MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Мені скучно (нудно) з хлопцем! [Поради] (Мені нудно з моїм хлопцем!)
Мені скучно (нудно) з хлопцем! [Поради]
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 19:20 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
„У мене досить незвичайна проблема. А саме, у мене дійсно чудовий хлопець, Юра. Я його дуже сильно люблю, довіряю і взагалі я з ним щаслива, але... мені з ним нудно! Я не хочу дивитись ще один фільм або нудно сидіти і слухати музику, це втомлює. Що мені робити, як внести трохи цікавого в наші відносини?"



Чому насправді буває нудно у відносинах?

Що є причиною цього і чи означає це, що відносини перегоріли? Як боротися нудьгою яка виникла між вами ? На щастя ми знаємо відповіді на всі ці питання.

Коли проходить захоплення

Багато хто з нас задають собі питання, чому ми починаємо нудьгувати. Деякі перекладають це на синдром вигоряння почуття, інші раптом кажуть, що їх насправді ніколи не було". Але чи насправді причини повинні бути серйозніші?

Не обов'язково! Так, дійсно багато багатьом парам через деякий час відносин починає просто бути нудно. І мова йде не тільки про підлітків, але й дуже часто – про цілком дорослих людей. Причиною такого стану найчастіше є факт, що проходить захоплення, тобто стан, коли у нас на очах "штори", і все що робить наш хлопець або дівчина, здається нам неймовірно цікавим та захоплюючим. З часом це відчуття проходить, про що розповідає наприклад, 17-річна Марлен:

– Коли я зустріла Михайла, мені було його постійно мало. Години летіли як секунди, а я просто могла тільки сидіти з ним і дивитися на нього – чесно! Або ми могли б просто цілуватися, без перерви. Ну і майже ніколи не сперечалися. Але з часом це змінилося. У якийсь момент мене вразило те, що у нас з ним немає про що говорити. Просто ми сиділи поруч один з одним і дивилися нудні фільми. Незадовго після цього ми почали сваритися, і я почала задаватися питанням, чи люблю його, – каже Дарія.

Звичайно, крім самого близького захоплення існують також інші причини такого стану – це часті помилки в нашій поведінці. Про які помилки йдеться?

- "Сидіти" на телефоні

Нинішні телефони - це джерело інформації – у нас є миттєвий доступ до Facebook, постійно обмінюємося фотографіями або пишемо смс. Багато кому з нас дуже подобається, використовувати телефон також в ході знайомства або просто під час зустрічі з хлопцем. Це велика помилка – навіть гадки не маємо, як це сильно відволікає нас від цієї людини! І так, чесно кажучи, це навіть просто неввічливо. Зрештою, якщо з кимось ми зустрічаємося, то для того, щоб приділяти цій людині увагу. Якщо іншими словами – то нам просто починає бути нудно.

- Вибір постійно одних і тих самих розваг

Постійно дивитись фільми. Чи завжди йти на ту ж прогулянку. Чи не робите нічого, крім просто сидіти. Важко в таких обставинах не набриднути! На початку відносин не потрібно боротися за взаємне увагу і різноманітність. Але з часом, щоб відносини були як і раніше, незадовільно, потрібно постаратися.

- Зустрічі з друзями

Є і такі пари, які люблять зустрічатися на самоті, але потрібно ще одночасно проводити час разом з друзями. Іншими словами, навіть будучи з ним, шукати...спілкування.

Як це змінити?

Що можна зробити, щоб прогнати почуття нудьги з ваших стосунків? Це можливо! Але потрібно покласти трохи зусиль до виховання свого ставлення. Ось наші поради:

Забудьте про електроніку.

Використовуйте планшет, телефон або комп'ютера тільки тоді, коли дійсно потрібно. На початку вам буде важко, але швидко перейдете на режим "що придумати цікаве на вечір".

На деякий час забудьте про фільми.

Не на завжди – буквально на трохи. Замість того щоб щоразу питати "що сьогодні дивимося" зосередимося на "що ми будемо робити сьогодні".

Шукайте щось нове та цікаве.

Достатньо того, що ви підете в нові місця, навіть придумаєте новий маршрут для прогулянки.

Не чекайте, проявляйте ініціативу

Пам'ятайте, що кинути "мені Нудно, придумай що-небудь!"... може кожен. Але подумай, і запропонуй своїй коханій або коханому щось цікаве. Якщо двоє будуть від себе вимагати, а не чекати, проблема нудьги зникне. І виявиться, що все одно створені одне для одного!
Прикріплення: 0123773.jpg (26.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 25.08.2017, 11:19 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Мені здається з коханою людиною скучно не може бути. Зробіть якусь паузу ,але як правило після тих пауз розходяться. Потрібні якісь зміни в стосунках..

 
OlenochkaДата: Неділя, 05.08.2018, 14:21 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
Що найважливіше у стосунках?

завжди цікавило це питання...
безсумнівно у відносинах повинна бути довіра, повага, чесність.
і чим більше спілкуюся з людьми, тим більше усвідомлюю, що розуміння - це, напевно, найголовніше. всі люди мають потребу в цьому. всі хочуть бути почутими і відчувати себе потрібними. 
наприклад, якщо звернутися до статистики, то основна причина всіх самогубств криється в нерозумінні. саме відсутність цього аспекту служить краху відносин, а часом і життів. як відомо, всі люди страшні егоїсти. і наша любов до близьких майже завжди є нашою поганою любов'ю до самих себе. іноді ми просто не хочемо слухати людину, не намагаємося зрозуміти, тим самим даючи поштовх до незворотних наслідків. 
всім людям варто навчитися не тільки чути, але й слухати.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Мені скучно (нудно) з хлопцем! [Поради] (Мені нудно з моїм хлопцем!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом