі були?!). Щоб знайти хлопця зовсім не потрібно бути гламурною або поводитися певним чином.

Є кілька порад які я можу дати вам. Найважливіша порада? Не бійтеся розмовляти з хлопцями! Я знаю, що говорити з хлопцями може здатися дуже страшним (тим більше на одному диханні), але обіцяю що більшість з них легко даються говорити. Знайти спільні інтереси ви двоє любите одне і теж саме ? Відмінно!) поговоріть з ним про це.
Ви можете познайомитися з хлопцем в будь-якому місці (я зустріла свого хлопця на зупинці на базару, віриш?), так що просто будьте доброзичливі та відкриті для зустрічей з новими людьми. Вийди з друзями в торговий центр, кіно, ярмарок...куди завгодно. Не бійтеся нового контакту з симпатичним хлопцем, смійтесь над жартом, або просто почніть розмову про щось зовсім випадкове. У разі, якщо Ви не чули, хлопці, дуже люблять впевненості в дівчині. Це те, що приваблює їх найбільше. Бути самим собою це дивовижно насправді.


Але послухайте, дівчино: ви ніколи не повинні витрачати кожну хвилину свого життя на пошуки хлопця. Така ідея, ніколи не зробить вас щасливою, це не працює таким чином. Якщо все, що будете робити, це думати про те, на скільки ви хочете хлопця, то ніколи не будете веселою , можливо навіть відлякувати своїм настроєм хлопців. Відпочиньте, вийдіть та робіть речі, які роблять вас щасливою. Не думай про потенційного бойфренда, коли зустрічаєте хлопця на вулиці. Як правило, люди зустрічають ідеального хлопця , коли найменше цього очікують.

Будь ласка, не витрачайте свій час на самотність. Немає абсолютно ніяких причин кидатися в будь-які відносини. Якщо це станеться, то станеться, і це круто! Але ніколи не погоджуйтеся на менше, ніж ви заслуговуєте, або бути з чуваком, який тобі навіть не подобається. Ваше життя набагато складніше , ніж бути чиєюсь дівчиною.
Прикріплення: 4905128.jpg (73.4 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 01:49 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Кожна дівчина знає, як нестерпно складно знайти людину, повністю відповідного поняттю «хлопець моєї мрії». хлопець твоєї мрії. Який він? Сильний і мужній чи романтичний? А може бути він в першу чергу надійний друг? На ці питання має відповідати самій собі кожна дівчина, щоб точно уявити бажаний ідеал. Як тільки уявний портрет майбутнього хлопця-мрії складений, варто підготуватися до його пошуків. Існує деякі місця, де дівчина, чітко представляє, чого вона хоче, може знайти хлопця своєї мрії:
– на спеціалізованих курсах: варіант цікавий, але небезпечний через високу конкуренції. Як свідчить статистика, різні курси найчастіше відвідують представниці прекрасної статі, проте варто проявити фантазію і записатися туди, де багатьом суперницям буде нецікаво (поглиблені технічні комп’ютерні курси або курси водіння) – і результат не змусить себе чекати.
– у транспорті: перебування в годину пік в автобусі чи іншому виді громадського транспорту дозволяє отримати про оточуючих масу інформації. Хтось може нервувати і поглядати на годинник, сподіваючись якомога швидше опинитися на волі, а хтось тільки посміхнеться, знаходячи в даній ситуації і позитивні моменти. Знайти хлопця по дорозі на навчання або на роботу – наочна ілюстрація поєднання приємного з корисним.
– в магазині (бажано будівельному або господарському): це кращий спосіб для дівчини показати свою крихкість і слабкість і попросити чоловіка про допомогу. У цьому випадку можна не тільки отримати корисну інформацію і кілька порад, але і познайомитися з господарським, готовим завжди прийти на допомогу, представником чоловічої статі. Де знайти хлопця краще?
– на робочому місці: ідеально, якщо «кандидат» у хлопці твоєї мрії працює, наприклад, в сусідньому відділі або – ще краще – є начальником. Небезпека такого способу очевидна – службові романи не завжди завершуються вдало, однак при грамотному підході до справи все може скластися. Необхідно тільки вірити, що на побачення з шефом ви йдете не заради корисливого інтересу, а для того, щоб побудувати з ним довгі і міцні стосунки.
– у мережі Інтернет: сучасний пошук і широкий вибір варіантів. Звичайно, де знайти хлопця може сучасна, активна, ні хвилини не сидить на місці дівчина, як в глобальній мережі, що пропонує познайомитися з будь-якою людиною в будь-якому куточку земної кулі.
Цей спосіб особливо підходить для дівчат незадоволених своєю зовнішністю або не мають зайвого часу на побачення – адже комп’ютер не вимагає, щоб перед зустріччю з ним робився макіяж і підбирався наряд.
 
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 01:50 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
частіше гуляй з друзями, можливо хтось з твоїх подружок добре спілкується з хлопцями, старайтеся влитися в їхню компанію. не бійся першою знайомитися з хлопцями, навіть у вк, сподобався хлопець на фотографії? не бійся, сміливо додай у друзі і почни спілкуватися, при цьому будь сама собою. ; і забудь про сором'язливість, бо зараз такий час, що якщо хочеш мати хлопця, то потрібно діяти, тільки так ти знайдеш його.

як знайти хлопця?
Якщо тобі немає хоча б 15,то викинь цю ідею з голови.Ще рано і коли прийде час,він сам тебе знайде.
Якщо ж тобі більше,то подумай добре чи тобі дійсно потрібно когось шукати.Щоб знайти хлопця потрібно частіше бувати у різних місцях:кафе,кіно або ж бібліотека)Ніхто не знає де на тебе чекатиме твоє кохання.
Завжди виглядай охайно та красиво.Не будь занадто сором'язливою але й не кидайся на кожного.Можеш проявити ініціативу і познайомитися першою.Просто підходиш і знайомишся,в цьому немає нічого поганого.
 
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 01:50 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Він з неба не впаде.
Придивляйся до людини,яка тобі подобається.Спілкуйся.І не страйся найти,хоч якогось хлопця
Все буде,але не одразу!
Добра тобі ;
 
OlenkaДата: Четвер, 02.03.2017, 17:47 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Ти помітила його давно. А ось він, здається, і не підозрює про твоє існування. Звичайно - адже він тебе старше. Але ти цілком можеш звернути на себе увагу і сподобатися йому!
Спершу визначся - упевнена, що ти закохалася саме в нього, а не просто придумала собі красивий привід постраждати?

Чи потрібний він тобі?

Так, якщо.

- ти знаєш, які жарти йому подобаються, яку музику він слухає і чи є у нього собака

- ти в курсі, що з літературою у нього нелади, проте по математиці він минулого року олімпіаду виграв

- ти пам'ятаєш, що він зазвичай бере в їдальні, а що терпіти не може.

Ні, якщо.

- всі твої подружки теж сохнуть по ньому

- ти іноді не пізнаєш його, якщо він одягнений не в той кльовий светр

- ти б хотіла тусуватися з його друзями - вони наймодніші хлопці в школі.

В іншому випадку тобі просто закрутив голову його статус популярного хлопчика. Отже швидше викинь його з голови! А ось якщо випало "так"...

То пора діяти! Подумай, який спосіб підійде в твоєму випадку.

Приклад перший, шкільно-бібліотечний:

Навіть у найідеальніших хлопців бувають проблеми в навчанні. Або він просто займається у одного з викладачів додатково, щоб скласти вступні іспити до вузу? З'ясуй це. І - тут вже тобі доведеться постаратися, але простудіювати літературу по цьому предмету! Зате у тебе маса приводів опинитися з ним поряд. У бібліотеці, в спорожнілій школі після занять, коли він чекає викладача, а ти - а ти теж чекаєш, щоб запитати одне незрозуміле місце в цьому підручнику. О, ти теж це проходиш? Треба ж, який збіг!

Це твій шанс вразити хлопця інтелектом - і твій вік послужить додатковим приводом для здивування. І у вас відразу ж з'явиться загальна тема для жвавих бесід!

Приклад другий, спортивний:

Рідко хто з хлопців не займається спортом зовсім. Це дівчата перечікують фіз-ру в роздягальні, а хлопці ганяють м'яча щосили. Він любить якийсь специфічний вид спорту? Відмінно - підходь до нього після уроків і сміливо говори, що його хвалили як кращого роллера-скейтера-велогонщика (потрібне вибери сама) і що не міг би він дати тобі пару уроків. Тільки на цьому етапі - ніякого кокетування, до нього і так напевно часто підходять знайомитися дівчатка. А ось коли він вже буде твоїм "вчителем". Справа за тобою!

Приклад третій, підступний:

Він популярний. Він дуже популярний. І що найогидніше - він добре про це знає. Ти зітхаєш - немає шансів! А ось і неправда! Розбещенні увагою хлопці відмінно купуються на старий прийом "ти мені зовсім нецікавий". Простіше кажучи - опинившись абияк з ним поряд, хоч в спортзалі, хоч в бібліотеці, здивовано поцікався у подруги (а якщо вистачить сміливості - те і у нього самого) "Що дівчта знаходить в такому дивному хлопцеві?"

Після цього він в все зробить, але постарається з'ясувати, що ти мала на увазі під "дивним". А головне - він виділить тебе з натовпу фанаток. І запам'ятає.

Приклад четвертий, суспільний:

Допомога голодуючим дітям, збір гілочок в парку, організація шкільного вечора - підійде що завгодно. Головне, щоб у складі "відповідальних" були ви обидва. Рівне положення зітре вашу різницю у віці, а то, як ти проявиш себе, дасть йому шанс дізнатися тебе трохи краще. Будь-яка сумісна справа зближує - і після нервування і метушні ви якщо не закрутите роман, то точно потоваришуєте!

Приклад п'ятий, індивідуальний:

Багато хто чомусь боїться бути собою. І наслідують тому, що модно в тусовці. Всі співають під гітару? Відмінно, ти теж тягнеш ноти, і неважливо, що голосу у тебе немає, а всі навколо затискають вуха. Будь собою! І якщо ти, наприклад, робиш приголомшливі вишивки - і не боїшся показувати їх, береш участь в конкурсах - це підвищує твій статус. Ніхто не сміється над успішними людьми, а чужа популярність в невідомій області, навіть лестить. І виділяє тебе зі зграйки невиразних малоліток, а перетворює на "ту дівчину, яка робить такі красиві речі". Після цього знайомитися ти можеш з ким завгодно.
 
OlenochkaДата: Субота, 24.03.2018, 14:37 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4503
,,У мене ніколи ще не було хлопця"

У Галі ще ніколи не було хлопця і вона боїться, що з нею щось не так.
Значна частина підлітків пробовує свої перші закоханості вже в початковій школі. Є також і ті, хто в дитячому садку "вийшли заміж". Тримаючись за руки, перший поцілунок... і це Не завжди повинно закінчуватися відносинами, але можна сказати, що це свого роду примірка. Що з дівчатами, які ніколи не мали хлопців? Для деяких з них це свідомий вибір, але частина мріє про кохання, тільки їм бракує щастя. Саме таку проблему має і наша читачка Галя. Прочитайте її лист.



,,Привіт, я Галя і мені 17 років. У мене така проблема, я маю комплекси і мені здається, що щось зі мною не так. Справа в тому, що я ще ніколи не мала хлопця, не цілувалася. Можливо, частина з Вас вважає, що це нерозумно, але для мене це серйозно. Всі мої подруги вже колись з кимось були. 

Найстрашніше в усьому цьому те, що мені подобаються хлопчики і у мене іноді складається враження, що я їм теж. Кілька разів в житті у мене була така ситуація, що наприклад, якийсь хлопець мені дивитися і я теж на нього дивлюся, але до нічого більшого не дійшло. Колись один друг з класу хотів зі мною зустрітися, щоб я йому пояснила математику. Запропонував кілька термінів протягом тижня, але мені не хотілося. Тільки потім я подумала, що, може бути, зовсім не про математику йшлося...
Іноді мені цікаво, якщо щось зі мною не так? Фігура у мене в самий раз, трохи проблеми з шкірою, але я намагаюся це приховати. Я навчаюсь досить добре, деякі мені кажуть, що я ботанік, але це не так. Я не надто задумлива і може в цьому проблема? Але мені здається, якщо до мене хлопець заговорить, то зможу з ним поговорити.

Можливо, що хтось задумається, навіщо я сюди пишу про свою проблему. Просто мені не з ким поговорити про це. Мама каже, що у мене є час, сестра яка на 2 роки старша, тобто кожну хвилину має якогось іншого хлопця, а подругам нічого говорити не буду, тому що мене висміють. Я боюся, що ніколи нікого не знайду і буду завжди одна".


Повір мені не варто бути з першим кращим. Відносини на насправді це нічого хорошого. А любов прийде в самий несподіваний момент. Прийде час і ти зустрінеш підходящого для себе хлопця. Поки насолоджуйся свободою і використовуйте її, будучи не заміжня.
Прикріплення: 1576132.jpg (43.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 23.04.2018, 09:06 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4503
Підскажіть по братски як найти дівчину, ну не виходить в мене чи я урод чи шо я хз. Що робити. Манстурбірувати заєбало. І ще одне якщо дівчина не хоче гуляти то вона посилає нахуй чи як. Мені 18 і всі кажуть шо я виглядаю на 15-16. Дякую за пораду



1. Почни стежити за зовнішністю, поміняй щось у своїй зовнішності, зачіску, прищі прибери якщо є, зуби відбіли ітд. 

2. Одяг, якщо раніше не звертав на це увагу, то зараз прикупи собі гарні штани, черевики, сорочку, піджак, годинник. 

3. Парфум - купи собі дуже хороші парфуми, дівчата обожнюють парфуми. 

4. Фізичний стан - купи собі абонемент в тренажерний зал і почни займатися. Зовні будеш виглядати сильніше, мужніше, це додасть тобі впевненості й поліпшиться твоє здоров'я. 

5. Доходи - збільшуй свої доходи і соціальний статус 

6. Уміння говорити - тренуйся на інших дівчатах та ходи на побачення. 

7. Важливо також внутрішній стан, читай книги, розвивай своє мислення.
Прикріплення: 7640711.jpg (49.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 18.10.2018, 08:57 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4503
«Мені потрібен не тільки коханий, мені потрібен найкращий друг»

Красиво звучить, так? Знайти любов. Людину, яку можна поцілувати. Людину, з якою можна проводити вечори. Людину, яка візьме вас за руку під час страшного фільму. Людину, яка заново відкриє вам світ, віддасть своє серце, людину, з якою ви захочете до останнього дня бути поруч.
Але знайти таку людину - це страшно.
У сучасному світі так багато стереотипів і правил сучасних відносин. «Коханий» повинен бути красивим, розумним, надійним, романтичним, в загальному, саме тим принцом, про який мріє кожна дівчинка, адже так? Загалом, він повинен бути просто ідеальною людиною. Але вдумайтеся: досконалість в любові? Це нереально. Знайти бездоганну другу половинку? Неможливо.
Я не хочу мати поруч з собою ідеальну людину. Я не хочу коханої людини. Мені потрібен найкращий друг.
Я хочу кого-небудь, з ким я буду відчувати себе в своїй тарілці. Я хочу прокидатися вранці зі скуйовдженим волоссям, з синцями під очима, в м'ятій футболці і відчувати себе абсолютно гармонійно і не переживати, що я виглядаю якось не так.
Я хочу кого-небудь, з ким я буду сміятися. З ким до раннього ранку зможу розмовляти про свої мрії. З ким зможу відправлятися в подорожі і потрапляти в різні пригоди. Пити з ним вино, готувати разом сніданок і відчувати, що знаєш про цю людину просто кожну дрібницю. А він знає кожну твою.
Я хочу кого-небудь, з ким би я могла говорити абсолютно чесно і відверто про мої минулі жалі і майбутні плани. Кого-небудь, кому я можу довіряти. Кого-небудь, хто завжди підтримає мене, щоб не трапилося, а я підтримаю його. Кого-небудь, з ким я можу хрустіти найбільшою пачкою «Лейс» перед телевізором, з ким я можу просто мовчати наодинці, насолоджуючись тим, що він просто є.
Я хочу найкращого друга. Якого я можу дражнити, ходити з ним куди-небудь випити, дивитися «Доктора Хауса» вечорами. Який буде говорити мені наймиліші компліменти, коли я буду мати гарний вигляд, і який щиро скаже, що я виглядаю жахливо в цих потворних джинсах.
Я хочу кого-небудь, хто б відчував всі мої внутрішні переживання і настрої. Того, хто б водив мене в ресторан, щоб поговорити про важливі речі. Хто не брав би завжди повну відповідальність в нашій парі, не даючи мені нічого вирішувати, доводячи, що головний - він.
Я хочу кого-небудь, хто б мене смішив, зводив з розуму, злив, але як і раніше був моїм найкращим другом.
І я хочу бути по вуха закоханою в нього.
Послухайте, я вважаю, що люди невірно вважають, що потрібно обов'язково шукати досконалу людину, такого собі романтичного принца на білому коні, як в казках. Я думаю, любов - це знайти свого найкращого друга. Того, з ким вам буде добре в усіх сенсах, не тільки в романтичному.
Я хочу найкращого друга, якого, так, я буду дуже любити, але важливіше, що я його буду по-справжньому знати. І він буде знати мене. Всі мої недоліки, примхи і дивацтва, але як і раніше буде мене любити.

Автор: Маріса Донеллі

Прикріплення: 8392743.jpg (137.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 28.01.2019, 21:09 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4503
Мені 18 і я ще нізким не зустрічалась. Були хлопці з якими гуляла які хотіли чогось більшого але я чомусь завжди тормозила і думала він ж мені не подобається навіщо я буду з ними зустрічатися . Я мабуть так і помру в самотності .

ні. все буде ок
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Поради Як Знайти Хлопця (Як Мені Знайти Хлопця?!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом