MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як забути колишню
Як забути колишню
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 16:45 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Я розумію як тобі важко, але не треба шукати винну в собі, почуття як приходять, так і зникають,такий в нас світ,якщо так сталось,значить він не твоя доля,маєш розуміти,що швидко коханого ти не забудеш,для цього потрібен час,і терпіння,для початку не варто цікавитись його життям,якщо ти маєш якісь спільні фотографії з ним,чи речі,то викинь їх,якщо тобі прикро викидати речі,іграшки,то віддай їх в дитячий притулок,попробуй поговорити про це з подругою,коли ти щиро поговориш з нею про це,вона підтримає тебе,тобі напевно стане легше,старайся більше працювати,можеш оновити свій гардероб,декому після цього легше стає,коли буде можливість,то ідеальним варіантом було би те,що ти би поїхала відпочивати кудись,старайся більше рухатись,приділи час своїй зовнішності,коли його бачиш,приставляй все погане,що він тобі зробив,декому таке помагає,надіюсь що наша порада тобі допоможе,удачі тобі,ми віримо в тебе:

Як забути колишню



Змиріться з тим, що якийсь час вам буде боляче. Просто прийміть це як даність. Знайдіть час на те, щоб «пережити» свою втрату. Жалійте себе, згадуйте ті прекрасні моменти, які у вас були. Слухайте сумну музику, розглядайте фотографії, випийте хорошого вина. Якщо вам хочеться плакати — плачте. Вас ніхто не побачить і не осудить. Покінчите з цим за одну довгу ніч. Вам потрібно дати вихід своїм емоціям, але не дозволяйте їм керувати вашої подальшої життям.

Викресліть її зі свого життя. Попросіть своїх друзів забрати ваші спільні фотографії. Можливо, через багато років ви зможете переглядати їх з легкою усмішкою. Не треба їх знищувати, просто заберіть їх так, щоб вони не попалися вам на очі. Видаліть всі листи, смс, контакти в соціальних мережах, зітріть її номер телефону.

Якщо у вас було якесь спільне майно, передайте його їй. Якщо у вас залишилися її подарунки, віддайте їх нужденним.

Поставте своїх друзів до відома, що ви не бажаєте розмовляти про неї, що вам не цікаво, як вона живе. Нехай це зараз не так, повторюйте це собі до тих пір, поки воно не стане правдою.
Тримайтеся подалі від ваших улюблених місць, не переглядайте улюблені фільми, не слухайте музику, яка подобалася вам обом. Може бути, трохи пізніше настане час повернутися в ці місця і до цієї музики, але не зараз.

Зробіть те, про що в давно мріяли, або те, що давно собі обіцяли. Стрибну з парашутом, запишіться в гойдалку, купіть електрогітару. Почніть читати форуми і блоги, присвячені вашому новому хобі, відвідувати зустрічі людей, так само захоплених тим, що вам подобається.

Підтримка старих друзів — це добре, але всі вони, бажаючи вам добра, будуть мимоволі жаліти вас і нагадувати вам про розрив. Знайдіть нових знайомих, які не знають ні вашу колишню, ні того, що було з вами. Ви повернетеся до старих друзів і познайомити їх з новими, але це станеться тоді, коли ваша душевна рана затягнеться.

ЯК ЗАБУТИ КОЛИШНЬОГО?
Це питання не дає вам спокою: "Як його забути?" Коханий хлопець кинув вас, але ви не можете його забути, він не виходить у вас з голови і ви постійно думаєте про нього! Що ж робити, щоб забути колишнього?

На жаль, більшість людей рано чи пізно проходять через хворобливий розрив відносин. Як кажуть у народі час-найкращі ліки, але в такі хвилини здається, що час триває нескінченно, навчання та праця йдуть нанівець, бо в голові крутиться образ улюбленого ... Ми дамо вам кілька порад, щоб полегшити складний період після розриву відносин у вашому житті .
Покрокова інструкція як забути колишнього коханого. І не важливо хто він був, тобто інструкція допоможе забути колишнього хлопця, чоловіка, коханого ...
Для того, щоб забути "колишнього", тобі знадобиться:

Свічки для ароматерапії
Масло для ванни
Піна для ванни
Абонемент у фітнес клуб
Абонемент на масаж
Квитки на концерт (дискотеку)
Кілька квитків у кіно
Шоколад

Крок 1. Спілкуйтеся з друзьямі
Позвоніть прямо зараз улюбленiї подружцi, не треба навіть дочитувати інструкцію до кінця. Дочитаєш як поговориш.

Крок 2. Повністю порвіть всі зв'язки з бившім
Якщо у вас залишилися якісь невирішені загальні питання, будь то фінансові, загальна житлоплоща або ще щось, то обов'язково виріши ці питання як можна швидше. Час - гроші, а в твоєму випадку ще і витрачені нерви. Якщо колишній не забрав пару своїх дисків з фільмами або ж твоя улюблена кофточка залишилася у нього вдома, то віддай і забери все, що нагадує про нього.

Крок 3. Усунь його контакти
После виконання другого кроку можеш зі спокійною совістю видалити його телефон із мобільного. Адже він тобі більше не потрібен, адже правда? До речі не забудь видалити номер його Аськи, а також викинь з "Друзів" у різноманітних Однокласниках та інших соціальних мережах.

Крок 4. Розважайтеся
Кіно, дискотеки, екскурсії, поїздка на найближчий пляж влітку або на ковзанку взимку - ось рецепт, щоб забути колишнього. Гуляйте кожен день з друзями, коли немає можливості вийти на вулицю почитайте улюблену книгу або пограйте в ігри.

Крок 5. Придумайте собі хоббі
Або краще згадайте старе, напевно, ви в дитинстві були чимось захоплені - збирали марки, листівки, гербарій. Можете записатися у якиї-небудь гурток, якщо звичайно ще підходите за віком.

Крок 6. Займіться спортом
Спорт - один із найкращих способів відволіктися від нагальних проблем, запишіться у спортзал, на фітнес. Почніть бігати вранці. Таким чином ви не тільки допоможете собі забути колишнього хлопця, але і поліпшите свою фігуру і тонус, що підвищить ваші шанси на вдале знайомство в майбутньому.

Крок 7. Працюйте
Працювати і ще раз працювати, як заповідав дідусь Ленін. Не потрібно звичайно робити з роботи культ, пам'ятайте про крок 4 нашій інструкції, але старанна робота допоможе вам забути старе і відволіктися.

Крок 8. Балуйте себе
Шоколад, розслаблюючі ванни і шоппінг - повинні стати твоїми кращими друзями.
Прикріплення: 3132117.jpg (26.4 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 05.05.2017, 17:17 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
зрозумій ти його все одно скоро не забудеш.
пройде час і тобі стане легше почнеш зустрічатися з іншим хлопцем.
не потрібно зациклюватися на одному.
в житті буде ще багато сюрпризів.
просто відпусти його не тримай...і не докоряй собі.

і пам"ятай все буде добре!

Ну,в кожного свої погляди на цю ситуацію.Все ж таки ти зробила помилку,шо переспала з ним,але час назад не повернеш...шо було то було.Головне шоб ти пам"ятала,що час проходить і все забувається,навіть нейбільші образи і біль!)))ЖИТТЯ ТРИВАЄ!!!!

намагайся не думати про те, що він був в твоєму житті, і про те, що в тебе з ним було....
І не жалкуй про це, бо від думок про нього і про це ти не позбуватимешся дуже довго....
 
OlenochkaДата: Пятниця, 08.09.2017, 21:35 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Якщо у відносинах стоїть кома, а не крапка — такі відносини можуть продовжуватись дуже довго, правда частіше за все на емоційному, а не фізичному рівні. Тобто можна бути емоційно у відносинах, не зустрічаючись. Перш за все подумай про те, що є у цих відносинах такого важливого для тебе, що вони все ще тримають. Чи говорила ти з батьками про причини того, що вони не приймають хлопця. Що саме зараз приносить найбільше болю? Знайди те, що тебе може підтримати. Якщо відносини продовжаться коли ти будеш в такому стані дуже велика вірогідність того, що вони знову закінчаться. Парадокс в тому, що спочатку потрібно знайти сили для того, щоб вийти з важкого стану, а потім і ситуація з відносинами стане на багато яснішою. Потихеньку шукай те, що приносить радість, чим тобі приємно і подобається займатися і тих людей, які зможуть дати тобі саме таку підтримку, якої потребуєш.

Прикріплення: 8752224.png (204.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 17.09.2017, 12:32 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
1. Необхідно виключити всяку можливість інформаційного обміну з об'єктом прихильності. 

1.1 Оскільки в сучасному світі інформаційних технологій соц. мережі відіграють одну з перших ролей, при спілкуванні людей, відвідування VK/Facebook/інших соціальних мереж настійно рекомендується уникнути в перший місяць-два, щоб уникнути зривів! Якщо немає сил триматися, то необхідно змінити пароль на багато букв і цифр, записати на аркуші і передати другові/знайомому/тітці Маші з третього під'їзду.

 
2. Необхідно позбутися речей, які нагадують про об'єкт залежності. Фотографії, подарунки, приємні дрібниці, листівки і т. п. речі або викинути, або прибрати дуже далеко. (Попрощатися з якорями)

3. Необхідно припинити на час СанЧаса спілкування із загальними друзями або друзями колишнього партнера\партнерки. Загальні друзі, як правило, мають ту точку зору, яка буде запропонована колишньою партнеркою.

Прикріплення: 4030012.jpg (18.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 29.09.2017, 10:35 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
Для того, щоб розлюбити людину, насамперед потрібно цього захотіти. Адже часто ми не можемо забути людину тільки через те, що в глибині душі не
хочемо цього, як би боляче нам не зробили.
Старайся спілкуватися з іншими хлопцями, фліртуй з ними. Позбудься усього того, що нагадує його.
А найефективніший спосіб забути людину, це закохатися в когось іншого)
Так, спочатку буде важко, особливо якщо ви багато пережили разом, але
все минеться. Не переживай, ти його забудеш і найдеш чудового хлопця,
який не зробить тобі боляче)

 
OlenochkaДата: Понеділок, 23.10.2017, 21:02 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
Процес забування людини проходить у три етапи:

1. Хочеться до людини
2. Ненависть
3. Байдужість

Прикріплення: 6558065.jpg (17.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 20.06.2018, 11:00 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
Живи далі,забуть про минуле ,багато хто через це пройшов,не можна довіряти людям ,бо навіть близькі підставляють і ще потім винного зроблять і все перекрутять,коли ти дійсно побачиш і зрозумієш, що це твоя людина з якою ти хоч бути і знову покохаєш тоді це буде діло,а зараз просто шукай ,придивляйся до людей ,що тобі потрібно для життя ,бо людей багато і у всіх різні інтереси,характери ,хобі і т.д.
 
OlenochkaДата: Субота, 07.07.2018, 09:22 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4511
Ти не можеш спорудити нову будівлю на тому місці, де стоїть минула....

P.S 
І річ зовсім не в будівлях

Прикріплення: 2613950.jpg (145.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 06.08.2018, 16:19 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4511
Якось пішла гуляти з колишнім, в якого вже з пів року як «заєбісь» відносини з дівчиною. Але це не помішало йому обіймати мене зі стояком, просто нюхаючи моє волосся. Прийшла додому з повністю мокрими трусами. От так вот.
 
OlenochkaДата: Середа, 15.08.2018, 14:54 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4511
ЯК ЗАБУТИ КОЛИШНІХ, І ЧОМУ ЦЕ ТАК ВАЖКО?

Сьогодні ми трохи поговоримо про одну дуже важливу тему. Про те, що ж заважає нам забути колишніх, і чому ми все одно страждаємо, навіть коли не хочемо їх бачити? А також розглянемо арсенал доступних засобів для самостійного вирішення проблеми.

Для початку розберемося, що ж відбувається, коли між двома людьми виникає тісний зв'язок.
Справа в тому, що коли людина емоційно значуща для нас, вона як би стає частиною нас, частиною нашого життя. При чому, її вплив на наше життя не тільки матеріальне, але й емоційне, навіть на рівні фізіології. Чим більше зацікавленості у відносинах, тим більше наш організм реагує. Ми відчуваємо задоволення від одного його погляду, від простих дотиків. Все це знаходить своє відображення на фізіологічному рівні, так як виробляється гормон задоволення. Плюс, частина наших думок постійно пов'язана з партнером. Ідентифікуючи себе як єдину клітинку, ми починаємо думати як пара, а не як окремий суб'єкт. А також, звичайно виникають сильні почуття – любов, закоханість.

Крім того, що ми вже звикли бути у відносинах з конкретною людиною і підлаштували свій спосіб життя, нам стає приємно, коли ця людина поруч і ми сумуємо, коли її немає. Коли об'єкт нашого бажання з'являється, підвищується рівень ендорфінів, а коли йде – знижується, і в якийсь момент може наступити щось схоже на протверезіння, як від любовної залежності.

Крім того, в результаті розлучення у нас замість любові звідкись з'являються зовсім інші почуття. Такі, як ревнощі, викликані образою, страх втрати, вина за те, що він або вона пішла. Також як і любов, ці почуття можуть бути дуже сильними і тривалими за часом. Часто те, що мається на увазі під стресом від розставання викликано саме страхом, образою або виною у людини. Коли ці дискомфортні почуття стають занадто сильними і тривалими, настає розчарування (в собі, в житті), і як наслідок – депресія. Нічого не хочеться робити, слабкість, занепад сил та відсутність жодних позитивних емоцій.

Є ще один важливий аспект, через який колишніх хочеться постійно згадувати. Це привабливий образ себе, коли ви були в парі з кимось. Ми згадуємо про стосунки, але насправді згадуємо про те, якими ми були класними в цих відносинах, як ми гарно доглядали за собою, які крила у нас були за спиною, коли здавалося весь світ нам заздрить!... І ось знову на самоті. І підняти стосунки на таку ж висоту нам здається дуже складним, якщо не неможливим. Ми порівнюємо себе у відносинах до себе на самоті, і чаша терезів опиняється на користь першого. У таких ситуаціях дуже важко розлучитися з минулим, адже, по суті, розлучаєшся з класним собою, а попереду чекає багато роботи, щоб знову стати таким же. І після кількох невдалих спроб нам починає здаватися, що з іншими створити щось подібне вже нереально.

Часто відбувається так, що ми робимо помилковий висновок про те, що наша друга половинка нас розчарувала. Але це рідкість, оскільки ми всі дорослі люди, адекватні і щоб розчарувати когось, потрібно дуже постаратися. Тому що розчарування це почуття, яке просто так не приходить, потрібна база систематичних серйозних промахів партнера.

Тепер, коли ви розумієте, якою обширною, неймовірно глибокою і сильною може бути ваш зв'язок з партнером, чи виникає у вас запитання, чому одиничні і разові  поради, як правило, не дають результату? Чому це боляче і важко, і часто вносить у ваше життя настільки серйозні обмеження, що вам вже складно знову радіти життю, спілкуватись з новими знайомими і створювати з ними нові повноцінні і гармонійні стосунки?

Отже. Очевидно, що проблема складна. Але не поспішайте одразу звертатися до психолога або посипати голову попелом. Тому що, по-перше, на одному лише свідомому рівні, на якому працює психолог (і часто психотерапевт), цю проблему вирішити також складно (можна, але складно). А по-друге, у нас з вами настільки сильний адаптаційний механізм, завдяки якому ми виживаємо в самих екстремальних умовах, що потрібно просто підійти до вирішення з різних сторін, з урахуванням специфіки людини як єдиного організму.

Отже, працюємо комплексно, відразу на трьох рівнях:

Перший рівень. Свідомий. Робота ведеться з думками. Потрібно змістити акцент уваги. Це можуть бути: інші дівчата або хлопці, емоційно значимі захоплення, науковий працю, а також все, що завантажує мозок складними завданнями.

Другий рівень. Фізіологічний. Робота ведеться з тілом, з тілесними відчуттями. Необхідно підвищити рівень гормонів задоволення і зняти тілесні затиски, тілесне напруження. Тут ваші рятівні процедури це гімнастика, різноманітні аеробні навантаження (біг, стрибки, все, що робить частішим дихання, і секс теж), спортивний масаж (це не коли вам по спині масло розмазують, а коли розтискають ваші затиснуті м'язи, це боляче, але необхідно).І як додатковий варіант, за бажанням, пропити курс L-тирозину (це амінокислота), який підтримує вироблення дофаміну (для більшості це нешкідлива добавка, до того ж корисно впливає на когнітивні функції, але є протипоказання і обов'язково варто проконсультуватися з лікарем). Це на ваш вибір.

Третій рівень. Психологічний. Робота ведеться з почуттями. Варіанти для самостійної роботи:

- спробувати перебити одне дискомфортне відчуття іншим (наприклад, страхом від стрибка з парашутом). Справа в тому, що людина не може відчувати два почуття одночасно з однаковою інтенсивністю, одне обов'язково домінанта. Якщо ситуація така, що одномоментно почуття накрутилось, але у нього немає більше сильних підтримуючих факторів, перебивши його, можна знизити інтенсивність, яка вже не збільшиться. В цьому випадку все само зійде нанівець, або стане досить терпимим.

- спробувати виразити, виплеснути це почуття (наприклад, прокричати, для хлопців сходити в секцію бойових мистецтв, побити грушу, або висловити все, що накопичилося, записати, прослухати, ще раз висловити).

Є ще один допоміжний варіант. Робота з образами. Наприклад, кожен раз, згадуючи, робити образ колишнього або колишньої більш тьмяним, непоказним, непривабливим.

Разом з цим, звичайно, можна використовувати будь-які інші прийоми і засоби, які вам здадуться дієвими.

Отже, якщо розставання з коханою людиною не зачепило у вас якогось травмуючого досвіду, то цього арсеналу прийомів зазвичай достатньо, за умови якісного і комплексного виконання!
А я хочу побажати Вам, щоб ваші колишні не доставляли вам більше проблем, а в майбутнє ви завжди дивилися з оптимізмом. Адже життя прекрасне й сповнене приголомшливих можливостей!
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як забути колишню
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом